Άσκηση: Δύο τρόποι για να παραμείνετε σε φόρμα όταν δεν έχετε χρόνο

altΠρακτικές που δεν αφήνουν περιθώρια για άλλες δικαιολογίες
Με γεμάτα προγράμματα και μια έντονη καθημερινότητα το να στριμώξετε μια προπόνηση μέσα στην ημέρα μπορεί να είναι το τελευταίο πράγμα που έχετε στο μυαλό σας. Το χειρότερο, όμως, είναι ότι σύμφωνα με ειδικούς στο Psychology Today, το να νιώθετε άσχημα που δεν ασκείστε αρκετά μπορεί να οδηγήσει σε άγχος, ακόμα και σε κατάθλιψη. Λοιπόν, τι μπορείτε να κάνετε; Να ακολουθήσετε τις παρακάτω συμβουλές, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να παραμείνετε σε φόρμα ακόμη κι όταν δεν έχετε χρόνο για άσκηση.
Γυναίκα που ασκείται
Ανεβείτε από τις σκάλες
Τα ασανσέρ είναι μια σύγχρονη ευκολία που κάνουν πολλά πράγματα – εκτός από το να σας κρατούν σε φόρμα. Ενώ υπάρχουν μερικές φορές που η επιβίβαση στο ασανσέρ είναι απόλυτη ανάγκη (αν εργάζεστε στον τελευταίο όροφο ενός πολύ ψηλού κτιρίου για παράδειγμα), υπάρχουν άλλες φορές που η πρόσβαση στις σκάλες είναι απολύτως εφικτή.
Εργαζόμενοι ανεβαίνουν τις σκάλες
 

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.06
Δύση: 20.44
Σελήνη
25 ημερών
1823
Σφαγές Ελλήνων σε Θεσσαλία και Φθιώτιδα από τους Τούρκους.
1941
Οι Γερμανοί καταλαμβάνουν το χωριό Γαλατάς Χανίων, το οποίο ανακαταλμβάνεται τις βραδινές ώρες από Ελληνικά τμήματα.
1954
Υπογράφεται μεταξύ Ελλάδος και Βουλγαρίας η "Δήλωση των Παρισίων", με την οποία αποκαθίστανται οι σχέσεις των δύο χωρών.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το παιδί και ο κουρέας

Ένα νεαρό αγόρι μπαίνει σε ένα κουρείο και ο κουρέας ψιθυρίζει στον πελάτη: «Αυτό είναι το πιο χαζό παιδί στον κόσμο. Δες». Ο κουρέας τότε βάζει ένα δολάριο στο ένα χέρι και κάτι ψιλά στο άλλο. «Διάλεξε όποιο θες», λέει στο παιδί. Το παιδί παίρνει τα ψιλά και φεύγει. «Τι σου είπα;», λέει ο κουρέας, «το παιδί δεν θα μάθει ποτέ». Αργότερα, ο πελάτης συναντά το παιδί στον δρόμο, να τρώει παγωτό. «Να σε ρωτήσω, νεαρέ, γιατί δεν πήρες το δολάριο;», ρώτησε ο πελάτης. «Τη μέρα που θα πάρω το δολάριο, το παιχνίδι θα τελειώσει», λέει το παιδί.