alt«Η Διεύθυνση και οι εκπαιδευτικοί του 2ου ΕΠΑΛ Βόλου (Εσπερινό) εκφράζουμε τα θερμά συγχαρητήριά μας, ευχόμενοι κάθε επιτυχία στις σπουδές και τη ζωή τους, στις επιτυχούσες στις πανελλαδικές εξετάσεις μαθήτριές μας που εξασφάλισαν την εισαγωγή τους σε σχολές της επιλογής τους, χαρίζοντας παράλληλα στο σχολείο επιτυχία 75% στις εξετάσεις». Οι επιτυχούσες μαθήτριες του σχολείου είναι:
 
Ζωγραφιά Ζυγούρα, Λογιστική & Χρηματοοικονομική ΤΕΙ Θεσσαλίας / Ειρήνη Ιωαννίδη, Ανώτερη Σχολή Τουριστικής Εκπαίδευσης Κρήτης / Μαρία Καλιάτσα, Διοίκηση Επιχειρήσεων ΤΕΙ Θεσσαλίας / Μανάνα Μπέκου-Ναντιρασβίλι, Διοίκηση Επιχειρήσεων ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας / Δήμητρα Τσαντού, Διοίκηση μονάδων Υγείας & Πρόνοιας ΤΕΙ Πελ/σου / Αποστολία Χαλαστάρα, Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕΙ Θεσσαλίας.
Εξάλλου, ο νέος διευθυντής του σχολείου, κ. Αθανάσιος Γκίκας, δήλωσε: «Η επιτυχία φέτος στο σχολείο μας είναι γένους θηλυκού! Βεβαίως, συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες για την προσπάθεια που κατέβαλαν, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. Είναι άξιοι/-ες θαυμασμού, γιατί, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σε συνθήκες βαθιάς οικονομικής κρίσης από την εργασιακή αβεβαιότητα και τις ανάγκες του βιοπορισμού, βάζουν προσωπικούς και κοινωνικούς στόχους και αγωνίζονται να τους κατακτήσουν. Να έχουν όλοι και όλες τους δύναμη, αισιοδοξία, αγωνιστικότητα! Και ευχόμαστε οι επιτυχίες για το σχολείο μας να συνεχιστούν και τη νέα σχολική χρονιά!» 
Για τους ενδιαφερόμενους/-ες, οι δυνατότητες σπουδών που παρέχονται στο 2ο ΕΠΑΛ Βόλου (Εσπερινό) είναι στις Ειδικότητες: Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών, Πληροφορικής και Δικτύων και Διακοσμητών. Οι εγγραφές στο σχολείο συνεχίζονται από την 1η Σεπτεμβρίου. 
Για σχετικές πληροφορίες, μπορείτε να απευθύνεστε καθημερινά, από την 1η Σεπτεμβρίου στο τηλέφωνο 2421 0 38211 ή στη Γραμματεία του σχολείου (Κασσαβέτη 3 – Πολυμέρη) και κατά τις ώρες 18:30 - 22:00.
 

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 07.48
Δύση: 17.00
Σελήνη
11 ημερών
1803
Είκοσι δύο Σουλιώτισσες γκρεμίζονται από το βράχο του Ζαλόγγου με τα παιδιά τους, προτιμώντας τον θάνατο από τη σκλαβιά.
1821
Αποστέλλονται από την Ισπανία 300 εθελοντές φιλέλληνες, για να πολεμήσουν στο πλευρό των επαναστατικών δυνάμεων.
1943
Γερμανικά στρατεύματα κατοχής εκτελούν 118 κατοίκους του χωριού Δράκεια της Μαγνησίας.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Η λίμνη

Ένας αγρότης είχε ένα πολύ μεγάλο αγρόκτημα με μια ωραία λίμνη στο πίσω μέρος του. Μια μοναχική βραδιά αποφάσισε να πάει μια βόλτα μέχρι την λίμνη. Καθώς πλησίαζε, κάνοντας το τρίτο τσιγάρο, άκουσε φωνές και γέλια. Όταν έφτασε είδε πολλά γυμνά νεαρά κορίτσια να παίζουν μέσα στα νερά. Μόλις όμως κατάλαβαν την παρουσία του, πήγαν στα βαθιά για να μην φαίνονται.
Ένα από τα κορίτσια του φώναξε: «Δεν πρόκειται να βγούμε αν δεν φύγεις».
Και απαντάει κι αυτός: «Ναι, σιγά μην ήρθα για να σας δω να κολυμπάτε γυμνές. Απλά εγώ ήρθα για να ταΐσω τον κροκόδειλο.