altΟ Σύλλογος των απανταχού εκ του Νομού Καρδίτσας καταγομένων ανακοινώνει ότι θα συμμετάσχει αύριο, Δευτέρα, 24 Μαρτίου 2025 και ώρα 09.45’ π.μ. στις επίσημες εορταστικές εκδηλώσεις της Ελληνικής Πολιτείας στο Σύνταγμα για την Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821, εκπροσωπώντας την Καρδίτσα.

Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του Συλλόγου θα καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, μπροστά από το Ελληνικό Κοινοβούλιο, τιμώντας τους Ήρωες της Ελληνικής Επανάστασης, μαζί με όλους τους επίσημους φορείς της Πολιτείας.

Επίσης, αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του Συλλόγου, ανήμερα της Εθνικής Επετείου, θα συμμετάσχει στις επίσημες εκδηλώσεις της Π.Ε. Καρδίτσας στην πόλη της Καρδίτσας.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου εύχεται στους απανταχού της Γης Έλληνες και Καρδιτσιώτες, χρόνια πολλά για την Εθνική μας Επέτειο!

Εκ του Δ.Σ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.50
Δύση: 18.27
Τελευταίο Τέταρτο
1822
Ο Λυκούργος Λογοθέτης και ο Μπουρνιάς αποβιβάζονται στην Χίο και πολιορκούν την εντός του φρουρίου τουρκική φρουρά.
1854
Θεσσαλοί επαναστάτες καταλαμβάνουν το χωριό Πλάτανος Αλμυρού και υψώνουν την Ελληνική Σημαία.
1941
Δυνάμεις της Ι Μεραρχίας αποκρούουν ισχυρή ιταλική επίθεση στην περιοχή Τρεμπεσίνας.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!