Τηλεφωνική επικοινωνία του Δημάρχου με τους ομολόγους του των πληγεισών περιοχών

Βοήθεια προς τους κατοίκους των περιοχών της Θεσσαλίας που έπληξαν οι πρόσφατοι ισχυροί σεισμοί, ετοιμάζεται να αποστείλει τα επόμενα 24ωρα εκ μέρος όλων των Δημοτών η Δημοτική Αρχή Καρδίτσας. Ήδη ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Β. Τσιάκος επικοινώνησε με τους ομολόγους του Τρικαίων κ. Δ. Παπαστεργίου, Λαρισαίων κ. Απ. Καλογιάννη, Ελασσόνας κ. Νίκο Γάτσα, Τυρνάβου κ. Ι. Κόκουρα και Φαρκαδόνας κ. Σπ. Αγναντή.

Οι κ.κ. Παπαστεργίου και Καλογιάννης ενημέρωσαν τον Δήμαρχο πως η κατάσταση στους Δήμους τους είναι ελεγχόμενη και προς το παρόν καλύπτουν με ιδία μέσα τις άμεσες ανάγκες των δημοτών που σχετίζονται με τον σεισμό. Οι Δήμαρχοι Ελασσόνας, Τυρνάβου και Φαρκαδόνας ενημέρωσαν τον Δήμαρχο για τα είδη πρώτης ανάγκης που χρειάζονται. Η Δημοτική αρχή ήδη έχει ξεκινήσει να ετοιμάζει την αποστολή και τα επόμενα 24ωρα τρόφιμα μακράς διαρκείας και τρόφιμα προς άμεση κατανάλωση, ρούχα και κλινοσκεπάσματα καθώς και ποσότητες εμφιαλωμένου νερού θα παραδοθούν στους κατοίκους των τριών προαναφερόμενων Δήμων. «Είμαστε δίπλα στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τους στηρίξουμε σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάνε. Σύντομα εκ μέρους όλων των δημοτών μας θα τους αποστείλουμε προϊόντα και είδη πρώτης ανάγκης» δηλώνει χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Β. Τσιάκος.

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.56
Δύση: 19.02
Σελήνη
1 ημέρας
814
Εξόντωση μεγάλου μέρους του βουλγαρικού στρατού στην Μεσημβρία από τον αυτοκράτορα Λέοντα Ε΄.
1204
Άλωση της Κωνσταντινουπόλεως από τους Φράγκους.
1821
Οι Τούρκοι κατεβάζουν από την αγχόνη και σέρνουν διαπομπευόμενο από τον όχλο το πτώμα του Πατριάρχη Γρηγορίου Ε΄.
1822
Ο Εμπού Λουμπούτ αλώνει την Νάουσα και κατασφάζει τους αμάχους.
1827
Οι Έλληνες επιτίθενται κατά των Τούρκων της Μονής Αγ. Σπυρίδωνος Πειραιά.
1941
Ο Ελληνικός Στρατός εκκενώνει την Μοσχόπολη και αρχίζει την σύμπτυξη με άξονα την κοιλάδα του Δρίνου.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Κυριακάτικο πρωινό

Κυριακάτικο πρωινό στην κουζίνα και η σύζυγος τηγανίζει αυγά.
Σύζυγος, αγουροξυπνημένος, ετοιμάζει τον καφέ, πίνει μια γουλιά και μετά πάει και στέκεται ακριβώς δίπλα από την σύζυγο, παρατηρώντας προσεκτικά τα αυγά. Πίνει άλλη μια γουλιά καφέ... Και αρχίζει να φωνάζει πανικόβλητος:
- Πρόσεχε...ΠΡΟΣΕΧΕ! Βάλε κι άλλο βούτυρο! Θεούλη μου! Έχεις βάλει μαζί στο τηγάνι! ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ Γύρνα τα. Γύρνα τα ΤΩΡΑ! Χρειάζονται κι άλλο βούτυρο. Μα που θα βρούμε κι άλλο ΒΟΥΤΥΡΟ; Ωραία... ΠΡΟΣΕΧΕ, θα σου ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ! Προσεχτικά... ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ! Σου είπα ΠΡΟΣΕΧΕ! Ποτέ δεν με ακούς εμένα... ΠΟΤΕ! Γρήγορα! Γύρνα τα ΓΡΗΓΟΡΑ! Είσαι τρελή; Τα έχεις παίξει; ξεχάσεις να τα αλατίσεις, όλο το ξεχνάς το αλάτι. Βάλε αλάτι. ΑΛΑΤΙ! ΒΑΛΕ ΑΛΑΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑ!  
Η γυναίκα έχει μείνει αποσβολωμένη.
- Τι έπαθες άνθρωπε μου; Τι φωνάζεις μέσα στο αυτί μου;
Ο σύζυγος ξαφνικά ηρεμεί τελείως και απαντάει...
- Ήθελα να σου δείξω πως είναι να σε έχω συνοδηγό όταν οδηγάω.