Ευχαρίστησε τους εργαζόμενους με 8μηνες συμβάσεις ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας

Με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας κ. Κωστή Νούσιου πραγματοποιήθηκε συνάντηση με εργαζόμενους των οποίων ολοκληρώθηκε η  οκτάμηνη σύμβαση στην ΠΕ Καρδίτσας.
Ο κ Νούσιος τους ευχαρίστησε για τη συνεργασία, υπογραμμίζοντας τη συμβολή τους στην καθημερινή αντιμετώπιση προβλημάτων, προς όφελος του κοινωνικού συνόλου καθώς κάλυψαν σημαντικά κενά με την παρουσία τους.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας τους ευχαρίστησε προσωπικά, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την απόδοσή τους σημειώνοντας παράλληλα ότι ο πολίτης δεν κοιτάζει πόσοι είναι οι εργαζόμενοι, αλλά το αποτέλεσμα που παράγεται. Για την ΠΕ Καρδίτσας πρόσθεσε ότι το αποτέλεσμα ήταν πέρα για πέρα θετικό!
Επεσήμανε πως μακάρι να είχε τη δυνατότητα να κρατήσει τους εργαζόμενους, καθώς τα προβλήματα υποστελέχωσης που υπάρχουν είναι πολλά και σημαντικά αλλά αυτό είναι πέραν των δυνατοτήτων της Περιφέρειας.
Ο κ. Νούσιος εξέφρασε την βεβαιότητα ότι η εμπειρία που αποκόμισαν  θα φανεί χρήσιμη στη συνέχεια και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στη ζωή τους, να συνεχίσουν να μαζεύουν τίτλους και εμπειρίες για να μπορέσουν να εξασφαλίσουν ένα καλύτερο μέλλον.

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 07.12
Δύση: 17.11
Σελήνη
16 ημερών
1646
Κατάληψη της πόλεως του Ρεθύμνου από τις τουρκικές δυνάμεις του Χουσεΐν Πασά.
1681
Οι Τούρκοι αποκεφαλίζουν μπροστά στο Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως τον αγιορείτη νεομάρτυρα Δαμασκηνό.
1822
Μοίρα Υδραίικων και Σπετσιώτικων πλοίων αποβιβάζει στο Μεσολόγγι σώμα 1.500 ανδρών προς ενίσχυση της πολιορκημένης φρουράς.
1940
Οι Ιταλοί εκδιώκονται από τον τομέα της Πίνδου.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Ο ηλεκτρολόγος, ο μηχανικός και ο κομπιουτεράς

Τρεις φίλοι στο αυτοκίνητο

Τρεις φίλοι, ένας ηλεκτρολόγος, ένας μηχανικός κι ένας κομπιουτεράς πάνε μια βόλτα με το αυτοκίνητο. Κάποια στιγμή το αυτοκίνητο κάνει έναν περίεργο θόρυβο και σταματάει.
Αρχίζουν να αναρωτιούνται τι συμβαίνει και να προσπαθούν να βρουν μια λύση, οπότε λέει ο ηλεκτρολόγος:
«Πιστεύω ότι φταίνε τα ηλεκτρικά που χάλασε το αμάξι!»
Ο μηχανολόγος το σκέφτεται για λίγο και λέει:
«Εγώ λέω ότι το πρόβλημα είναι μηχανολογικό!»
Κι έρχεται η σειρά του κομπιουτερά και λέει:
«Εγώ λέω ότι πρέπει να βγούμε και να ξαναμπούμε, μήπως τρέξει!»