alt«Η Διεύθυνση και οι εκπαιδευτικοί του 2ου ΕΠΑΛ Βόλου (Εσπερινό) εκφράζουμε τα θερμά συγχαρητήριά μας, ευχόμενοι κάθε επιτυχία στις σπουδές και τη ζωή τους, στις επιτυχούσες στις πανελλαδικές εξετάσεις μαθήτριές μας που εξασφάλισαν την εισαγωγή τους σε σχολές της επιλογής τους, χαρίζοντας παράλληλα στο σχολείο επιτυχία 75% στις εξετάσεις». Οι επιτυχούσες μαθήτριες του σχολείου είναι:
 
Ζωγραφιά Ζυγούρα, Λογιστική & Χρηματοοικονομική ΤΕΙ Θεσσαλίας / Ειρήνη Ιωαννίδη, Ανώτερη Σχολή Τουριστικής Εκπαίδευσης Κρήτης / Μαρία Καλιάτσα, Διοίκηση Επιχειρήσεων ΤΕΙ Θεσσαλίας / Μανάνα Μπέκου-Ναντιρασβίλι, Διοίκηση Επιχειρήσεων ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας / Δήμητρα Τσαντού, Διοίκηση μονάδων Υγείας & Πρόνοιας ΤΕΙ Πελ/σου / Αποστολία Χαλαστάρα, Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕΙ Θεσσαλίας.
Εξάλλου, ο νέος διευθυντής του σχολείου, κ. Αθανάσιος Γκίκας, δήλωσε: «Η επιτυχία φέτος στο σχολείο μας είναι γένους θηλυκού! Βεβαίως, συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες για την προσπάθεια που κατέβαλαν, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. Είναι άξιοι/-ες θαυμασμού, γιατί, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σε συνθήκες βαθιάς οικονομικής κρίσης από την εργασιακή αβεβαιότητα και τις ανάγκες του βιοπορισμού, βάζουν προσωπικούς και κοινωνικούς στόχους και αγωνίζονται να τους κατακτήσουν. Να έχουν όλοι και όλες τους δύναμη, αισιοδοξία, αγωνιστικότητα! Και ευχόμαστε οι επιτυχίες για το σχολείο μας να συνεχιστούν και τη νέα σχολική χρονιά!» 
Για τους ενδιαφερόμενους/-ες, οι δυνατότητες σπουδών που παρέχονται στο 2ο ΕΠΑΛ Βόλου (Εσπερινό) είναι στις Ειδικότητες: Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών, Πληροφορικής και Δικτύων και Διακοσμητών. Οι εγγραφές στο σχολείο συνεχίζονται από την 1η Σεπτεμβρίου. 
Για σχετικές πληροφορίες, μπορείτε να απευθύνεστε καθημερινά, από την 1η Σεπτεμβρίου στο τηλέφωνο 2421 0 38211 ή στη Γραμματεία του σχολείου (Κασσαβέτη 3 – Πολυμέρη) και κατά τις ώρες 18:30 - 22:00.
 

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.34
Δύση: 18.38
Σελήνη
5 ημερών
630
Ο Αυτοκράτορας Ηράκλειος επαναφέρει τον Τίμιο Σταυρό στα Ιεροσόλυμα.
1770
Ρώσοι και Μανιάτες εκδιώκουν τους Τούρκους και καταλαμβάνουν την Κυπαρισσία.
1800
Τα Επτάνησα αναγνωρίζονται ως "Πολιτεία των επτά Ηνωμένων Νήσων".
1821
Δύναμη από 600 περίπου Έλληνες επιτίθεται εναντίον των Τούρκων και καταλαμβάνουν τα Καλάβρύτα.
1825
Ναυμαχία γύρω από την Μεθώνη και καταστροφή των τουρκικών πλοίων από την μοίρα του Μιαούλη.
1827
Δύναμη Ελληνικού ιππικού συγκρούεται με δυνάμεις του Κιουταχή κοντά στην Μονή Δαφνίου.
1854
Ελληνικές δυνάμεις επιτίθενται στην θέση προφήτης Ηλίας εναντίον των ανδρών του Φουάτ πασά.
1878
Ελληνικές δυνάμεις συγκρούονται με τους Τούρκους στην Ματαράγκα και Πετρομαγούλα Καρδίτσας.
1921
Μάχη στην Προύσα. Η πρώτη αποτυχία του Ελληνικού Στρατού στην Μικρασιατική Εκστρατεία.
1956
Στην Λευκωσία οι Τούρκοι κάνουν μεγάλη πορεία με αφορμή συγκρούσεις στον Βασιλείου Κυρήνειας.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Ο πιο γρήγορος μπαμπάς...

Στην αυλή του σχολείου, τρία παιδιά συζητάνε για τη... μεγαλοσύνη των μπαμπάδων τους και τα κατορθώματά τους.
- Ο μπαμπάς μου, λέει το ένα, είναι τόσο γρήγορος, που πετάει ένα βέλος με το τόξο του κι αρχίζει να τρέχει και φτάνει στο στόχο πριν απ το βέλος.
- Αυτό δεν είναι τίποτα, λέει το δεύτερο. Ο δικός μου ο μπαμπάς είναι κυνηγός. Πυροβολεί με την καραμπίνα του και αρχίζει να τρέχει προς το θήραμα και το φτάνει πριν το χτυπήσουν τα σκάγια.
- Ο δικός μου ο μπαμπάς είναι πιο γρήγορος απ όλους. Είναι δημόσιος υπάλληλος και σχολάει στις 3:30, αλλά είναι σπίτι απ τις τρεις παρά τέταρτο.