Νέες διοικήσεις σε ΑΕ Μουζακίου και Ταυρωπό

Με ένα ανανεωμένο και πολύ δυνατό σχήμα συνεχίζει στα διοικητικά της η ΑΕ Μουζακίου. Η επαναληπτική Γενική Συνέλευση της ΑΕ Μουζακίου που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου ήταν αυτή την φορά επιτυχημένη και αυτή που οδηγεί στο μέλλον την ομάδα.  Κατά την συνέλευση συζητήθηκαν και ψηφίστηκαν ο Οικονομικός και Διοικητικός Απολογισμός για την χρονιά που πέρασε ενώ στη συνέχεια εκλέχθηκαν τα μέλη της διοίκησης για την νέα σεζόν στην οποία και περιέχονται τέσσερα νέα πρόσωπα. Τα τακτικά μέλη της διοίκησης που βγήκαν μέσα από την προχθεσινή Συνέλευση  είναι: Καλιώρας Παναγιώτης, Καραβίδας Κωνσταντίνος, Καραούζας Σωτήριος
Κωστόπουλος Θωμάς, Μπούρμπος Βασίλης, Σουλιώτης Χρήστος, Στάθης Θεοφάνης
Αναπληρωματικά μέλη: Τσατσώνης Πολυχρόνης, Μίχος Ηλίας
Τα μέλη της διοίκησης θα συγκροτηθούν σε σχήμα την Τετάρτη 22 Ιουνίου και ώρα 20:00 με την θέση του πρόεδρου της ομάδας ωστόσο να μην αλλάζει χέρια και να παραμένει στον κατά γενική ομολογία πετυχημένο πρόεδρο Βασίλη Μπούρμπο.
Και στον Ταυρωπό πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής η νέα Γενική Συνέλευση. Η διοίκηση που κατάφερε να στέψει για δεύτερη συνεχή χρονιά την ομάδα πρωταθλήτρια συνεχίζει και θα είναι αυτή που θα οδηγήσει τον Ταυρωπό στην μεγαλύτερη κατηγορία. Ολοι οι παράγοντες που ήταν πέρσι στην ομάδα συνεχίζουν και θα πλαισιωθούν από μερικούς ακόμη, που θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες. Στον Ταυρωπό σηκώνουν μανίκια από σήμερα  και θα ξεκινήσουν συζητήσεις με τον Λάμπρο Καλογεράκη ώστε να συμφωνήσουν μαζί του για να συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.
Τέλος στον ΑΟΚ το βράδυ της Τρίτης είναι η κρίσιμη ημέρα και αυτή που θα δείξει το μέλλον του συλλόγου. Η  τελευταία συγκέντρωση δεν έδωσε λύση στο διοικητικό κενό της ομάδας, πρόβλημα το οποίο όλοι ελπίζουν πως θα λύσει η επιτροπή σωτηρίας που συστήθηκε. Στη συγκέντρωση των μελών του συλλόγου το βράδυ της Τρίτης 21 Ιουνίου θα γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα της επιτροπής σωτηρίας και θα επιδιωχθεί να βγει μια νέα διοίκηση που θα ξεκινήσει τον σχεδιασμό της ομάδας για τη νέα περίοδο.
.

 

Γνώμη

«O ύπνος του δικαίου» δίπλα στο μαγκάλι…
Ο Γιώργος Χελάκης γράφει στο sport-fm.gr για τον Έλληνα που κοιμάται ενώ του διαλύουν τη ζωή.
Κοιμάται ο μαλάκας! Του πετσοκόβουν τον μισθό, τον απολύουν, τον κυνηγάνε οι τράπεζες κι ο μαλάκας κοιμάται.
Όταν ξυπνάει βλέπει τις… αναιμικές διαδηλώσεις στην τηλεόραση και ειρωνεύεται τους διαδηλωτές. «Τι νομίζουν ότι θα κερδίσουν οι μαλάκες», αναρωτιέται, περιμένοντας να αρχίσει ο Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής. Περισσότερα

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.27
Δύση: 18.42
Σελήνη
4 ημερών
717
Ανέρχεται στον θρόνο της Αυτοκρατορίας ο Λέων Γ΄, ιδρυτής της Δυναστείας των Ισαύρων.
1821
Ο Επίσκοπος Παλαιών Πατρών Γερμανός κηρύσσει την έναρξη της Επαναστάσεως στην πλατεία Αγ. Γεωργίου Πατρών.
1826
Ο Κιουταχής επιχειρεί να καταλάβει το νησί Κλείσοβα, απέναντι από το Μεσολόγγι.
1833
Πεθαίνει στο Παρίσι ο Αδαμάντιος Κοραής.
1838
Πρώτος επίσημος εορτασμός της ημέρας ως Εθνικής Εορτής.
1854
Ο Ν. Φιλάρετος από το Προμύριο Πηλίου κηρύσσει την Επανάσταση στο Πήλιο.
1896
Τελούνται στο καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο οι πρώτοι σύγχρονοι Ολυμπιακοί Αγώνες.
1905
Το Σώμα του Υπολοχαγού Βάρδα προσβάλλει το βουλγαρικό χωριό Χαγορίτσανη και προκαλεί μεγάλες απώλειες στους κομιτατζήδες.
1932
Τελούνται τα αποκαλυπτήρια του Μνημείου του Αγνώστου Στρατιώτου στον χώρο μπροστά από τη σημερινή Βουλή των Ελλήνων.
1938
Εγκαινιάζεται στην Αθήνα ο πρώτος ραδιοφωνικός σταθμός της Ελλάδος.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Η μύγα!

Δυο ψεύτες κάνουν διαγωνισμό στο ποιος θα πει το μεγαλύτερο ψέμα.
Λέει ο πρώτος δείχνοντας το καμπαναριό:
- "Βλέπεις μια μύγα πάνω στην καμπάνα;"
Κι ο δεύτερος:
- "Εγώ δε βλέπω τη μύγα αλλά ακούω τα βήματα της!!"