Τα 7 σπουδαία μαθήματα ζωής που θα σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο

altΛήθη. Ευχή και κατάρα. Όταν είσαι σε θέση να αφήσεις το παρελθόν σου, τότε είναι μεγάλο προσόν. Αν, όμως, ξεχνάς τα μαθήματα ζωής που σε δίδαξαν οι μεγαλύτεροι, τότε το… καμπανάκι χτυπάει.Καθημερινά προσπαθείς να είσαι ευτυχισμένη, προσπαθείς να βρεις τρόπους για να ξεχαστείς από τη ρουτίνα σου και τα προβλήματά σου. Λες και κάποιος σε κυνηγά, λες κι αυτά δεν είναι μέρος δικό σου. Όλα είναι πιο ευχάριστα όταν είναι εύκολα μα δεν είναι αυτά που σε κάνουν πιο δυνατό σαν άνθρωπο.
1. Πρώτα έρχεται η οικογένεια
Να τρέξεις να προλάβεις το λεωφορείο για να πας στη δουλειά όπου δεν θα κάτσεις το συνηθισμένο 8ωρο σου για το οποίο είχες υπογράψει αλλά όλο και κάτι θα προκύψει να κάνεις με αποτέλεσμα να κάτσεις πολλή ώρα παραπάνω και να… φας τρελή κίνηση όταν επιστρέφεις γιατί απλά δεν έφυγες την ώρα που έπρεπε. Μια ανάσα η παραπάνω πρόταση και μια ανάσα για να ηρεμήσεις.
Κλείσε τα μάτια σου και πάρε μια βαθιά ανάσα. Νιώσε το στήθος σου να ανεβοκατεβαίνει και άκουσε τον εαυτό σου. Αυτό είναι που θες; Σίγουρα η δουλειά σου είναι σημαντική γιατί έτσι κερδίζεις χρήματα και πληρώνεις τους λογαριασμούς σου. Και αδιαμφισβήτητα δεν θες να απολυθείς ή να παραιτηθείς αλλά έτσι επιθυμείς να είναι η κάθε σου ημέρα; Τόσο άγχος ξεχνώντας εσένα; Και ξεχνώντας και τους δικούς σου ανθρώπους;
  • image

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.17
Δύση: 18.48
Σελήνη
6 ημερών
1821
Έλληνες επαναστάτες εξαναγκάζουν σε παράδοση τους Τούρκους του χωριού Μαλανδρίνο Λιδορικίου.
1822
Τουρκικός στόλος φθάνει βόρεια της Χίου ενώ όλα τα ναυτικά νησιά συνεγείρονται για κοινή αντιμετώπιση του εχθρού.
1827
Εκλογή του Ιωάννη Καποδίστρια ως Κυβερνήτου της Ελλάδος από την Γ΄ Εθνική Συνέλευση της Τροιζήνας.
1919
Η Ελληνική ΙΙ Μεραρχία αναλαμβάνει την άμυνα του Δνείστερου ποταμού στον τομέα Σαγμίανι-Ολενέστι.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Ήξερε πότε θα αρχίσει

Ένας άντρας γυρνάει από τη δουλειά κουρασμένος, κάθεται στην πολυθρόνα, ανοίγει την τηλεόραση παίρνει το τηλεκοντρόλ στα χέρια του, και λέει στη γυναίκα του: αγάπη μου πιάσε μια μπύρα πριν αρχίσει.
Εκείνη του φέρνει μια μπύρα και δέκα λεπτά αργότερα, αυτός λέει πάλι: μωρό μου πιάσε μια μπύρα πριν αρχίσει.
Η γυναίκα του φέρνει άλλη μια μπύρα.
Μερικά λεπτά αργότερα, ο άντρας της λέει να φέρει άλλη μια μπύρα.
Η γυναίκα, τότε του λέει: Δεν νομίζεις ότι πίνεις πολύ μπύρα; Δεν είναι ούτε μίση ώρα που γύρισες και ήπιες δύο μπύρες και δεν έβγαλες τα σκουπίδια, δεν άλλαξες τη λάμπα στη κουζίνα, το γκαράζ είναι άνω κάτω. Ποτέ θα τα κάνεις όλα αυτά;
Ο άντρας τότε μουρμουρίζει: Τώρα αρχίζει!