Τι συμβαίνει στο στήθος μας όταν σταματήσουμε να φοράμε σουτιέν

altΔεν θα υπάρξει καλύτερη στιγμή από αυτή για να το δοκιμάσουμε.
Αν είσαι σαν τις περισσότερες γυναίκες, μάλλον φοράς σουτιέν από τα χρόνια της εφηβείας σου. Έτσι, σε αυτό το σημείο, το σουτιέν είναι ένα ουσιαστικό, αν όχι αναπόσπαστο στοιχείο της γκαρνταρόμπας σου. Η έλλειψή του μοιάζει όχι απλά παράξενη αλλά και λάθος. Οι millenials ωστόσο εξοικειώνονται όλο και περισσότερο με την ιδέα.
Σε ορισμένες περιπτώσεις το παραλείπουν περισσότερο για την ευκολία του πράγματος σε μια προσπάθεια να μην είναι ορατό και να μην αποσπά την προσοχή από το υπόλοιπο σύνολό τους, σε άλλες όμως, απλά επειδή έτσι θέλουν.
Τι συμβαίνει όμως στην πραγματικότητα αν σταματήσεις τελείως να φοράς; Δες παρακάτω τα μεγαλύτερα οφέλη του να μη φοράς σουτιέν:
-Βελτιώνεται το σχήμα του στήθους σου
Σε αντίθεση με όσα πιστεύουμε, η μη χρήση σουτιέν δεν προκαλεί την παρακμή του στήθους. Στην πραγματικότητα, μια  μελέτη χρόνων στη Γαλλία έχει αποδείξει ότι το σουτιέν πιθανότατα έχει το αντίθετο αποτέλεσμα, προκαλώντας στο στήθος να χάνει το σχήμα του με την πάροδο του χρόνου. Σύμφωνα με τη μελέτη, η “στήριξη” των σουτιέν αποδυναμώνει τους μύες του στήθους, κάνοντάς το να χάνει τη σφριγηλότητά του.

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.07
Δύση: 19.58
Πανσέληνος
813
Εκθρόνιση του Αυτοκράτορος Μιχαήλ Α΄ Ραγκαβέ. Τον διαδέχεται ο Λέων Ε΄.
1821
Σφαγές Ελλήνων από τους Τούρκους στην Κω.
1865
Μεταφέρονται τα οστά του εθνικού μας ποιητού Διονυσίου Σολωμού στη Ζάκυνθο.
1867
Κρήτες Οπλαρχηγοί μαζί με Μανιάτες αποκρούουν επίθεση 10.000 Τούρκων στρατιωτών στην Αράδαινα των Σφακίων.
1878
Ο βρετανικός στόλος καταλαμβάνει τη Λάρνακα και έτσι αρχίζει η αγγλοκρατία στην Κύπρο.
1908
Ο σουλτάνος Αβδούλ Χαμίτ υποκύπτει στις απαιτήσεις των ΝεοΤούρκων και διακηρύσσει Σύνταγμα.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!