Δεν σταμάτησε σε σήμα αστυνομικών – Συγκρούστηκε με μηχανή της Τροχαίας
Συνελήφθη, χθες (01-06-2026) το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Λάρισας, 19χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Ειδικότερα, αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε. Λάρισας εντόπισαν δίκυκλη μοτοσικλέτα, χωρίς πινακίδα κυκλοφορίας, στην οποία επέβαιναν ο 19χρονος και ένα ακόμη άτομο και σε σήμα στάσης τους για επικείμενο έλεγχο ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα.
Στη συνέχεια, ο οδηγός ενεργώντας επικίνδυνους ελιγμούς, παραβίασε ερυθρό σηματοδότη και κινούμενος στο αντίθετο ρεύμα προκειμένου να προσπεράσει προπορευόμενα οχήματα, συγκρούστηκε με υπηρεσιακή δίκυκλη μοτοσικλέτα του Τμήματος Τροχαίας Λάρισας και ακινητοποιήθηκε.
Πηγή larissanet.gr
.
|
![]() |
||||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
||||||||||||||||||||
|
Το αεροδρόμιο
Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν. Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη: – Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο; – Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης. Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο: – Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο! |
|
Γιατί θέλουμε η πένα μας να γράφει την αλήθεια.
Η δημόσια ενημέρωση είναι καθήκον ενός δημοσιογράφου. Η ομάδα μας έχει ως σκοπό τον ελεύθερο λόγο άνευ κινήτρων. Η πένα μας έχει όνομα!