Στο Australian Open στη Μελβούρνη ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κώστας Καλαμπάκας

Έντονο «άρωμα» Θεσσαλίας έχει το φετινό Australian Open που διεξάγεται στη Μελβούρνη. Μαζί με τον κορυφαίο Λαρισαίο προπονητή του τένις Φοίβο Μιχαλόπουλο και την Τυρναβίτισα αθλήτρια Μικαέλα Λάκη  το παρών έδωσε και ο Περιφερειακός Σύμβουλος και φυσικοθεραπευτής της Εθνικής Ομάδας Ανδρών Ποδοσφαίρου Κώστας Καλαμπάκας μετά από πρόσκληση, στηρίζοντας την προσπάθεια τους.

Στο πλαίσιο του τουρνουά ο κ. Καλαμπάκας είχε συναντήσεις και με τους κορυφαίους Έλληνες πρωταθλητές τον Στέφανο Τσιτσιπά και τη Μαρία Σάκκαρη, στους οποίους και δώρισε έμβλημα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, τιμώντας τους για την πρόσφορα τους στο άθλημα του τένις. Παράλληλα συζήτησε μαζί τους τις προοπτικές εξέλιξης του αθλήματος του τένις στην πρώτη αθλητική Περιφέρεια της χώρας τη Θεσσαλία. Ο κ. Καλαμπάκας μετέφερε πρόσκληση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού προκειμένου να επισκεφτούν την Λάρισα και τη Θεσσαλία.

«Είναι μεγάλη τιμή αλλά και ευθύνη να συμμετέχω σε μια ακόμη παγκόσμια διοργάνωση μετά από εκείνες του ποδοσφαίρου με την Εθνική μας ομάδα.  Εύχομαι και ελπίζω όλοι οι Έλληνες αθλητές να διακριθούν γιατί γνωρίζω από πολύ κοντά τις προσπάθειες που καταβάλλον καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Η συνεργασία μου με τον Φοίβο Μιχαλόπουλο και τη Μικαέλα Λάκη μου δίνει τη δυνατότητα να γνωρίζω τις συνθήκες κάτω από τις οποίες οι έλληνες πρωταθλητές αγωνίζονται για να τιμήσουν πρωτίστως το εθνόσημο. Η Περιφέρεια Θεσσαλία και ο Κώστας Αγοραστός προσωπικά δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον για το άθλημα του τένις, θέτοντας ως στόχο την δημιουργία εκείνων των προϋποθέσεων που θα επιτρέψουν, αφενός στους Έλληνες αθλητές να πρωταγωνιστήσουν, αφετέρου δε, τη Λάρισα να αποκτήσει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ανάπτυξη ενός ακόμη αθλήματος» δηλώνει ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κώστας Καλαμπάκας.

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.27
Δύση: 18.42
Σελήνη
4 ημερών
717
Ανέρχεται στον θρόνο της Αυτοκρατορίας ο Λέων Γ΄, ιδρυτής της Δυναστείας των Ισαύρων.
1821
Ο Επίσκοπος Παλαιών Πατρών Γερμανός κηρύσσει την έναρξη της Επαναστάσεως στην πλατεία Αγ. Γεωργίου Πατρών.
1826
Ο Κιουταχής επιχειρεί να καταλάβει το νησί Κλείσοβα, απέναντι από το Μεσολόγγι.
1833
Πεθαίνει στο Παρίσι ο Αδαμάντιος Κοραής.
1838
Πρώτος επίσημος εορτασμός της ημέρας ως Εθνικής Εορτής.
1854
Ο Ν. Φιλάρετος από το Προμύριο Πηλίου κηρύσσει την Επανάσταση στο Πήλιο.
1896
Τελούνται στο καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο οι πρώτοι σύγχρονοι Ολυμπιακοί Αγώνες.
1905
Το Σώμα του Υπολοχαγού Βάρδα προσβάλλει το βουλγαρικό χωριό Χαγορίτσανη και προκαλεί μεγάλες απώλειες στους κομιτατζήδες.
1932
Τελούνται τα αποκαλυπτήρια του Μνημείου του Αγνώστου Στρατιώτου στον χώρο μπροστά από τη σημερινή Βουλή των Ελλήνων.
1938
Εγκαινιάζεται στην Αθήνα ο πρώτος ραδιοφωνικός σταθμός της Ελλάδος.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Η μύγα!

Δυο ψεύτες κάνουν διαγωνισμό στο ποιος θα πει το μεγαλύτερο ψέμα.
Λέει ο πρώτος δείχνοντας το καμπαναριό:
- "Βλέπεις μια μύγα πάνω στην καμπάνα;"
Κι ο δεύτερος:
- "Εγώ δε βλέπω τη μύγα αλλά ακούω τα βήματα της!!"