altΟ Εμπορικός Σύλλογος Καρδίτσας και η οργανωτική επιτροπή θα θέλαμε να διευκρινίσουμε σχετικά με την «Λευκή Νύχτα», που θα γίνει στην πόλη μας την Παρασκευή 13 Μαΐου 2022.

1.Ο Εμπορικός Σύλλογος Καρδίτσας, εμπνευσμένος από ανάλογες προσπάθειες που έχουν πραγματοποιηθεί με επιτυχία σε μεγάλες ελληνικές και ευρωπαϊκές πόλεις αλλάκαι την πρωτοφανή επιτυχία της πρώτης «Λευκής Νύχτας»

στη Καρδίτσα το 2019 επαναλαμβάνουμε το επιχείρημα με την συμπαράσταση του Επιμελητηρίου Καρδίτσας, της Περιφερείας καθώς και του Δήμου, πιστεύοντας πως μια τέτοια εκδήλωση θα μπορούσε να αποδειχθεί επωφελής σε εμπορικό, τουριστικό και πολιτιστικό επίπεδο για την περιοχή.
2.Ο Εμπορικός Σύλλογος Καρδίτσας σέβεται απόλυτα το σύνολο των εργαζομένων και τα κατεκτημένα, κατοχυρωμένα και θεσμοθετημένα μέσα από αγώνες δικαιώματά τους, τα οποία σε καμία περίπτωση δεν θεωρεί πως τίθενται υπό αίρεση και εν κινδύνω από την συγκεκριμένη εκδήλωση. Μάλιστα θέτει ως «κόκκινη γραμμή» την υποχρεωτική, στο πλαίσιο της εκδήλωσης, τροποποίηση των μισθολογικών και ασφαλιστικών δεδομένων των εργαζομένων, όσων επιχειρήσεων συμμετάσχουν
3.Η συγκεκριμένη εκδήλωση γίνεται μόνο μια φορά τον χρόνο, όπως συμβαίνει άλλωστε και στις υπόλοιπες πόλεις που την πραγματοποιούν, ενώ η συμμετοχή σε αυτή έχει προαιρετικό και όχι δεσμευτικό χαρακτήρα για τις επιχειρήσεις.Επίσης προτάθηκε η λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων να μην ξεπεράσει την 12 νυχτερινή.
4.Στους εμπορικούς δρόμους της πόλης δεν θα υπάρξει καμία προβολή εμπορικής εταιρίας.
5.Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μουσικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις που θα καλύψουν όλα τα μουσικά ενδιαφέροντα και γούστα. Η ημερομηνία (Παρασκευή 13 Μαΐου ) συνδέεται με τις τελευταίες ημέρες των ενδιάμεσων εκπτώσεων και σε συνδυασμό με τις ανοιξιάτικες θερμοκρασίες θα δημιουργήσουν το ιδανικό περιβάλλον για την επιτυχημένη πραγματοποίηση του τρίπτυχου της εκδήλωση δηλαδή να διασκεδάσουμε, να συμμετάσχουμε και να ψωνίσουμε
6.Η προβολή που θα γίνει θα είναι ιδιαίτερα ευρεία. Η εκδήλωση διαφημίζεται στα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα όλης της Θεσσαλίας,απ’ όπου όπως έγινε και την προηγούμενη φορά το 2019, περιμένουμε πολλούς επισκέπτες. Σε συνδυασμό μάλιστα ότι η Καρδίτσα είναι η μόνη από τις Θεσσαλικές πόλεις που διοργανώνει τέτοια εκδήλωση προσδοκούμε να την κάνουμε θεσμό και να αποτελεί σημείο αναφοράς για την περιοχή κάθε χρόνο.
7.Ο Εμπορικός Σύλλογος Καρδίτσας και η οργανωτική επιτροπή έχουμε ζητήσει και λάβειόλες τις νόμιμεςάδειες από φορείς και οργανώσεις.
8.Η είσοδος σε όλες τις παραπάνω εκδηλώσεις θα είναι δωρεάν για το κοινό.

Από την διοίκηση του Συλλόγου

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.06
Δύση: 20.44
Σελήνη
25 ημερών
1823
Σφαγές Ελλήνων σε Θεσσαλία και Φθιώτιδα από τους Τούρκους.
1941
Οι Γερμανοί καταλαμβάνουν το χωριό Γαλατάς Χανίων, το οποίο ανακαταλμβάνεται τις βραδινές ώρες από Ελληνικά τμήματα.
1954
Υπογράφεται μεταξύ Ελλάδος και Βουλγαρίας η "Δήλωση των Παρισίων", με την οποία αποκαθίστανται οι σχέσεις των δύο χωρών.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το παιδί και ο κουρέας

Ένα νεαρό αγόρι μπαίνει σε ένα κουρείο και ο κουρέας ψιθυρίζει στον πελάτη: «Αυτό είναι το πιο χαζό παιδί στον κόσμο. Δες». Ο κουρέας τότε βάζει ένα δολάριο στο ένα χέρι και κάτι ψιλά στο άλλο. «Διάλεξε όποιο θες», λέει στο παιδί. Το παιδί παίρνει τα ψιλά και φεύγει. «Τι σου είπα;», λέει ο κουρέας, «το παιδί δεν θα μάθει ποτέ». Αργότερα, ο πελάτης συναντά το παιδί στον δρόμο, να τρώει παγωτό. «Να σε ρωτήσω, νεαρέ, γιατί δεν πήρες το δολάριο;», ρώτησε ο πελάτης. «Τη μέρα που θα πάρω το δολάριο, το παιχνίδι θα τελειώσει», λέει το παιδί.