Τα οφέλη των χειμερινών σπορ

altΤα χειμερινά σπορ δεν είναι απλώς διασκεδαστικά. Μας βοηθούν να χάσουμε βάρος, ενισχύουν την υγεία μας και δυναμώνουν το σώμα και το πνεύμα μας.
Ο χειµώνας στην πόλη µπορεί να γίνει ελαφρώς… µίζερος. Οσο όµορφες και αν είναι οι πρώτες µέρες που περνάµε στο σπίτι µε ταινίες, σοκολάτα και κουβερτούλα, κάποια στιγµή µοιραία γίνονται βαρετές.

Σχεδόν εξίσου αναπόφευκτα, µια µέρα ξυπνάµε και αισθανόµαστε τα ρούχα µας να µας στενεύουν. Και το γυµναστήριο σίγουρα δεν είναι πιο διασκεδαστικό από τον κενό χρόνο στο σπίτι. Η λύση είναι πιο… κρύα από ό,τι φαντάζεστε.
Τα χειµερινά σπορ, όπως το σκι και το snowboard, µπορούν να κάνουν θαύµατα τόσο για το σώµα όσο και για την ψυχολογία σας. Φυσικά, στη συντριπτική µας πλειοψηφία είναι αδύνατον να επιδοθούµε σε αυτά σε καθηµερινή βάση, όµως µερικές εκδροµές σε κοντινά χιονοδροµικά κέντρα κατά τη διάρκεια του χειµώνα δεν είναι και ακατόρθωτες. Και έχετε πολλούς λόγους να αναζητήσετε τέτοιου είδους ευκαιρίες.

Περισσότερες λεπτομέρειες στη “vita.gr” (εδώ)


 

  • image

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.11
Δύση: 18.52
Σελήνη
10 ημερών
1770
Γεννάται ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης.
1821
Οι οπλαρχηγοί Βασ. Μπούσδος και Ι. Λάππας εισέρχονται στην Θήβα, εκδιώκουν τους Τούρκους και υψώνουν την Σημαία της Επαναστάσεως.
Τουρκικές δυνάμεις εισέρχονται στην Πάτρα, πυρπολούν την πόλη και προβαίνουν σε βιασμούς και άγριες σφαγές Ελλήνων.
Η Σημαία της Επαναστάσεως υψώνεται στα νησιά Σπέτσες, Πόρο, Αίγινα και Σαλαμίνα.
1822
Οι Τούρκοι επιτίθενται κατά του χωριού Άγιος Γεώργιος και σφάζουν 2.300 Χιώτες και Σαμιώτες.
1897
Ελληνική δύναμη εισέρχεται στο τουρκικό έδαφος και καταλαμβάνει το ύψωμα Ανάληψη.
1944
Τμήμα 30 Ιερολοχιτών απελευθερώνει από τους Γερμανούς τους Έλληνες ομήρους που εκρατούντο στο Διδασκαλείο της Μυτιλήνης.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Ήξερε πότε θα αρχίσει

Ένας άντρας γυρνάει από τη δουλειά κουρασμένος, κάθεται στην πολυθρόνα, ανοίγει την τηλεόραση παίρνει το τηλεκοντρόλ στα χέρια του, και λέει στη γυναίκα του: αγάπη μου πιάσε μια μπύρα πριν αρχίσει.
Εκείνη του φέρνει μια μπύρα και δέκα λεπτά αργότερα, αυτός λέει πάλι: μωρό μου πιάσε μια μπύρα πριν αρχίσει.
Η γυναίκα του φέρνει άλλη μια μπύρα.
Μερικά λεπτά αργότερα, ο άντρας της λέει να φέρει άλλη μια μπύρα.
Η γυναίκα, τότε του λέει: Δεν νομίζεις ότι πίνεις πολύ μπύρα; Δεν είναι ούτε μίση ώρα που γύρισες και ήπιες δύο μπύρες και δεν έβγαλες τα σκουπίδια, δεν άλλαξες τη λάμπα στη κουζίνα, το γκαράζ είναι άνω κάτω. Ποτέ θα τα κάνεις όλα αυτά;
Ο άντρας τότε μουρμουρίζει: Τώρα αρχίζει!