Υπέροχο δέρμα σε επτά βήματα

altΗ ρουτίνα περιποίησης που θα ανανεώσει την επιδερμίδα σας και θα σας χαρίσει λαμπερή όψη.Tα γονίδια σας και η ηλικία σας παίζουν σημαντικό ρόλο στην εμφάνιση του δέρματός σας, ωστόσο οι συνήθειες σας είναι επίσης καθοριστικές. Εστιάζοντας λοιπόν στην καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας σας και υιοθετώντας έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, είναι θέμα χρόνου να δείτε βελτίωση στην κατάσταση του δέρματός σας. Για να δείτε το δέρμα σας ανανεωμένο και πιο λαμπερό, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.
1ο βήμα – Εντάξτε στην skincare ρουτίνα σας την απολέπιση
Η απολέπιση είναι απαραίτητο βήμα στη ρουτίνα περιποίησής σας, καθώς απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, που κάνουν θαμπή την όψη σας, διώχνει το σμήγμα από τους πόρους και επιταχύνει την ανανέωση της επιδερμίδας. Ωστόσο, δεν πρέπει να το παρακάνετε με τη συχνότητά της, γιατί μπορεί να τραυματίσετε την επιδερμίδα σας. Αν λοιπόν η επιδερμίδα σας είναι ανθεκτική, 3 φορές την εβδομάδα είναι αρκετές, ενώ αν είναι ξηρή και ευαίσθητη, τότε 1 φορά στις 10 περίπου ημέρες είναι ό,τι πρέπει.
2ο βήμα – Ενυδατωθείτε εκ των έσω
Το δέρμα σας αποτελείται κατά 30% από νερό, επομένως όταν ο οργανισμός σας αφυδατώνεται, το δέρμα σας γίνεται πιο τραχύ και χάνει την ελαστικότητα και τη ζωντάνια του. Η γενική σύσταση για την επαρκή ημερήσια πρόσληψη υγρών είναι 2 λίτρα για τις γυναίκες, επομένως φροντίστε να έχετε μαζί σας ένα μπουκάλι νερό καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.
 

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.23
Δύση: 19.27
Σελήνη
25 ημερών
1274
Η σύνοδος του Λουγδούνου (Λυών) αποφασίζει την ένωση των Εκκλησιών.
1453
Αποκρούεται νέα μεγάλη έφοδος του σουλτάνου Μωάμεθ Β΄ κατά της Κωνσταντινουπόλεως.
1821
Εξόντωση των Τούρκων στο Λεχώνι και πολιορκία του Βελεστίνου από τους Θεσσαλούς επαναστάτες.
Στην Μηλέα Πηλίου ψώνεται η Σημαία της Επαναστάσεως.
1897
Υπογράφεται ανακωχή μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων στην Ταράτσα Φθιώτιδος.
1905
Σκοτώνεται ο μακεδονομάχος Αθαν. Μπικιάρης.
1906
Σκοτώνονται οι μακεδονομάχοι καπετάν Λίτσας (Ανθλγός Αντώνιος Βλαχάκης) και Λεωνίδας Πετροπουλάκης.
1945
Η γερμανική φρουρά της νήσου Μήλου παραδίδεται σε τμήματα του Ιερού Λόχου.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Κυριακάτικο πρωινό

Κυριακάτικο πρωινό στην κουζίνα και η σύζυγος τηγανίζει αυγά.
Σύζυγος, αγουροξυπνημένος, ετοιμάζει τον καφέ, πίνει μια γουλιά και μετά πάει και στέκεται ακριβώς δίπλα από την σύζυγο, παρατηρώντας προσεκτικά τα αυγά. Πίνει άλλη μια γουλιά καφέ... Και αρχίζει να φωνάζει πανικόβλητος:
- Πρόσεχε...ΠΡΟΣΕΧΕ! Βάλε κι άλλο βούτυρο! Θεούλη μου! Έχεις βάλει μαζί στο τηγάνι! ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ Γύρνα τα. Γύρνα τα ΤΩΡΑ! Χρειάζονται κι άλλο βούτυρο. Μα που θα βρούμε κι άλλο ΒΟΥΤΥΡΟ; Ωραία... ΠΡΟΣΕΧΕ, θα σου ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ! Προσεχτικά... ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ! Σου είπα ΠΡΟΣΕΧΕ! Ποτέ δεν με ακούς εμένα... ΠΟΤΕ! Γρήγορα! Γύρνα τα ΓΡΗΓΟΡΑ! Είσαι τρελή; Τα έχεις παίξει; ξεχάσεις να τα αλατίσεις, όλο το ξεχνάς το αλάτι. Βάλε αλάτι. ΑΛΑΤΙ! ΒΑΛΕ ΑΛΑΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑ!  
Η γυναίκα έχει μείνει αποσβολωμένη.
- Τι έπαθες άνθρωπε μου; Τι φωνάζεις μέσα στο αυτί μου;
Ο σύζυγος ξαφνικά ηρεμεί τελείως και απαντάει...
- Ήθελα να σου δείξω πως είναι να σε έχω συνοδηγό όταν οδηγάω.