alt«Το μέλλον, η προοπτική και η ελπίδα για τις επόμενες γενιές είναι το πώς θα φτιάξουμε τις βάσεις για να μείνουν οι νέες οικογένειες στους Σοφάδες. Πρέπει να δημιουργήσουμε αυτές τις προϋποθέσεις ούτως ώστε να βοηθήσουμε τα νέα ζευγάρια να μείνουν στους Σοφάδες. Σε αυτή την κατεύθυνση πρέπει να κινηθούμε σε τρεις βασικούς άξονες.

Περισσότερα...

alt«Η Δημοτική Αρχή μπορεί με δράσεις και πρωτοβουλίες να βοηθήσει στην εξωστρέφεια της Καρδίτσας. Να κινηθεί στην κατεύθυνση του σωστού marketingκαι της δημιουργίας ενός ισχυρού brandname και με τη συμβολή του ιδιωτικού τομέα, να προσελκύσει τουρισμό. Είναι ανάγκη να γίνουν συνέργειες μεταξύ των νομών Καρδίτσας και Τρικάλων και να δημιουργηθεί ένα ολοκληρωμένο τουριστικό πλάνο στη δυτική Θεσσαλία.

Περισσότερα...

altΥποψήφιος Περιφερειάρχης Δημήτρης Κουρέτας

«Όλα αυτά τα έργα για τα οποία επαίρεται η διοίκηση Αγοραστού έπρεπε να γίνουν, αλλά δεν είχαν συμφωνηθεί να γίνουν. Τα σημαντικά δεν έγιναν.

Θεωρούμε ότι η διοίκηση αυτή απέτυχε πλήρως, το λέω σύμφωνα με αυτά που είναι καταγεγραμμένα.

Περισσότερα...

alt«Ο επικεφαλής και ολόκληρος ο συνδυασμός μας θεωρεί ότι είναι πολύ σημαντικό η πόρτα του Δήμου να είναι ανοιχτή στους δημότες. Ο κ. Τσιάκος το έχει αποδείξει καθ’ όλη τη διάρκεια της παρουσίας του στην αντιπεριφέρεια, κάνοντας έργα εκτός αρμοδιότητας της Περιφέρειας που έπρεπε να τα κάνει ο Δήμος.

Περισσότερα...

altΕπίσκεψη του υποψηφίου Δημάρχου στην Αστυνομική Διεύθυνση Καρδίτσας

Με τον ταξίαρχο της αστυνομικής διεύθυνσης,  με διοικητές όλων των υπηρεσιών αλλά και με το προσωπικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης, συναντήθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Καρδίτσας  κ. Βασίλης Τσιάκος. Ο κ. Τσιάκος είχε γόνιμη και παραγωγική συζήτηση με τα στελέχη της Α.Δ. για θέματα που αφορούν σε λειτουργικά ζητήματα της Αστυνομικής Διεύθυνσης. 

Περισσότερα...

altΤην έκδοση του οριστικού πίνακα των 32 εγγειοβελτιωτικών έργων που θα χρηματοδοτηθούν από το ΠΑΑ και το ΠΔΕ, συνολικού προϋπολογισμού 448.673.000 ευρώ, ανακοίνωσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Σταύρος Αραχωβίτης. Τρία από τα έργα αυτά,προϋπολογισμού 18,6 εκατ. €,αφορούν στην Καρδίτσα, για τα οποία είχαμε συστηματική συνεργασία και έχουμε πραγματοποιήσει σειρά επαφών με κυβερνητικά στελέχη.

Περισσότερα...

altΤις επισκέψεις στις συνοικίες της πόλης της Καρδίτσας αλλά και σε κοινότητες συνεχίζει ο υποψήφιος Δήμαρχος Καρδίτσας επικεφαλής του συνδυασμού «Καρδίτσα, ο τόπος μας» κ. Βασίλης Τσιάκος.

Ειδικότερα την (σήμερα) Πέμπτη θα επισκεφθεί:

Περισσότερα...

altΚοινωνικό φροντίδα και αλληλεγγύη

Δημιουργήσαμε ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο υπηρεσιών κοινωνικής πολιτικής με στόχο την αποτελεσματική αξιοποίηση των πόρων και την άμεση στήριξη όσων έχουν ανάγκη. Συγκεκριμένα οι ενέργειες που έγιναν:

Περισσότερα...

altΟλοκληρώνοντας την επικοινωνία μου με τους Δημότες του Δήμου Σοφάδων αναφορικά με τα πεπραγμένα της πενταετούς θητείας μου ως Δήμαρχος, σήμερα οφείλω να σας καταθέσω τις ενέργειές μου και το όραμά μου για την επόμενη μέρα των εκλογών.
Μία μέρα που ενώ κλείνει έναν δύσκολο κύκλο με συμμάζεμα του Δήμου και υλοποίηση ενός δύσκολου επιχειρησιακού σχεδιασμού

Περισσότερα...

altΣυνάντηση με το Δ.Σ. του συλλόγου Τριτέκνων είχε ο υποψήφιος Δήμαρχος

Συνάντηση με τον υποψήφιο Δήμαρχο Καρδίτσας επικεφαλής του συνδυασμού «Καρδίτσα, ο τόπος μας» είχε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Τριτέκνων Ν. Καρδίτσας. Η συνάντηση έγινε σε εξαιρετικό κλίμα ενώ ο Σύλλογος έθεσε στον  υποψήφιο Δήμαρχο μια σειρά από θέματα που απασχολούν τις τρίτεκνες οικογένειες.

