Τι λέει το σπίτι σας για την υγεία σας;

altΑν οι τοίχοι μπορούσαν να… μιλήσουν, θα έλεγαν πολλά για την υγεία σας. Δείτε με ποιους τρόπους ο χώρος όπου ζούμε μπορεί να μας επηρεάσει.Είναι γνωστό ότι ένα σπίτι έχει να πει πολλά για την προσωπικότητα του ιδιοκτήτη του. Από το προσωπικό του γούστο, την καθημερινότητά του έως και τις αγαπημένες του συνήθειες, η διάταξη των επίπλων και οι διαφορετικοί χώροι αποκαλύπτουν πολλά και, από ό,τι φαίνεται, όχι μόνο για τον τρόπο ζωής του, αλλά και για την εικόνα της υγείας του.
Η κουζίνα, το υπνοδωμάτιο, το φαγητό, ακόμα και το χρώμα στους τοίχους επηρεάζουν με κάποιον τρόπο την υγεία μας, πράγμα που δεν γνωρίζουν οι περισσότεροι.
Τα παράθυρα στο σπίτι είναι συνήθως κλειστά;
Η ποιότητα του αέρα στους εσωτερικούς σας χώρους είναι κάτι που θα πρέπει να σας απασχολεί, αφού επηρεάζει κατά κόρον την υγεία σας.
Μελέτες επισημαίνουν ότι η αύξηση της συγκέντρωσης του διοξειδίου του άνθρακα στην ατμόσφαιρα, που ευθύνεται για το μεγαλύτερο μέρος της υπερθέρμανσης του πλανήτη, δυσχεραίνει την ποιότητα όχι μόνο του εξωτερικού αλλά και του εσωτερικού αέρα, μειώνοντας την απόδοσή μας και την ικανότητα λήψης αποφάσεων έως και 25%.

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.24
Δύση: 19.26
Σελήνη
25 ημερών
1821
Τέσσερα ελληνικά πλοία βάλλουν κατά του φρουρίου της Ίμβρου και αποβιβάζουν Ψαριανούς επαναστάτες.
1823
Ο Νικόλαος Κριεζιώτης νικά τους Τούρκους του Ομέρ μπέη στο Βατίτσι Καρύστου.
1825
Οι πολιορκημένοι του Μεσολογγίου επιχειρούν την πρώτη έξοδο από την πόλη.
1897
Κατάπαυση πυρός σε Θεσσαλία και Ήπειρο και έναρξη διαπραγματεύσεων μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Κυριακάτικο πρωινό

Κυριακάτικο πρωινό στην κουζίνα και η σύζυγος τηγανίζει αυγά.
Σύζυγος, αγουροξυπνημένος, ετοιμάζει τον καφέ, πίνει μια γουλιά και μετά πάει και στέκεται ακριβώς δίπλα από την σύζυγο, παρατηρώντας προσεκτικά τα αυγά. Πίνει άλλη μια γουλιά καφέ... Και αρχίζει να φωνάζει πανικόβλητος:
- Πρόσεχε...ΠΡΟΣΕΧΕ! Βάλε κι άλλο βούτυρο! Θεούλη μου! Έχεις βάλει μαζί στο τηγάνι! ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ Γύρνα τα. Γύρνα τα ΤΩΡΑ! Χρειάζονται κι άλλο βούτυρο. Μα που θα βρούμε κι άλλο ΒΟΥΤΥΡΟ; Ωραία... ΠΡΟΣΕΧΕ, θα σου ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ! Προσεχτικά... ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ! Σου είπα ΠΡΟΣΕΧΕ! Ποτέ δεν με ακούς εμένα... ΠΟΤΕ! Γρήγορα! Γύρνα τα ΓΡΗΓΟΡΑ! Είσαι τρελή; Τα έχεις παίξει; ξεχάσεις να τα αλατίσεις, όλο το ξεχνάς το αλάτι. Βάλε αλάτι. ΑΛΑΤΙ! ΒΑΛΕ ΑΛΑΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑ!  
Η γυναίκα έχει μείνει αποσβολωμένη.
- Τι έπαθες άνθρωπε μου; Τι φωνάζεις μέσα στο αυτί μου;
Ο σύζυγος ξαφνικά ηρεμεί τελείως και απαντάει...
- Ήθελα να σου δείξω πως είναι να σε έχω συνοδηγό όταν οδηγάω.