altΣυνελήφθησαν, χθες (09/02) το απόγευμα σε περιοχή της Καρδίτσας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καρδίτσας, -2- ημεδαποί άνδρες,  για κλοπή κατά συναυτουργία.
Ειδικότερα, οι δράστες κατελήφθησαν να μεταφέρουν, με δίκυκλη μοτοσικλέτα, έναν σάκο που περιείχε μπρούτζινα αντικείμενα (σταυρούς, κηροπήγια κ.ά.), τα οποία, νωρίτερα, αφαίρεσαν από ταφικά μνημεία κοιμητηρίου σε περιοχή της Καρδίτσας.

Τα προαναφερόμενα αντικείμενα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν, ενώ κατασχέθηκε και το προαναφερόμενο δίκυκλο.
Επιπλέον, από τη συνεχιζόμενη έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας προέκυψε ότι, οι δράστες, την 7-01-2024 τις πρώτες πρωινές ώρες αφαίρεσαν από ταφικά μνημεία άλλου κοιμητηρίου σε περιοχή της Καρδίτσας, μεταλλικά-μπρούτζινα αντικείμενα (σταυρούς, κηροπήγια, βάζα κ.ά.).
Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 07.53
Δύση: 17.21
Πανσέληνος
1822
Το φρούριο της Ακροκορίνθου παραδίδεται στους Έλληνες.
1878
Οι Κρητικοί υψώνουν την Σημαία της Επαναστάσεως στο χωριό Σερβιλί Χανίων.
1920
Το Ανώτατο Συμβούλιο της Συνδιασκέψεως Ειρήνης στο Παρίσι αποδέχεται το σύμφωνο Τιτόνι-Βενιζέλου.
1943
Φονεύεται από τους Ιταλούς ο Τχης Ιωάννης Τσιγάντες.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!