7 παραδόσεις που πρέπει ν' αποφύγεις για να κάνεις τον γάμο σου eco friendly

altΑπό τη χαρά σου μπορεί να κάνεις ορισμένες υπερβολές στον γάμο σου. Δες ποιες μπορείς να αποφύγεις ώστε η ωραιότερη μέρα της ζωής σου ν’ αφήσει και οικολογικό αντίκτυπο στον πλανήτη.
Η πρόταση γάμου έγινε, εσύ είπες το μεγάλο «ναι» και τώρα βρίσκεσαι σε διαδικασία προετοιμασιών για αυτήν τη μεγάλη μέρα.

Συγχαρητήρια! Πριν, ωστόσο, καταλήξεις σε υπερβολές από τη χαρά και τη φόρα που έχεις πάρει πρέπει να σκεφτείς και το περιβάλλον. Θα μου πεις… Τι σχέση έχει το περιβάλλον με τον γάμο σου; Άρρηκτη!
Αρκεί να σκεφτείς τη σπατάλη σε φαγητό που γίνεται στους γάμους, το πλαστικό και το χαρτί που χρησιμοποιείται στη διακόσμηση και σε όλα τα μικροπράγματα που χρειάζονται για να είναι υπέροχος ένας γάμος, τα οποία μεταφράζονται… σε εκπομπές CO2. Τι μπορείς, λοιπόν, να κάνεις για να συμβάλεις και μέσα από τον γάμο σου στην προστασία του πλανήτη; Να πεις «όχι» σε κάποιες παραδόσεις που ισχύουν στους γάμους και να επιλέξεις τις εναλλακτικές τους.

Πώς θα κάνεις τον γάμο σου πιο φιλικό προς το περιβάλλον
Άσε το χάρτινο προσκλητήριο και κάλεσε τους αγαπημένους σου μέσω διαδικτύου
Γιατί να φτιάξεις χάρτινα προσκλητήρια γάμου, να σπαταλήσεις χαρτί και να επιβαρύνεις το περιβάλλον; Αντ’ αυτού, επίλεξε τη λύση των online προσκλητηρίων που είναι πιο eco friendly και μπορούν να γίνουν πολύ εντυπωσιακά. Ψάξε στο Pinterest για ιδέες online προσκλητήριων γάμου και είμαι σίγουρη πως θα ενθουσιαστείς.

Περισσότερες λεπτομέρειες στη “queen.gr” (εδώ)

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.02
Δύση: 21.01
Σελήνη
3 ημερών
1654
Οι Τούρκοι καταλαμβάνουν τα Χανιά από τους Βενετούς.
1715
Οι Τούρκοι ανακτούν το φρούριο της Ακροκορίνθου από τους Βενετούς.
1825
Έλληνες υπό τους Γενναίο Κολοκοτρώνη, Νοταρά, Λόντο και Πλαπούτα περικυκλώνουν την Αλωνίσταινα.
1839
Ιδρύεται το Πανεπιστήμιο Αθηνών.
1881
Πραγματοποιείται η Ένωση της Θεσσαλίας και της Άρτας με την Ελλάδα με χωριστή ελληνοτουρκική σύμβαση.
1904
Εκτελείται ο Μακεδονομάχος Αναστάσιος Μοναστερλής στο Μοναστήρι.
1919
Ο Ελληνικός Στρατός απελευθερώνει την Πέργαμο.
1943
Οι Γερμανοί εκτελούν Έλληνες στην Καστοριά.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το παιδί και ο κουρέας

Ένα νεαρό αγόρι μπαίνει σε ένα κουρείο και ο κουρέας ψιθυρίζει στον πελάτη: «Αυτό είναι το πιο χαζό παιδί στον κόσμο. Δες». Ο κουρέας τότε βάζει ένα δολάριο στο ένα χέρι και κάτι ψιλά στο άλλο. «Διάλεξε όποιο θες», λέει στο παιδί. Το παιδί παίρνει τα ψιλά και φεύγει. «Τι σου είπα;», λέει ο κουρέας, «το παιδί δεν θα μάθει ποτέ». Αργότερα, ο πελάτης συναντά το παιδί στον δρόμο, να τρώει παγωτό. «Να σε ρωτήσω, νεαρέ, γιατί δεν πήρες το δολάριο;», ρώτησε ο πελάτης. «Τη μέρα που θα πάρω το δολάριο, το παιχνίδι θα τελειώσει», λέει το παιδί.