Δωρεάν «φροντιστήρια» τουρισμού για τρικαλινούς επιχειρηματίες

Αρχίζει η 2η Ακαδημία Επιχειρηματικότητας του Μύλου των Ξωτικών

Παπαστεργίου: Ενισχύουμε την πόλη και τον νομό με καλύτερες υπηρεσίες στους εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες

Άλλη μια δωρεάν υπηρεσία προσφέρουν ο Δήμος Τρικκαίων και η e-trikala ΑΕ προς τους επιχειρηματίες του τουρισμού σε όλον τον νομό Τρικάλων. Μετά τα σεμινάρια της Google, ακολουθεί η δεύτερη διοργάνωση της Ακαδημία Επιχειρηματικότητας του μύλου των Ξωτικών. Μια δράση που ενισχύει το τουριστικό προϊόν, βελτιώνει τις υπηρεσίες που προσφέρουν οι επιχειρηματίες και ικανοποιεί τους επισκέπτες του Μύλου των Ξωτικών και όλου του νομού Τρικάλων.

Η πρώτη συνάντηση για τον τρόπο οργάνωσης των φετινών σεμιναρίων πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019 στο Δημαρχείο Τρικκαίων. Ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, αναφερόμενος στο μέγιστο για τον νομό τουριστικό ρεύμα, τόνισε την αναγκαιότητα, να ενισχυθεί προς όλους, όσοι τιμούν και προτιμούν την περιοχή. Ευχαρίστησε τους επιχειρηματίες και τους εμπόρους για τη μέχρι τώρα συνεργασία, αλλά επεσήμανε τη σημασία της βελτίωσης όλων, ώστε να μένει ικανοποιημένος ο κάθε επισκέπτης στην περιοχή, που πλέον κατακλύζεται από τουρίστες όλη τη διάρκεια του χρόνου. Και τόνισε τη σημασία αυτής της πρωτοβουλίας, που για άλλη μια χρονιά προσφέρει δωρεάν ο Δήμος και η e-trikala, με έμφαση στους επιχειρηματίες του τουρισμού.
τα σεμινάρια τα διοργανώνει η εταιρεία Optimal HR Group, με ειδίκευση σε παρόμοιες δράσεις και έχοντας ήδη επιμορφώσει τρικαλινούς επιχειρηματίες. Ο εκπρόσωπος της εταιρείας κ. Μπαμπαλιάρης (επίσης τρικαλινός), επεσήμανε τη γενική εικόνα: οι επιχειρήσεις αναδεικνύονται ως πρωτοπόρες στη δημιουργία θετικών εμπειριών για τους επισκέπτες της πόλης και του Θεματικού Πάρκου τους Μύλου των Ξωτικών.
Και αυτό θα γίνει μέσω έξι θεματικών δράσεων:
- Εξυπηρετώντας τους Φιλοξενούμενους του Θεματικού Πάρκου
- Δημιουργία Εμπειριών Φιλοξενίας Guest Experience Management (Μέρος 1)
- Δημιουργία Εμπειριών Φιλοξενίας Guest Experience Management (Μέρος 2)
- Διαχείριση παραπόνων
- Διοίκηση ομάδας εργαζομένων
- Ψηφιακή προβολή και επικοινωνία
Στη συνέχεια, με παρόντες, εκπροσώπους τουριστικών επιχειρήσεων (π.χ. τον κ. Παπαγεωργίου από τον Σύλλογο Τρικαλινών Ξενοδόχων και τον κ. Παπαευθυμίου από τον Σύλλογο Εστιατόρων), εκπροσώπους επιχειρήσεων από την Πύλη και την Καλαμπάκα, παριστάμενους εκπροσώπους του Δήμου Πύλης, τον πρόεδρο της e-trikala ΑΕ κ. Κωτούλα, τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου κ. Μπλουγούρα, την αντιδήμαρχο κ. Αλεστά, έγινε συζήτηση για τα τεχνικά ζητήματα του προγράμματος.
Αυτό, θα διαρκέσει έξι τετράωρα, από τις αρχές Απριλίου και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλλουν το ενδιαφέρον τους κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στον Δήμο Τρικκαίων (γραφείο Δημοσίων Σχέσεων, τηλ. 2431351207, e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ) στο Επιμελητήριο Τρικάλων (κα Σδρένια Σοφία, τηλ. 24310 27493, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ) και στον Εμπορικό Σύλλογο Τρικάλων (κα Καρτσιούκα Γλυκερία, τηλ. 24310 76334, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ). Αναλυτικότερα στοιχεία θα δοθούν στη δημοσιότητα τις επόμενες ημέρες.
 
Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

 

  • image

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.16
Δύση: 18.49
Πρώτο Τέταρτο
1821
Οι Τούρκοι καταλαμβάνουν και πυρπολούν το Σάλεσι.
Στην Σμύρνη ο τουρκικός όχλος προβαίνει σε άγριες σφαγές Ελλήνων.
1943
Το ελληνικό υποβρύχιο "Κατσώνης" βυθίζει εχθρικά πλοία, χρησιμοποιώντας τορπίλες, στο λιμάνι του Γυθείου.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Ήξερε πότε θα αρχίσει

Ένας άντρας γυρνάει από τη δουλειά κουρασμένος, κάθεται στην πολυθρόνα, ανοίγει την τηλεόραση παίρνει το τηλεκοντρόλ στα χέρια του, και λέει στη γυναίκα του: αγάπη μου πιάσε μια μπύρα πριν αρχίσει.
Εκείνη του φέρνει μια μπύρα και δέκα λεπτά αργότερα, αυτός λέει πάλι: μωρό μου πιάσε μια μπύρα πριν αρχίσει.
Η γυναίκα του φέρνει άλλη μια μπύρα.
Μερικά λεπτά αργότερα, ο άντρας της λέει να φέρει άλλη μια μπύρα.
Η γυναίκα, τότε του λέει: Δεν νομίζεις ότι πίνεις πολύ μπύρα; Δεν είναι ούτε μίση ώρα που γύρισες και ήπιες δύο μπύρες και δεν έβγαλες τα σκουπίδια, δεν άλλαξες τη λάμπα στη κουζίνα, το γκαράζ είναι άνω κάτω. Ποτέ θα τα κάνεις όλα αυτά;
Ο άντρας τότε μουρμουρίζει: Τώρα αρχίζει!