Ολο και πιο κοντά το δεύτερο κολυμβητήριο των Τρικάλων

Με γοργούς ρυθμούς οι εγκρίσεις από τις αρμόδιες υπηρεσίες
Το πάρκο του Αη Γιώργη μετατρέπεται σε ένα από τα καλύτερα πάρκα αναψυχής


Με γοργούς ρυθμούς ο Δήμος Τρικκαίων συνεχίζει τις διαδικασίες για τη δημιουργία δεύτερου χώρου κολύμβησης στα Τρίκαλα. Ενός χώρου που θα αυξήσει κατά πολύ την εξυπηρέτηση όλων των πολιτών, μαθητών, φοιτητών, αθλουμένων, ασκουμένων. Ολοι τους, αποζητούν προς το παρόν λύσεις στο υπάρχον - ανακατασκευασμένο μόλις πριν λίγους μήνες - κολυμβητήριο στο αθλητικό κέντρο της Μπάρας.

Η έγκριση από τη ΓΓ Αθλητισμού αφορά στο έργο με τίτλο «Επισκευή και συντήρηση πισίνας και κτηρίων στο πάρκο Αγίου Γεωργίου Δήμου Τρικκαίων». Αφού η σχετική μελέτη εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο στις 25 Ιανουαρίου 2019, έναν μήνα μετά, ήρθε και η έγκριση από τη ΓΓΑ. Πλέον, ο Δήμος υποβάλλει τα σχετικά έγγραφα στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ του υπουργείου Εσωτερικών, που χρηματοδοτεί αθλητικές εγκαταστάσεις. Αυτό το πρόγραμμα έχει τίτλο «Κατασκευή, επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων των Δήμων». Οπότε, η μελέτη του Δήμου Τρικκαίων εντάσσεται στο έργο με τον γενικό τίτλο «Ανακαίνιση αθλητικών εγκαταστάσεων και κολυμβητικής δεξαμενής στο πάρκο Αγίου Γεωργίου Τρικάλων». Ο προϋπολογισμός ανέρχεται σε 1.200.000€, με τα μισά να προέρχονται από το πρόγραμμα και τα μισά από τον Δήμο Τρικκαίων. Μόλις ολοκληρωθούν οι απαραίτητες διαδικασίες από το υπουργείο Εσωτερικών, ο Δήμος Τρικκαίων θα δημοπρατήσει το έργο, ώστε να αρχίσει να κατασκευάζεται. Για την ακρίβεια, θα γίνει ανακαίνιση και ανακατασκευή της κολυμβητικής δεξαμενής μήκους 25 μ., των υφισταμένων κτηριακών εγκαταστάσεων και του περιβάλλοντος χώρου που βρίσκονται γύρω από αυτή στο πάρκο του Αγίου Γεωργίου. Θα γίνουν οι απαραίτητες οικοδομικές και ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες με σκοπό την συντήρηση και αναβάθμιση της πισίνα.
Προβλέπονται επίσης όλες οι απαραίτητες εργασίες καθώς και η προθήκη του απαιτούμενου εξοπλισμού για την επισκευή , συντήρηση και ανακαίνιση όλων των χώρων (αποδυτήρια, ντους, αποθηκευτικοί χώροι, χώροι διοίκησης και υπηρεσιών αναψυχής) γύρω από την πισίνα. Επιπλέον θα γίνουν και όλες οι εργασίες  για την ανακαίνιση της πισίνας με σκοπό την ασφαλή επαναλειτουργία της, ως κλειστού πλέον χώρου.
Ο Δήμος Τρικκαίων συνεχίζει τα έργα ουσίας για τους πολίτες και τον αθλητισμό, με υποδομές, ανακατασκευές, κατασκευές, σε όλους τους τομείς. Με συγκεκριμένες και στοχευμένες κινήσεις, το δεύτερο κολυμβητήριο στα Τρίκαλα σε λίγο διάστημα θα είναι γεγονός και το πάρκο του Αη Γιώργη, ένας από τους καλύτερους χώρους αναψυχής.
 
Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

  • image

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.16
Δύση: 18.49
Πρώτο Τέταρτο
1821
Οι Τούρκοι καταλαμβάνουν και πυρπολούν το Σάλεσι.
Στην Σμύρνη ο τουρκικός όχλος προβαίνει σε άγριες σφαγές Ελλήνων.
1943
Το ελληνικό υποβρύχιο "Κατσώνης" βυθίζει εχθρικά πλοία, χρησιμοποιώντας τορπίλες, στο λιμάνι του Γυθείου.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Ήξερε πότε θα αρχίσει

Ένας άντρας γυρνάει από τη δουλειά κουρασμένος, κάθεται στην πολυθρόνα, ανοίγει την τηλεόραση παίρνει το τηλεκοντρόλ στα χέρια του, και λέει στη γυναίκα του: αγάπη μου πιάσε μια μπύρα πριν αρχίσει.
Εκείνη του φέρνει μια μπύρα και δέκα λεπτά αργότερα, αυτός λέει πάλι: μωρό μου πιάσε μια μπύρα πριν αρχίσει.
Η γυναίκα του φέρνει άλλη μια μπύρα.
Μερικά λεπτά αργότερα, ο άντρας της λέει να φέρει άλλη μια μπύρα.
Η γυναίκα, τότε του λέει: Δεν νομίζεις ότι πίνεις πολύ μπύρα; Δεν είναι ούτε μίση ώρα που γύρισες και ήπιες δύο μπύρες και δεν έβγαλες τα σκουπίδια, δεν άλλαξες τη λάμπα στη κουζίνα, το γκαράζ είναι άνω κάτω. Ποτέ θα τα κάνεις όλα αυτά;
Ο άντρας τότε μουρμουρίζει: Τώρα αρχίζει!