Κολύμβηση: Ποια τα οφέλη της για την υγεία – Σωματική και ψυχική

altΑπό τα δημοφιλέστερα και πιο αποτελεσματικά είδη άσκησης
Κολύμβηση: Ποια τα οφέλη της για την υγεία; Σωματική και ψυχική
Η κολύμβηση είναι μια δημοφιλής μορφή άσκησης που είναι τόσο διασκεδαστική, όσο και χαλαρωτική για πολλούς ανθρώπους, ενώ αποτελεί εξαιρετική επιλογή τόσο για τη σωματική όσο και για την ψυχική σας υγεία. Σύμφωνα με το Livestrong, αυτή η μορφή άσκησης είναι εξαιρετική για άτομα που χρειάζονται μια ήσυχη στιγμή μέσα στην ημέρα για να αναζωογονηθούν.
Κολύμβηση
«Το νερό σου δίνει έναν προσωπικό θάλαμο σκέψης όπου μπορείς να ξεφύγεις από την πραγματικότητα», είπε η Jenny McCuiston, συνιδρυτής της Σχολής Κολύμβησης Goldfish. «Κανένας εξωτερικός θόρυβος ή προβλήματα. Είσαι μόνο εσύ και οι σκέψεις σου μέσα στο νερό».Το κολύμπι είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δουλέψετε ολόκληρο το σώμα σας και να δυναμώσετε τους μυς σας. Το νερό της πισίνας προσφέρει μια φυσική αντίσταση που θα αναγκάσει τους μύες σας να εργάζονται σκληρά, γεγονός που θα τους χτίσει και θα τους τονώσει με την πάροδο του χρόνου. 

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.06
Δύση: 20.44
Σελήνη
25 ημερών
1823
Σφαγές Ελλήνων σε Θεσσαλία και Φθιώτιδα από τους Τούρκους.
1941
Οι Γερμανοί καταλαμβάνουν το χωριό Γαλατάς Χανίων, το οποίο ανακαταλμβάνεται τις βραδινές ώρες από Ελληνικά τμήματα.
1954
Υπογράφεται μεταξύ Ελλάδος και Βουλγαρίας η "Δήλωση των Παρισίων", με την οποία αποκαθίστανται οι σχέσεις των δύο χωρών.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το παιδί και ο κουρέας

Ένα νεαρό αγόρι μπαίνει σε ένα κουρείο και ο κουρέας ψιθυρίζει στον πελάτη: «Αυτό είναι το πιο χαζό παιδί στον κόσμο. Δες». Ο κουρέας τότε βάζει ένα δολάριο στο ένα χέρι και κάτι ψιλά στο άλλο. «Διάλεξε όποιο θες», λέει στο παιδί. Το παιδί παίρνει τα ψιλά και φεύγει. «Τι σου είπα;», λέει ο κουρέας, «το παιδί δεν θα μάθει ποτέ». Αργότερα, ο πελάτης συναντά το παιδί στον δρόμο, να τρώει παγωτό. «Να σε ρωτήσω, νεαρέ, γιατί δεν πήρες το δολάριο;», ρώτησε ο πελάτης. «Τη μέρα που θα πάρω το δολάριο, το παιχνίδι θα τελειώσει», λέει το παιδί.