Σημαντική επιχειρηματική συμφωνία στρατηγικού χαρακτήρα αποτελεί η συνεργασία της «FERRΕRΟ GREECE», της γνωστής πολυεθνικής εταιρείας ζαχαρωδών, με τη γαλακτοβιομηχανία Λαρίσης Α.Ε. «ΌΛΥΜΠΟΣ». Η συμφωνία είναι σε ισχύ από 1 Σεπτεμβρίου 2012 και αφορά τη διανομή των προϊόντων ψυγείου Kinder®: Kinder Γαλακτοφέτες, Kinder Pingui  και  Kinder Maxi King. Την πεποίθησή τους για μια άψογη συνεργασία, που θα οδηγήσει στην αύξηση των πωλήσεων και στην ουσιαστικότερη διείσδυση στην αγορά των συγκεκριμένων προϊόντων, εξέφρασαν κατά την υπογραφή της συμφωνίας στη Θεσσαλονίκη ο κ. Renato Danna, Area Manager FERRΕRΟ, ο κ. Frederic Coti, Country Manager FERRERO GREECE και ο κ. Κωνσταντίνος Τρουμπούκης, Διευθυντής Πωλήσεων της εταιρίας ΌΛΥΜΠΟΣ.
Τους στόχους της συνεργασίας των εταιρειών FERRERO GREECE και ΌΛΥΜΠΟΣ καθώς και τα μοναδικά προϊόντα ψυγείου Kinder® (Kinder Γαλακτοφέτες, Kinder Pingui  και  Kinder Maxi King) παρουσίασαν τα στελέχη της εταιρίας FERRERO GREECE σε δύο εντυπωσιακές εκδηλώσεις. Η πρώτη πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη στο ξενοδοχείο Hyatt και η δεύτερη στην Αθήνα στο ξενοδοχείο Ledra Marriott, ενώ και στις δύο παρευρέθηκαν όχι μόνο στελέχη της εταιρείας ΌΛΥΜΠΟΣ αλλά και οι ειδικοί συνεργάτες και υπεύθυνοι των δικτύων διανομής. Τη διοργάνωση των εκδηλώσεων για λογαριασμό της FERRERO GREECE ανέλαβε η διαφημιστική εταιρεία Fox & Wolf.
Το εξαιρετικό κλίμα που χαρακτηρίζει την επιχειρηματική συμφωνία μεταξύ των δύο εταιριών ήταν εμφανές στη χαρακτηριστική δήλωση του Country Manager FERRERO GREECE κ.Frederic Coti που τόνισε ότι “...οι δύο εταιρίες εκκινούν από παρόμοιες κουλτούρες, όντας οικογενειακές επιχειρήσεις, οι οποίες εστιάζουν στη ποιότητα και την αυστηρή επιλογή των πρώτων υλών, διαμορφώνοντας ένα αποδοτικό χαρτοφυλάκιο... ”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.17
Δύση: 18.48
Σελήνη
10 ημερών
1821
Οι Τούρκοι καταλαμβάνουν και πυρπολούν το Σάλεσι.
Στην Σμύρνη ο τουρκικός όχλος προβαίνει σε άγριες σφαγές Ελλήνων.
1943
Το ελληνικό υποβρύχιο "Κατσώνης" βυθίζει εχθρικά πλοία, χρησιμοποιώντας τορπίλες, στο λιμάνι του Γυθείου.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Η μύγα!

Δυο ψεύτες κάνουν διαγωνισμό στο ποιος θα πει το μεγαλύτερο ψέμα.
Λέει ο πρώτος δείχνοντας το καμπαναριό:
- "Βλέπεις μια μύγα πάνω στην καμπάνα;"
Κι ο δεύτερος:
- "Εγώ δε βλέπω τη μύγα αλλά ακούω τα βήματα της!!"