Ολες στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στις 11 το πρωί της Τετάρτης 26 Σεπτέμβρη στην Κεντρική Πλατεία της Καρδίτσας

Εμείς οι γυναίκες του  Συλλόγου Γυναικών ν. Καρδίτσας καλούμε τις γυναίκες της λαϊκής οικογένειας της Καρδίτσας, τις εργαζόμενες, τις άνεργες, τις αυτοαπασχολούμενες, τις αγρότισσες, τις συνταξιούχες, τις σπουδάστριες, τις μετανάστριες, να δώσουν όλες τους τις δυνάμεις στη μάχη για την επιτυχία της απεργίας στις 26/9/2012 και στην Καρδίτσα. Γυναίκες, με τη συμμετοχή μας να φτάσει το μήνυμα σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε γειτονιά, στο χωράφι, στην σχολή, ότι δεν αποδεχόμαστε και αντιπαλεύουμε οργανωμένα τα βάρβαρα μέτρα της Κυβέρνησης και της ΕΕ που μας τσακίζουν για να αυγαταίνουν τά κέρδη των εκμεταλλευτών του μόχθου μας, των τραπεζιτών και των μονοπωλίων.
Γυναίκες βάλτε το καλά στο νου σας ούτε προσωρινά, ούτε τα τελευταία είναι τα μέτρα που ετοιμάζει η συγκυβέρνηση.
Όλες οι γυναίκες στην πόλη και στα χωριά της Καρδίτσας, απορρίπτουμε τα αντιλαϊκά, αντεργατικά μέτρα και μνημόνια που μας ρίχνουν στην ανεργία (πρώτες οι γυναίκες σε νούμερα ανεργίας), τη μαύρη εργασία (οργιάζει στην Καρδίτσα και οι γυναίκες έχουμε την πρωτιά κι εδώ), μας στερούν την κοινωνική ασφάλιση, τα κοινωνικά, προνοιακά επιδόματα, μας αφήνουν χωρίς δημόσια νοσοκομεία, χωρίς φάρμακα, μας πετσοκόβουν τις συντάξεις, ζητάνε δουλειά μέχρι τα 70.
Αυτοί που όλα τα προηγούμενα χρόνια συσσώρευσαν τεράστια κέρδη και είναι υπεύθυνοι για την κρίση, τώρα μας ζητάνε να ματώσουμε πληρώνοντας φόρους και χαράτσια για να διατηρήσουν τα κέρδη και την εξουσία τους.
Ήρθε η ώρα να τους πούμε το μεγάλο όχι! Το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας δεν μπορεί να είναι η ανασφάλεια, η φτώχεια και η ανεργία.
Να δώσουμε την αγωνιστική μας απάντηση στις 26 Σεπτέμβρη. Αποφασιστικά με αισιοδοξία και πίστη στο δίκαιο αγώνα μας με στόχο:
Την κατάργηση των μνημονίων, των δανειακών συμβάσεων και των αντεργατικών νόμων, καμία αναγνώριση χρέους και των διαπραγματεύσεων. Το χρέος να πληρώσουν αυτοί που το δημιούργησαν.
Αποδέσμευση από την ΕΕ,  για τον φιλολαϊκό δρόμο ανάπτυξης.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ! ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΙΣΩ - ΜΗΝ ΤΡΟΜΑΖΕΤΕ -
ΑΝ ΥΠΟΤΑΧΤΟΥΜΕ ΘΑ ΤΑ ΣΑΡΩΣΟΥΝ ΟΛΑ.
ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ 11 ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΣΤΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.17
Δύση: 18.48
Σελήνη
10 ημερών
1821
Οι Τούρκοι καταλαμβάνουν και πυρπολούν το Σάλεσι.
Στην Σμύρνη ο τουρκικός όχλος προβαίνει σε άγριες σφαγές Ελλήνων.
1943
Το ελληνικό υποβρύχιο "Κατσώνης" βυθίζει εχθρικά πλοία, χρησιμοποιώντας τορπίλες, στο λιμάνι του Γυθείου.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Η μύγα!

Δυο ψεύτες κάνουν διαγωνισμό στο ποιος θα πει το μεγαλύτερο ψέμα.
Λέει ο πρώτος δείχνοντας το καμπαναριό:
- "Βλέπεις μια μύγα πάνω στην καμπάνα;"
Κι ο δεύτερος:
- "Εγώ δε βλέπω τη μύγα αλλά ακούω τα βήματα της!!"