altΜε βαθιά θλίψη και ειλικρινή συγκίνηση η Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων Νομού Καρδίτσας αποχαιρετά τον σπουδαίο ηθοποιό, σκηνοθέτη και δάσκαλο Γιάννη Μόρτζο.
Η είδηση του θανάτου του μας λύπησε όλους πολύ καθώς στήριζε διαχρονικά και ουσιαστικά το Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου και κάθε Μάρτη πάντα τον περιμέναμε στις εκδηλώσεις μας και στην πόλη μας.

Υπήρξε μέλος της Κριτικής Επιτροπής πολλές φορές ενώ το 2016, στο πλαίσιο του 32ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας, τον τιμήσαμε για την προσφορά του στο θέατρο και την Τέχνη.
Ήταν ένας άνθρωπος που βοηθούσε χωρίς ποτέ να ζητήσει το παραμικρό, που σου μετέδιδε την αγάπη του για την υποκριτική, που έδινε συνεχώς μαθήματα μέσα από τη στάση ζωής και τον ακέραιο και αυθεντικό χαρακτήρα του.
Ακάματος και παθιασμένος εργάτης του θεάτρου, σφράγισε με το ιδιαίτερα προσωπικό ερμηνευτικό του ύφος αμέτρητους ρόλους, ακροβατώντας μοναδικά ανάμεσα στο αρχαίο δράμα και το κλασικό θέατρο έως το σύγχρονο και το θέατρο του παραλόγου.
Αυτόν τον ξεχωριστό καλλιτέχνη, αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο αποχαιρετάμε με απέραντη θλίψη.
Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στη σύζυγό του και τους οικείους του.
Δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ!!!
Άλλωστε, όπως όλοι οι «μεγάλοι», θα συνεχίσει να μας δείχνει τον «δρόμο» ακόμα και από εκεί … «ψηλά»!!!
Αιωνία η μνήμη του!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.10
Δύση: 19.57
Σελήνη
19 ημερών
1821
Ο Αλέξανδρος Υψηλάντης φυλακίζεται στην Αυστρία.
1824
Δύναμη 12.000 Τουρκαλβανών επιτίθενται εναντίον της Άμπλιανης Φωκίδος.
1907
Οι οπλαρχηγοί Δ. Γιουγκολάκης (Μητρούσης) και Θ. Τουρλεντές εγκλωβίζονται από τους Τούρκους στην Κάτω Κεμενικιά Σερρών.
Ενδεκαμελές σώμα υπό τον Ανθυπολοχαγό Ανδρέα Μακούλη (Στενημαχίτη) κυκλώνεται από τους Τούρκους στη Δόβιστα.
1913
Ο Ελληνικός Στρατός εισέρχεται στην Κομοτηνή.
1920
Ο Ελληνικός Στρατός απελευθερώνει τις Σαράντα Εκκλησίες στην Ανατολική Θράκη.
1942
Εκτέλεση Ελλήνων από τους Γερμανούς στο Ηράκλειο της Κρήτης.
1944
Ισχυρή δύναμη Ιερολοχιτών και Βρετανών προσβάλλει την γερμανο-ιταλική φρουρά της Σύμης και της προκαλεί σοβαρές απώλειες.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!