Συνελήφθησαν, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, βραδινές ώρες χθες στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρικάλων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, τέσσερα  άτομα, δύο ημεδαποί, ηλικίας 39 και 37 ετών αντίστοιχα και δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 31 και 40 ετών αντίστοιχα για παράνομο εφοδιασμό πρατηρίου υγρών καυσίμων στα Τρίκαλα. Ειδικότερα, ο 39χρονος κατελήφθη να εφοδιάζει με ποσότητα μείγματος αερίου θέρμανσης συνολικού βάρους εννέα  τόνων, πρατήριο υγρών καυσίμων ιδιοκτησίας εταιρείας εκπροσωπούμενης από 37χρονο ημεδαπό, μέσω Ι.Χ. φορτηγού βυτιοφόρου.
Το Ι.Χ. Φορτηγό βυτιοφόρο τυγχάνει ιδιοκτησίας εταιρείας εκπροσωπούμενης από 78χρονο ημεδαπό, ο οποίος αναζητείται, ενώ το μείγμα αερίου θέρμανσης επρόκειτο να διατεθεί από τον 37χρονο για εγχώρια κατανάλωση ως μείγμα αερίου κίνησης, χωρίς να έχουν καταβληθεί οι αναλογούντες δασμοί και λοιπές επιβαρύνσεις.
Παράλληλα, η μετάγγιση αερίου πραγματοποιούνταν υπό την παρουσία των αλλοδαπών, υπηκόων Αλβανίας, υπεύθυνων για τη μεταφορά του αερίου από πετρελαϊκές εγκαταστάσεις με έδρα τη Θεσσαλονίκη.
Το Ι.Χ. φορτηγό βυτιοφόρο και το μείγμα αερίου θέρμανσης δεσμεύτηκαν από το Σώμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ) Λάρισας.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων.
Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων σε συνεργασία με το ΣΔΟΕ Λάρισας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.17
Δύση: 18.48
Σελήνη
10 ημερών
1821
Οι Τούρκοι καταλαμβάνουν και πυρπολούν το Σάλεσι.
Στην Σμύρνη ο τουρκικός όχλος προβαίνει σε άγριες σφαγές Ελλήνων.
1943
Το ελληνικό υποβρύχιο "Κατσώνης" βυθίζει εχθρικά πλοία, χρησιμοποιώντας τορπίλες, στο λιμάνι του Γυθείου.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Η μύγα!

Δυο ψεύτες κάνουν διαγωνισμό στο ποιος θα πει το μεγαλύτερο ψέμα.
Λέει ο πρώτος δείχνοντας το καμπαναριό:
- "Βλέπεις μια μύγα πάνω στην καμπάνα;"
Κι ο δεύτερος:
- "Εγώ δε βλέπω τη μύγα αλλά ακούω τα βήματα της!!"