Ειδήσεις

Απαραίτητη η ηλεκτρονική ταυτοποίηση του εισιτηρίου για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

Ο Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ ενημερώνει, ενόψει του αγώνα της Κυριακής 6 Οκτωβρίου και ώρα 5.15 μ.μ. με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό AKTOR, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Stoiximan GBL, αλλά και για κάθε μεμονωμένο αγώνα που θα ακολουθήσει εντός έδρας ότι, βάσει της νέας νομοθεσίας, οι φίλαθλοι υποχρεούνται να ταυτοποιήσουν ηλεκτρονικά το εισιτήριό τους, πριν προσέλθουν στο Κ.Γ. «Γιάννης Μπουρούσης».

Λόγω της νέας διαδικασίας ταυτοποίησης των φιλάθλων, δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο θα έχουν ΜΟΝΟ όσοι έχουν εισάγει το εισιτήριό τους στην εφαρμογή gov.gr wallet στο κινητό τους τηλέφωνο smartphone.
Φροντίστε πριν προσέλθετε στο γήπεδο να έχετε ολοκληρώσει τη διαδικασία εισαγωγής του εισιτηρίου στην παραπάνω εφαρμογή στο κινητό σας τηλέφωνο.
Για πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία ταυτοποίησης μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα tickets.gov.gr
Οι φίλαθλοι που δεν έχουν προχωρήσει στην ταυτοποίηση, δε θα έχουν δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο.
 

Γνώμη

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.08
Δύση: 19.58
Σελήνη
17 ημερών
1470
Οι Τούρκοι πραγματοποιούν έφοδο, εισχωρούν στη Χαλκίδα και την κυριεύουν από τους Βενετούς.
1715
Οι Τούρκοι καταλαμβάνουν το Άργος από τους Βενετούς.
1913
Αγήματα του Ελληνικού Στόλου απελευθερώνουν την Αλεξανδρούπολη.
Ο Ελληνικός Στρατός απελευθερώνει την Ξάνθη.
1920
Ο Ελληνικός Στρατός απελευθερώνει την Αδριανούπολη, φθάνοντας έως την Τσατάλτζα, έξω από την Κωνσταντινούπολη.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!