Πλήθος απλού κόσμου που συμμετέχουν στο συρτάκι, χορευτικοί, πολιτιστικοί σύλλογοι συγκεντρώθηκαν τη Δευτέρα το πρωί στην παραλία του Βόλου για την πρόβα στο μεγαλύτερο συρτάκι στον κόσμο στις 31 Αυγούστου το βράδυ που  διοργανώνεται από την ΕΚΠΟΛ, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δήμου Βόλου, των Περιφερειακών Ενοτήτων Μαγνησίας και Σποράδων, Λάρισας, Τρικάλων, Καρδίτσας και των Δήμων, Λάρισας, Τρικάλων, Καρδίτσας. Παρευρέθηκαν ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Αγοραστός, ο Δήμαρχος Βόλου κ. Σκοτινιώτης και η Πρόεδρος τουριστικής προβολής του Δήμου Βόλου κα Μπαρτζώκα. Η πρόβα μαγνητοσκοπήθηκε με σκοπό να προβληθεί σε τηλεοπτικά κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας.

Οι επόμενες πρόβες για το συρτάκι θα πραγματοποιηθούν:
την Τετάρτη 22 Αυγούστου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, στις 8.00 το βράδυ η τελική πρόβα της παραλίας την  Παρασκευή 24 Αυγούστου στην παραλία του Βόλου στις 9.00 το βράδυ και η τελική πρόβα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο την Τετάρτη 29 Αυγούστου στις 8.00 το βράδυ.
Ο πρόεδρος της ΕΚΠΟΛ Κώστας Χαλέβας δήλωσε, πως όλοι, ανεξαιρέτως, πρέπει να συμμετέχουμε στις πρόβες «τζενεράλε» της παραλίας την επόμενη Παρασκευή 24 Αυγούστου και του Πανθεσσαλικού την Τετάρτη 29 Αυγούστου, προκειμένου να πάρουμε τις τελικές θέσεις που θα έχουμε κατά την ημέρα της εκδήλωσης. Επίσης, κάλεσε όσους έχουν απομείνει και θέλουν να συμμετέχουν στο συρτάκι να εγγραφούν άμεσα: είτε στην ιστοσελίδα http://www.sirtakidancerecordvolos2012.gr, όπου ο καθένας μόνος του συμπληρώνει τα στοιχεία του,. είτε να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους [ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ, ΤΗΛΕΦΩΝΟ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ (email)]  και να μας τα δώσουν στις πρόβες ή να τα στείλουν μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση: ekpol.magn@yahoo.gr ή ekpol.magn@thessaly.gov.gr ή να δηλώσουν στο τηλ. 2421352535

 

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ της ΕΚΠΟ
Χαλέβας Κων/νος

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 07.34
Δύση: 17.51
Σελήνη
18 ημερών
1833
Η δραχμή αντικαθιστά ως νομισματική μονάδα τον φοίνικα.
1899
Η Κρητική Βουλή αρχίζει τις εργασίες της με ενθουσιώδεις εκδηλώσεις υπέρ της Ενώσεως με την μητέρα Ελλάδα.
1914
Η Ελληνική Κυβέρνηση εκκενώνει τη Βόρειο Ήπειρο.
1919
Τμήματα Ελληνικών Συνταγμάτων Πεζικού αντιμετωπίζουν δυνάμεις των Ερυθρών στη Μεσημβρινή Ρωσία.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Η μύγα!

Δυο ψεύτες κάνουν διαγωνισμό στο ποιος θα πει το μεγαλύτερο ψέμα.
Λέει ο πρώτος δείχνοντας το καμπαναριό:
- "Βλέπεις μια μύγα πάνω στην καμπάνα;"
Κι ο δεύτερος:
- "Εγώ δε βλέπω τη μύγα αλλά ακούω τα βήματα της!!"