19ο Πανελλήνιο Νοσηλευτικό Συνέδριο της ΠΑΣΥΝΟ – ΕΣΥ

Το 19ο Πανελλήνιο Νοσηλευτικό Συνέδριο της Πανελλήνιας Συνδικαλιστικής Νοσηλευτικής Ομοσπονδίας του ΕΣΥ, ένα συνέδριο θεσμός για το σύγχρονο νοσηλευτή, διοργανώνεται φέτος στην καρδιά της Ελλάδας, στην πανέμορφη Λίμνη Πλαστήρα, από 7 έως 9 Δεκεμβρίου 2018, στο ξενοδοχείο Kazarma.

Οι επιστημονικές εργασίες του Συνεδρίου καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της Υγείας με παράλληλες συνεδρίες Προφορικών & Ηλεκτρονικά Αναρτημένων Ανακοινώσεων, Δορυφορικών Συμποσίων και Ομιλιών διακεκριμένων επιστημόνων του χώρου.
Σας καλούμε όλους να συμμετέχετε ενεργά στην κορυφαία αυτή εκδήλωση του νοσηλευτικού επαγγέλματος, συνάντηση που αποτελεί πόλο έλξης για όλους τους νοσηλευτές και λοιπούς επαγγελματίες υγείας.
Σας περιμένουμε λοιπόν στην πανέμορφη Θεσσαλική Λίμνη του Πλαστήρα από 7 – 9 Δεκεμβρίου 2018 για να συνδυάσουμε την απόκτηση γνώσεων, την ανταλλαγή επαγγελματικών εμπειριών και βέβαια την απαραίτητη αναψυχή μας.

Ο Πρόεδρος της ΠΑΣΥΝΟ – ΕΣΥ
Αριστείδης Δάγλας
 

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 07.42
Δύση: 16.58
Σελήνη
4 ημερών
1905
Η ελληνική δύναμη που ήταν εγκατεστημένη στην λίμνη των Γιαννιτσών προσβάλλει βουλγαρική συμμορία, μέσα στο Αρχοντικό.
1942
Οι Υπουργοί Εξωτερικών των ΗΠΑ και της Μ. Βρετανίας δηλώνουν ότι αναγνωρίζουν την ελευθερία και ανεξαρτησία της Αλβανίας.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Η λίμνη

Ένας αγρότης είχε ένα πολύ μεγάλο αγρόκτημα με μια ωραία λίμνη στο πίσω μέρος του. Μια μοναχική βραδιά αποφάσισε να πάει μια βόλτα μέχρι την λίμνη. Καθώς πλησίαζε, κάνοντας το τρίτο τσιγάρο, άκουσε φωνές και γέλια. Όταν έφτασε είδε πολλά γυμνά νεαρά κορίτσια να παίζουν μέσα στα νερά. Μόλις όμως κατάλαβαν την παρουσία του, πήγαν στα βαθιά για να μην φαίνονται.
Ένα από τα κορίτσια του φώναξε: «Δεν πρόκειται να βγούμε αν δεν φύγεις».
Και απαντάει κι αυτός: «Ναι, σιγά μην ήρθα για να σας δω να κολυμπάτε γυμνές. Απλά εγώ ήρθα για να ταΐσω τον κροκόδειλο.