Περισσότερα...

alt«Ο Κώστας Αγοραστός και ο Βασίλης Τσιάκος επιτέλεσαν πολύ μεγάλο έργο κατά τη διάρκεια της θητείας τους. Οι πολίτες το αναγνωρίζουν και είναι κοντά μας. Γι’ αυτό έχουμε την ηθική υποχρέωση να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να γίνει πλήρης εκμετάλλευση μέχρι και του τελευταίου ευρώ υπέρ του κοινωνικού συνόλου», σημείωσε χθες από το μικρόφωνο του «Ράδιο Παλμός»

Περισσότερα...

alt«Πολλά εργαλεία του ΕΣΠΑ που αφορούν την εφοδιαστική αλυσίδα, την αγροδιατροφή και το περιβάλλον παραμελήθηκαν. Δόθηκε τεράστιο βάρος σε έργα οδοποιίας, που σε επίπεδο εργασίας έχει να προσφέρει γιατί δίνει προστιθέμενη αξία στα προϊόντα που παράγονται αλλά είναι πολύ μικρή. Παρόλα αυτά και τα μεγάλα οδικά έργα που ενώνουν τις θεσσαλικές πόλεις δεν έχουν ολοκληρωθεί.

Περισσότερα...

alt«Η περιφερειακή διοίκηση είναι συνταγματικά κατοχυρωμένη ως το δεύτερο επίπεδο διοίκησης μιας κοινωνίας, η οποία πρέπει να περάσει από τα μικρότερα κύτταρα, όπως είναι οι κοινότητες και οι Δήμοι, και να περάσει στα ευρύτερα και να καλύψει όλες τις δραστηριότητες της κοινωνίας σε επίπεδο περιφέρειας.

Περισσότερα...

altΓια τη συνάντησή της με τον Αλέξη Τσίπρα, την απόφασή της να συμμετέχει στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου, αλλά και τη μακρόχρονη ενασχόλησή της με την τέχνη και τον πολιτισμό μίλησε χθες στην εκπομπή «Πρωινός Παλμός» και τον Γιώργο Μπανάτσα η εικαστικός και υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό «Καρδίτσα ο τόπος μας» και υποψήφιο Δήμαρχο τον Βασίλη Τσιάκο κ. Αθηνά Γεράση .

Περισσότερα...

altΤις επισκέψεις στις συνοικίες  της πόλης της Καρδίτσας αλλά και σε κοινότητες συνεχίζει ο υποψήφιος Δήμαρχος Καρδίτσας επικεφαλής του συνδυασμού «Καρδίτσα, ο τόπος μας» κ. Βασίλης Τσιάκος.

Ειδικότερα την (σήμερα) Τετάρτη  θα επισκεφθεί:

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...

Σελίδα 1 από 1987

Έναρξη
Προηγούμενο
1

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.07
Δύση: 20.42
Σελήνη
19 ημερών
641
Θάνατος του Αυτοκράτορα Κωνσταντίνου Γ΄. Στον θρόνο τον διαδέχεται ο 15χρονος αδελφός του Ηρακλεωνάς.
1453
Ο Μωάμεθ Β΄ ο Πορθητής προτείνει στον Αυτοκράτορα Κωνσταντίνο ΙΑ΄ Παλαιολόγο να εγκαταλείψει την Πόλη.
1825
Ο Ιμπραήμ πασάς επιστρέφει στο Νεόκαστρο και την Μεθώνη.
1878
Υπογράφεται συμφωνία με την οποία η Τουρκία παραχωρεί την Κύπρο στην Αγγλία.
1919
Το 5ο Σύνταγμα Πεζικού απελευθερώνει το Αξάριο.
1941
Ο Βασιλεύς Γεώργιος Β΄ και η Ελληνική Κυβέρνηση φεύγουν από την Κρήτη και μεταβαίνουν στην Αίγυπτο.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Ο παντρεμένος

Ένας παντρεμένος πλησιάζει μια γυναικάρα στο super market και της λέει: «Έχω χάσει τη γυναίκα μου στους διαδρόμους. Σας πειράζει να μιλήσουμε για λίγο;».

Εκείνη τον ρωτάει: «Δε θα ήταν προτιμότερο να ψάξεις να τη βρεις απ' το να μιλάς μαζί μου;»

Και της απαντά ο παντρεμένος: «Μα δε θα χρειαστεί, κάθε φορά που μιλάω με όμορφη γυναίκα, η γυναίκα μου εμφανίζεται απ' το πουθενά!».