Με τις καλύτερες προϋποθέσεις ξεκινά και φέτος την λειτουργία του  το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Λαρισαίων στο οποίο υλοποιούνται προγράμματα σε θέματα κυκλοφοριακής αγωγής και οδικής ασφάλειας. για τα παιδιά της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης. Το πάρκο λειτουργεί εδώ και 11 συνεχή χρόνια υπό την αιγίδα του Δήμου Λαρισαίων, και είναι χαρακτηριστικό ότι έχει διακριθεί ως πρότυπο, αφού τα προγράμματά του περιλαμβάνουν τόσο θεωρητικό όσο και πρακτικό σκέλος.
Η έναρξη των τμημάτων για φέτος γίνεται στις 24 Σεπτεμβρίου 2012 και τα τμήματα θα είναι 20μελή, ενώ σε περίπτωση που τα παιδιά είναι περισσότερα θα γίνονται περισσότερες επισκέψεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια των προγραμμάτων θα συνεχιστεί η σημαντική διαδικασία αξιολόγησης των υπεύθυνων εκπαιδευτών από τους συνοδούς εκπαιδευτικούς των μαθητών, σε αντικείμενα που αφορούν τη γνώση του αντικειμένου, την προετοιμασία, τη μεταδοτικότητα, τη σχέση με τον εκπαιδευόμενο, και τη γενική συμπεριφορά. Η αποτίμηση της όλης διαδικασίας έδειξε ότι το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής του Δήμου Λαρισαίων δικαίως έχει αποσπάσει πολλές τιμητικές διακρίσεις από το Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών.
Το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Λαρισαίων αποτελεί πρότυπο λειτουργίας και για άλλους Δήμους της χώρας προσφέροντας σημαντικά στην εκπαίδευση 2.500 μαθητών κάθε χρόνο σε τομείς όπως η οδική συμπεριφορά και ασφάλεια. Με την συμβολή και την ενίσχυση από την τροχαία, από τους εκπαιδευτές υποψηφίων οδηγών και από τους εθελοντές σχολικούς τροχονόμους το αποτέλεσμα αναμένεται να είναι περισσότερο ουσιαστικό.
Το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής λειτουργεί υπό την αιγίδα του Δήμου Λαρισαίων.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.17
Δύση: 18.48
Σελήνη
10 ημερών
1821
Οι Τούρκοι καταλαμβάνουν και πυρπολούν το Σάλεσι.
Στην Σμύρνη ο τουρκικός όχλος προβαίνει σε άγριες σφαγές Ελλήνων.
1943
Το ελληνικό υποβρύχιο "Κατσώνης" βυθίζει εχθρικά πλοία, χρησιμοποιώντας τορπίλες, στο λιμάνι του Γυθείου.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Η μύγα!

Δυο ψεύτες κάνουν διαγωνισμό στο ποιος θα πει το μεγαλύτερο ψέμα.
Λέει ο πρώτος δείχνοντας το καμπαναριό:
- "Βλέπεις μια μύγα πάνω στην καμπάνα;"
Κι ο δεύτερος:
- "Εγώ δε βλέπω τη μύγα αλλά ακούω τα βήματα της!!"