Σοφ. Θεοδωρίδης: «Πάμε να πάρουμε το καλύτερο δυνατό»

Μετά από δεκαπέντε ημέρες, αφού λόγω των καιρικών συνθηκών δεν είχαμε συνέντευξη τύπου την προηγούμενη εβδομάδα, ο τεχνικός της ομάδας βόλει του ΣΠΑΚ Σοφοκλής Θεοδωριδης και πάλι πιστός στο ραντεβού με τους δημοσιογράφους  μίλησε για τα ματς που έγιναν αλλά και γι αυτό που έρχεται το Σάββατο με τον Πανελλήνιο.
Αναλυτικά:

"Είχαν μεσολαβήσει δυο παιχνίδια, ένα με τον Οδυσσέα και ένα με την Ορεστιάδα. Ένα είχε επιτυχή έκβαση για μας ένα δεν είχε. Με τον Οδυσσέα και με βάση την εικόνα που είχαμε πιστεύω ότι μπορούσαμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Απέναντι στην Ορεστιάδα είχαμε ένα καλό αποτέλεσμα με αντίπαλο μια έμπειρη και πολύ καλή ομάδα. Όπως πήγε το παιχνίδι του Σαββάτου θα μπορούσαμε να χάσουμε με 3-0. Το γεγονός ότι καταφέραμε και γυρίσαμε το ματς από 0-2, φανερώνει ότι  μπορούμε να κάνουμε πολλά. Πιθανόν κάποιοι να νομίζουν ότι είναι τυχαίο, αλλά γι αυτούς που ζουν την ομάδα από κοντά μπορούν να αντιληφθούν ότι αυτά τα παιδιά έμαθαν να αγωνίζονται να πολεμάνε με τις καλές τους και τις κακές τους στιγμές. Αυτό το ματς μας βοήθησε να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα έτσι ώστε να μπορέσουμε να τα  εκμεταλλευτούμε το υπάρχον υλικό για τα επόμενα παιχνίδια.
Ακολουθεί ένα δύσκολο ματς, , με τον Πανελλήνιο και μετά έχουμε την διακοπή για τρεις περίπου εβδομάδες με μια επιφύλαξη για το αν θα έλθει ο Επίκουρος.
Στον πρώτο γύρο το ματς με τον Πανελλήνιο ήταν αρκετά δύσκολο, χάσαμε στις λεπτομέρειες 3-2 απο μια πολύ καλή ομάδα κι ευελπιστώ οτι μπορούμε να πάρουμε τη «ρεβάνς».
Το καλό για μας για το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι ότι θα έχουμε στη διάθεσή μας τον Μέινβιλ και θεωρώ πως αυτό για πάρα πολλούς λόγους είναι θετικό και στο αγωνιστικό αλλά και στο ψυχολογικό κομμάτι. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και πάμε να πάρουμε απ αυτό το ματς το καλύτερο δυνατό. Ευελπιστώ ότι τα πράγματα θα είναι καλύτερα απ εδώ και μπρος με την επιστροφή του Μεινβιλ το Σάββατο, αλλά και του Καραγκιόζη μετά την διακοπή".

 

Γνώμη

«O ύπνος του δικαίου» δίπλα στο μαγκάλι…
Ο Γιώργος Χελάκης γράφει στο sport-fm.gr για τον Έλληνα που κοιμάται ενώ του διαλύουν τη ζωή.
Κοιμάται ο μαλάκας! Του πετσοκόβουν τον μισθό, τον απολύουν, τον κυνηγάνε οι τράπεζες κι ο μαλάκας κοιμάται.
Όταν ξυπνάει βλέπει τις… αναιμικές διαδηλώσεις στην τηλεόραση και ειρωνεύεται τους διαδηλωτές. «Τι νομίζουν ότι θα κερδίσουν οι μαλάκες», αναρωτιέται, περιμένοντας να αρχίσει ο Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής. Περισσότερα

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Η μύγα!

Δυο ψεύτες κάνουν διαγωνισμό στο ποιος θα πει το μεγαλύτερο ψέμα.
Λέει ο πρώτος δείχνοντας το καμπαναριό:
- "Βλέπεις μια μύγα πάνω στην καμπάνα;"
Κι ο δεύτερος:
- "Εγώ δε βλέπω τη μύγα αλλά ακούω τα βήματα της!!"