altΤον πρώτο από τους διαδοχικούς «τελικούς» στα επόμενα παιχνίδια πρωταθλήματος και στην προσπάθειά του να παραμείνει στην Basket League δίνει την Κυριακή 29 Ιανουαρίου στις 5 μ.μ. ο Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ.
Οι «κυανόλευκοι» υποδέχονται στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης» τον Απόλλωνα Πάτρας Carna, σε έναν από τους πιο δύσκολους και καθοριστικούς αγώνες της σεζόν, αναφορικά με τους στόχους τους.

Με ανανεωμένο πρόσωπο, τις ποιοτικές τελευταίες προσθήκες στο ρόστερ και τη δύναμη της έδρας, ο Α.Σ.Κ. σε αυτό το ματς στοχεύει μόνο στο νικηφόρο αποτέλεσμα που θα του επιτρέψει να ανακάμψει ψυχολογικά και βαθμολογικά.
Ο αγώνας με τον Κολοσσό H Hotels και το μακρινό ταξίδι στη Ρόδο μπορεί να μην απέφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα, όμως η ομάδα της Καρδίτσας πάλεψε σε μία ιδιαίτερη και αήττητη έδρα μέχρι το τέλος.
Πλέον, η προσοχή όλων στρέφεται στο ματς με τον Απόλλωνα, στο οποίο το συγκρότημα του Νίκου Παπανικολόπουλου θέλει να δείξει αποφασιστικότητα και πίστη στις δυνάμεις του, τοποθετώντας στην εξίσωση και τον κόσμο που θα είναι βαρόμετρο στην υπόθεση νίκη. Το φίλαθλο κοινό της Καρδίτσας έχει αγκαλιάσει την παρθενική προσπάθεια του Α.Σ.Κ. στην Basket League, υποστηρίζει με τον πλέον ενθαρρυντικό τρόπο αυτό το -γεμάτο υπερβάσεις- ταξίδι και επιβεβαιώνει ότι, αυτή η πορεία, το μέγεθος που αποκτά ο Σύλλογος μέσα από αυτή και το αντίκτυπο στην πόλη, αξίζει και μπορεί να σταθεί στο κορυφαίο επίπεδο.
Το έργο του Α.Σ.Κ. λοιπόν, μόνο εύκολο δεν είναι, καθώς θα υποδεχθεί μια ομάδα με εξίσου υψηλό κίνητρο, αλλά και ένα σύνολο με εμπειρία και ποιότητα. Συνεπώς, η προσέλευση του κόσμου και η ενεργή του συμμετοχή στο ματς με παλμό και φωνή είναι βέβαιο ότι μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες του αγώνα στο δρόμο για το νικηφόρο αποτέλεσμα.

Ξεκινά την Τρίτη η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Πάτρας
Από το πρωί της Τρίτης, ξεκινά η προπώληση των εισιτηρίων, για το μεγάλο ματς της Κυριακής (5 μ.μ.) με αντίπαλο τον Απόλλωνα Πάτρας.
Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:
•Τομείς BD, DD, ED (κάτω διάζωμα): Κανονικό εισιτήριο 15 €, παιδικό εισιτήριο (για παιδιά έως και 16 ετών – γεννημένα έως και το 2007) 7 €.
•Τομείς BU,CU, DU, EU (επάνω διάζωμα): Κανονικό εισιτήριο 10 €, παιδικό εισιτήριο (για παιδιά έως και 16 ετών – γεννημένα έως και το 2007) 5 €, για ανέργους, φοιτητές, πολύτεκνους, ΑΜΕΑ εισιτήριο 7 €.

Πως θα γίνεται η διάθεση των εισιτηρίων
H διάθεση των εισιτηρίων, θα γίνεται από τα γραφεία του ΑΣΚ, αλλά και ηλεκτρονικά μέσω της ticketmaster.gr
Σημειώνεται επίσης, ότι όλες οι θέσεις είναι ονομαστικές και αριθμημένες και η τοποθέτηση των φιλάθλων στο γήπεδο θα γίνεται αυστηρά με την ακριβή θέση που αναγράφεται στο εισιτήριό τους. Επίσης, για την πώληση των εισιτηρίων θα πρέπει να δίνεται το ονοματεπώνυμο και ο ΑΜΚΑ, ενώ κατά την είσοδο στο γήπεδο, οι φίλαθλοι θα πρέπει να διαθέτουν έγγραφο ταυτοποίησης.
Ηλεκτρονικά, οι φίλαθλοι μπορούν να αγοράσουν τα εισιτήρια που επιθυμούν οποιαδήποτε στιγμή μέσω της ticketmaster.gr, επιλέγοντας τη θέση που επιθυμούν. Επίσης, το ίδιο μπορεί να γίνει και στα γραφεία του ΑΣΚ στο ισόγειο της οδού Σταμούλη 3 στο κέντρο της πόλης. Τα γραφεία θα λειτουργούν καθημερινά 9-1 το πρωί και 6-8.30 το απόγευμα και το Σάββατο 10-1 το πρωί. Ο Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ παροτρύνει όλους τους φιλάθλους να προμηθευτούν έγκαιρα και μέσω της προπώλησης τα εισιτήριά τους, ώστε να αποφευχθεί η καθυστέρηση κατά την είσοδο στο γήπεδο.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 07.10
Δύση: 18.12
Σελήνη
17 ημερών
1575
Αποκεφαλισμός στην Κωνσταντινούπολη του νεομάρτυρα Ιωάννη Κάλφα.
1821
Ο Αρχιστράτηγος Αλέξανδρος Υψηλάντης, οι Αξιωματικοί και οι Στρατιώτες ορκίζονται τον όρκο της Ελευθερίας.
1822
Αγωνιστές επιτίθενται κατά πολυαρίθμων τουρκικών δυνάμεων στην Χαλανδρίτσα Πατρών.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Η μύγα!

Δυο ψεύτες κάνουν διαγωνισμό στο ποιος θα πει το μεγαλύτερο ψέμα.
Λέει ο πρώτος δείχνοντας το καμπαναριό:
- "Βλέπεις μια μύγα πάνω στην καμπάνα;"
Κι ο δεύτερος:
- "Εγώ δε βλέπω τη μύγα αλλά ακούω τα βήματα της!!"