Ειδήσεις

Ολοκληρώθηκε η εργολαβία των ασφαλτοστρώσεων στο Δήμο Καρδίτσας

altΤελευταία παρέμβαση στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου – Βασίλης Τσιάκος: Θα προσπαθούμε συνεχώς να εξασφαλίζουμε κονδύλια για νέες ασφαλτοστρώσεις καθώς οι ανάγκες είναι μεγάλες

Ολοκληρώθηκε στην παρούσα φάση η μεγάλη εργολαβία των ασφαλτοστρώσεων με το ασφαλτικό που έπεσε σε τμήμα της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου, στην οποία πρόσφατα έγινε ανάπλαση και κατασκευάστηκε ο ποδηλατόδρομος. Οι τελευταίες παρεμβάσεις ασφαλτόστρωσης έγιναν στην οδό Τρικάλων, την οδό Αγράφων και στην Ηρώων Πολυτεχνείου ενώ εκκρεμεί  ακόμη ένα μικρό τμήμα στην διασταύρωση των οδών Καραϊσκάκη και Ταλιαδούρου.

Να σημειωθεί ότι σε ένα τμήμα της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου δεν έγινε ασφαλτόστρωση καθώς θα πρέπει πρώτα να γίνει παρέμβαση από τη ΔΕΥΑΚ για την κατασκευή δικτύου ομβρίων που δεν υπήρχε και στη συνέχεια να πέσει άσφαλτος. Το έργο της Ηρώων Πολυτεχνείου επισκέφτηκε ο Δήμαρχος κ. Βασίλης Τσιάκος συνοδευόμενος από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Π. Σβερώνη. Ο Δήμαρχος ενημερώθηκε από τον ανάδοχο για την εξέλιξη της εργολαβίας ενώ ταυτόχρονα συνομίλησε με περιοίκους και καταστηματάρχες. Ο Δήμαρχος εξήγησε ότι στο  κομμάτι του δρόμου που δεν έγινε ασφαλτόστρωση θα πρέπει να κατασκευάσει δίκτυο ομβρίων η ΔΕΥΑΚ και στη συνέχεια να προχωρήσει το στρώσιμο του δρόμου. Επίσης ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε ότι η δημοτική αρχή θα προσπαθεί κάθε χρόνο να εξασφαλίζει κονδύλια για ασφαλτοστρώσεις, κατασκευή πεζοδρομίων και άλλων έργων υποδομής καθώς υπάρχουν μεγάλες ανάγκες τόσο στην πόλη όσο και στις κοινότητες  του Δήμου. Τέλος δεν παράλειψε να υπογραμμίσει ότι το έργο της Ηρώων Πολυτεχνείου αναβάθμισε σημαντικά την περιοχή και βελτίωσε το επίπεδο ζωής των κατοίκων της περιοχής.

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.10
Δύση: 19.56
Πρώτο Τέταρτο
1821
Ο Αλέξανδρος Υψηλάντης φυλακίζεται στην Αυστρία.
1824
Δύναμη 12.000 Τουρκαλβανών επιτίθενται εναντίον της Άμπλιανης Φωκίδος.
1907
Οι οπλαρχηγοί Δ. Γιουγκολάκης (Μητρούσης) και Θ. Τουρλεντές εγκλωβίζονται από τους Τούρκους στην Κάτω Κεμενικιά Σερρών.
Ενδεκαμελές σώμα υπό τον Ανθυπολοχαγό Ανδρέα Μακούλη (Στενημαχίτη) κυκλώνεται από τους Τούρκους στη Δόβιστα.
1913
Ο Ελληνικός Στρατός εισέρχεται στην Κομοτηνή.
1920
Ο Ελληνικός Στρατός απελευθερώνει τις Σαράντα Εκκλησίες στην Ανατολική Θράκη.
1942
Εκτέλεση Ελλήνων από τους Γερμανούς στο Ηράκλειο της Κρήτης.
1944
Ισχυρή δύναμη Ιερολοχιτών και Βρετανών προσβάλλει την γερμανο-ιταλική φρουρά της Σύμης και της προκαλεί σοβαρές απώλειες.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Η μύγα!

Δυο ψεύτες κάνουν διαγωνισμό στο ποιος θα πει το μεγαλύτερο ψέμα.
Λέει ο πρώτος δείχνοντας το καμπαναριό:
- "Βλέπεις μια μύγα πάνω στην καμπάνα;"
Κι ο δεύτερος:
- "Εγώ δε βλέπω τη μύγα αλλά ακούω τα βήματα της!!"