Η τάση στο μακιγιάζ των ματιών για την άνοιξη- καλοκαίρι 2021 θέλει χρώμα

altΤολμήστε τους πιο απροσδόκητους συνδυασμούς
Η τάση στο μακιγιάζ των ματιών για την άνοιξη- καλοκαίρι 2021 θέλει χρώμα
Αν ένα πράγμα μας δίδαξε η πανδημία, αυτό είναι σίγουρα ότι ο χρόνος περνάει και οι ευκαιρίες δεν ξαναδίνονται, όχι πάντα τουλάχιστον. Αναφορικά με τον κόσμο της ομορφιάς και του μακιγιάζ, αυτό που φέτος όλοι οι επαγγελματίες του χώρου συστήνουν είναι να βάλουμε χρώμα στην ζωή μας και να τολμήσουμε επιλογές που μέχρι πρότινος σίγουρα θα διστάζαμε να κάνουμε.
Μία από τις τάσης της χρονιάς, λοιπόν, για την άνοιξη- καλοκαίρι του 2021 αναφορικά με το μακιγιάζ ματιών είναι και τα έντονα χρώματα. Ήδη από την προηγούμενη χρονιά είχαν γίνει τα πρώτα βήματα, με τους επαγγελματίες μακιγιέρ και ειδικούς στο χώρο του μακιγιάζ να αναγνωρίζουν ότι αυτή η χρονιά θα είναι η χρονιά της απελευθέρωσης της δημιουργικότητας, φέρνοντας χαρά και χρώμα στη ζωή εκείνων που θα το τολμήσουν!
Ήρθε η ώρα, λοιπόν, να παίξετε και να πειραματιστείτε με τα χρώματα και να τολμήσετε ζουμερές, φωτεινές αποχρώσεις στα μάτια σας όπως το πράσινο, το κίτρινο, το πορτοκαλί και το μπλε για μια εμφάνιση που φωνάζει εμπιστοσύνη και αυτοπεποίθηση. Μάλιστα, οι ειδικοί προτείνουν είτε να χρησιμοποιήσετε μία μόνο σκιά για να εφαρμόσετε στο καπάκι του ματιού σας, είτε, οι πιο τολμηρές τουλάχιστον, να αναμείξετε περισσότερα χρώματα για μία απροσδόκητη εμφάνιση.

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.23
Δύση: 19.27
Σελήνη
25 ημερών
1274
Η σύνοδος του Λουγδούνου (Λυών) αποφασίζει την ένωση των Εκκλησιών.
1453
Αποκρούεται νέα μεγάλη έφοδος του σουλτάνου Μωάμεθ Β΄ κατά της Κωνσταντινουπόλεως.
1821
Εξόντωση των Τούρκων στο Λεχώνι και πολιορκία του Βελεστίνου από τους Θεσσαλούς επαναστάτες.
Στην Μηλέα Πηλίου ψώνεται η Σημαία της Επαναστάσεως.
1897
Υπογράφεται ανακωχή μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων στην Ταράτσα Φθιώτιδος.
1905
Σκοτώνεται ο μακεδονομάχος Αθαν. Μπικιάρης.
1906
Σκοτώνονται οι μακεδονομάχοι καπετάν Λίτσας (Ανθλγός Αντώνιος Βλαχάκης) και Λεωνίδας Πετροπουλάκης.
1945
Η γερμανική φρουρά της νήσου Μήλου παραδίδεται σε τμήματα του Ιερού Λόχου.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Κυριακάτικο πρωινό

Κυριακάτικο πρωινό στην κουζίνα και η σύζυγος τηγανίζει αυγά.
Σύζυγος, αγουροξυπνημένος, ετοιμάζει τον καφέ, πίνει μια γουλιά και μετά πάει και στέκεται ακριβώς δίπλα από την σύζυγο, παρατηρώντας προσεκτικά τα αυγά. Πίνει άλλη μια γουλιά καφέ... Και αρχίζει να φωνάζει πανικόβλητος:
- Πρόσεχε...ΠΡΟΣΕΧΕ! Βάλε κι άλλο βούτυρο! Θεούλη μου! Έχεις βάλει μαζί στο τηγάνι! ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ Γύρνα τα. Γύρνα τα ΤΩΡΑ! Χρειάζονται κι άλλο βούτυρο. Μα που θα βρούμε κι άλλο ΒΟΥΤΥΡΟ; Ωραία... ΠΡΟΣΕΧΕ, θα σου ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ! Προσεχτικά... ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ! Σου είπα ΠΡΟΣΕΧΕ! Ποτέ δεν με ακούς εμένα... ΠΟΤΕ! Γρήγορα! Γύρνα τα ΓΡΗΓΟΡΑ! Είσαι τρελή; Τα έχεις παίξει; ξεχάσεις να τα αλατίσεις, όλο το ξεχνάς το αλάτι. Βάλε αλάτι. ΑΛΑΤΙ! ΒΑΛΕ ΑΛΑΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑ!  
Η γυναίκα έχει μείνει αποσβολωμένη.
- Τι έπαθες άνθρωπε μου; Τι φωνάζεις μέσα στο αυτί μου;
Ο σύζυγος ξαφνικά ηρεμεί τελείως και απαντάει...
- Ήθελα να σου δείξω πως είναι να σε έχω συνοδηγό όταν οδηγάω.