Από το Τμήμα Τροχαίας Λάρισας δωρίστηκαν δύο παιδικά καθίσματα αυτοκινήτου

Στους γονείς δίδυμων κοριτσιών, ως τα πρώτα παιδιά που γεννήθηκαν στη Λάρισα το 2024

Οι γονείς, οι οποίοι τυγχάνει να είναι κάτοικοι περιοχής του ν. Λάρισας, που επλήγη το φθινόπωρο του 2023 από τις πλημμύρες, ευχαρίστησαν εγκάρδια τους αστυνομικούς για την ευγενική τους χειρονομία


Το Τμήμα Τροχαίας Λάρισας δώρισε σήμερα, Πέμπτη 29Φεβρουαρίου2024, το πρωί, δύο παιδικά καθίσματα αυτοκινήτου, στους γονείς δίδυμων κοριτσιών, ως τα πρώτα παιδιά που γεννήθηκαν στη Λάρισα το 2024.

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία, η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο δράσεων ευαισθητοποίησης των οδηγών σε θέματα οδικής ασφάλειας και ακριβέστερα σε αυτά της ασφαλούς μετακίνησης παιδιών-επιβατών σε οχήματα.

Στο πλαίσιο αυτό, με την παρουσία του Διευθυντή Αστυνομίας Λάρισας, Αστυνομικού Διευθυντή Αγάπιου Χαρακόπουλου, η Διοικήτρια του Τμήματος Τροχαίας Λάρισας, Αστυνομική Υποδιευθύντρια Αγγελική Ευαγγελίδη, και το προσωπικό του Τμήματος, σε μία συμβολική κίνηση, παρέδωσαν με ιδιαίτερη χαρά, δύο παιδικά καθίσματα αυτοκινήτου στους γονείς δίδυμων κοριτσιών, ως τα πρώτα παιδιά που γεννήθηκαν στην πόλη της Λάρισας με την έλευση του 2024, με την ευχή για ασφαλείς και αναίμακτες μετακινήσεις.

Ευτυχείς γονείς των παιδιών, κάτοικοι σε περιοχή του ν. Λάρισας, που επλήγη από τις πρόσφατες πλημμύρες το φθινόπωρο του 2023, ευχαρίστησαν εγκάρδια την Διοικήτρια και το προσωπικό του Τμήματος Τροχαίας Λάρισας για αυτή την ιδιαίτερη χειρονομία, ευχόμενοι υγιείς και ασφαλείς υπηρεσίες.  
Μάλιστα, σε μία συγκινητική πράξη ευγνωμοσύνης από την πλευρά τους, με παράλληλο μήνυμα επικρότησης τέτοιων πρωτοβουλιών που ενισχύουν την ευαισθητοποίηση για τα θέματα οδικής ασφάλειας, οι γονείς είχαν μαζί τους τις κορούλες τους που έκλεψαν, φυσικά, τις εντυπώσεις!

Με σκοπό την ασφαλή μετακίνηση και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, υπενθυμίζουμε σε όλους τους οδηγούς και χρήστες του οδικού δικτύου ότι η οδική ασφάλεια είναι υπόθεση όλων μας.
 

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.07
Δύση: 18.41
Σελήνη
21 ημερών
1829
Υπογραφή συνθήκης μεταξύ Δ. Υψηλάντη και των Τούρκων.
1914
Τμήματα στρατού της Αυτόνομης Βορείου Ηπείρου εισέρχεται και απελευθερώνει το Βεράτιο.
1943
Το αντιτορπιλικό "Κουντουριώτης" αποβιβάζει άγημα στο Καστελλόριζο και υψώνει την Ελληνική Σημαία.
Γερμανικό πλοίο εμβολίζει και βυθίζει το Ελληνικό υποβρύχιο "Λάμπρος Κατσώνης".
1946
Αλβανική συμμορία εισέρχεται στην περιοχή Πλάκας και Ποντικάτων Ηπείρου αλλά αποκρούεται από ελληνική περίπολο.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!