alt«Η Διεύθυνση και οι εκπαιδευτικοί του 2ου ΕΠΑΛ Βόλου (Εσπερινό) εκφράζουμε τα θερμά συγχαρητήριά μας, ευχόμενοι κάθε επιτυχία στις σπουδές και τη ζωή τους, στις επιτυχούσες στις πανελλαδικές εξετάσεις μαθήτριές μας που εξασφάλισαν την εισαγωγή τους σε σχολές της επιλογής τους, χαρίζοντας παράλληλα στο σχολείο επιτυχία 75% στις εξετάσεις». Οι επιτυχούσες μαθήτριες του σχολείου είναι:
 
Ζωγραφιά Ζυγούρα, Λογιστική & Χρηματοοικονομική ΤΕΙ Θεσσαλίας / Ειρήνη Ιωαννίδη, Ανώτερη Σχολή Τουριστικής Εκπαίδευσης Κρήτης / Μαρία Καλιάτσα, Διοίκηση Επιχειρήσεων ΤΕΙ Θεσσαλίας / Μανάνα Μπέκου-Ναντιρασβίλι, Διοίκηση Επιχειρήσεων ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας / Δήμητρα Τσαντού, Διοίκηση μονάδων Υγείας & Πρόνοιας ΤΕΙ Πελ/σου / Αποστολία Χαλαστάρα, Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕΙ Θεσσαλίας.
Εξάλλου, ο νέος διευθυντής του σχολείου, κ. Αθανάσιος Γκίκας, δήλωσε: «Η επιτυχία φέτος στο σχολείο μας είναι γένους θηλυκού! Βεβαίως, συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες για την προσπάθεια που κατέβαλαν, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. Είναι άξιοι/-ες θαυμασμού, γιατί, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σε συνθήκες βαθιάς οικονομικής κρίσης από την εργασιακή αβεβαιότητα και τις ανάγκες του βιοπορισμού, βάζουν προσωπικούς και κοινωνικούς στόχους και αγωνίζονται να τους κατακτήσουν. Να έχουν όλοι και όλες τους δύναμη, αισιοδοξία, αγωνιστικότητα! Και ευχόμαστε οι επιτυχίες για το σχολείο μας να συνεχιστούν και τη νέα σχολική χρονιά!» 
Για τους ενδιαφερόμενους/-ες, οι δυνατότητες σπουδών που παρέχονται στο 2ο ΕΠΑΛ Βόλου (Εσπερινό) είναι στις Ειδικότητες: Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών, Πληροφορικής και Δικτύων και Διακοσμητών. Οι εγγραφές στο σχολείο συνεχίζονται από την 1η Σεπτεμβρίου. 
Για σχετικές πληροφορίες, μπορείτε να απευθύνεστε καθημερινά, από την 1η Σεπτεμβρίου στο τηλέφωνο 2421 0 38211 ή στη Γραμματεία του σχολείου (Κασσαβέτη 3 – Πολυμέρη) και κατά τις ώρες 18:30 - 22:00.
 
  • image
  • image

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 07.15
Δύση: 19.27
Σελήνη
11 ημερών
480 π.Χ.
Ο Στρατηγός του Ξέρξη Μαρδόνιος καταλαμβάνει την Αθήνα και πυρπολεί την Ακρόπολη και την πόλη.
1532
Ο Γενουάτης ναύαρχος Αντρέα Ντόρια απελευθερώνει την Κορώνη από τους Τούρκους.
1827
Ο ρωσικός στόλος υπό τον ναύαρχο Χάυδεν φθάνει στο Ναύπλιο.
1828
Τέσσερα Ελληνικά πολεμικά πλοία εισέρχονται στον Αμβρακικό κόλπο, κυριεύουν 43 τουρκικά πλοιάρια και βυθίζουν μία κανονιοφόρο.
1904
Το αντάρτικο σώμα του Καούδη επιτίθεται εναντίον κομιτατζήδων στο χωριό Τρίγωνο των Κορεστίων.
1918
Απόσπασμα του 1/38 Συντάγματος Ευζώνων εισέρχεται στις Σέρρες.
1944
Η ΙΙΙ Ελληνική Ορεινή Ταξιαρχία εισέρχεται στο Ρίμινι Ιταλίας και υψώνει την Ελληνική Σημαία.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Στο ίδιο βαγόνι

Στο ίδιο κουπέ ενός τρένου βρίσκονταν ένας Έλληνας και ένας Γερμανός. Απέναντι τους κάθονταν μια γριά 80 χρόνων και μια γκομενάρα 20. Την λιγουρεύονταν ο Έλληνας με τον Γερμανό αλλά δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα γιατί ήταν η γριά μπροστά. Κάποια στιγμή το τρένο περνάει μέσα από ένα σκοτεινό τούνελ και ξαφνικά ΣΠΛΑΑΑΤΣ!! Ακούγεται μια σφαλιάρα που έπεσε. Σκέφτεται ο Έλληνας:
- "Ατιμος ο Γερμανός πήγε να βάλει χέρι στην κοπέλα και αυτή τον χαστούκισε."
Σκέφτεται ο Γερμανός:
- "Εγώ την σφαλιάρα κατά λάθος."
Σκέφτεται η κοπέλα:
- "Αυτοί οι δυο μαλάκες πήγαν να μου βάλουν χέρι αλλά κατά λάθος το έβαλαν στη γριά."
Σκέφτεται η γριά:
- Γερμανέ απ' την Κατοχή στη χρωστούσα!"