19ο Πανελλήνιο Νοσηλευτικό Συνέδριο της ΠΑΣΥΝΟ – ΕΣΥ

Το 19ο Πανελλήνιο Νοσηλευτικό Συνέδριο της Πανελλήνιας Συνδικαλιστικής Νοσηλευτικής Ομοσπονδίας του ΕΣΥ, ένα συνέδριο θεσμός για το σύγχρονο νοσηλευτή, διοργανώνεται φέτος στην καρδιά της Ελλάδας, στην πανέμορφη Λίμνη Πλαστήρα, από 7 έως 9 Δεκεμβρίου 2018, στο ξενοδοχείο Kazarma.

Οι επιστημονικές εργασίες του Συνεδρίου καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της Υγείας με παράλληλες συνεδρίες Προφορικών & Ηλεκτρονικά Αναρτημένων Ανακοινώσεων, Δορυφορικών Συμποσίων και Ομιλιών διακεκριμένων επιστημόνων του χώρου.
Σας καλούμε όλους να συμμετέχετε ενεργά στην κορυφαία αυτή εκδήλωση του νοσηλευτικού επαγγέλματος, συνάντηση που αποτελεί πόλο έλξης για όλους τους νοσηλευτές και λοιπούς επαγγελματίες υγείας.
Σας περιμένουμε λοιπόν στην πανέμορφη Θεσσαλική Λίμνη του Πλαστήρα από 7 – 9 Δεκεμβρίου 2018 για να συνδυάσουμε την απόκτηση γνώσεων, την ανταλλαγή επαγγελματικών εμπειριών και βέβαια την απαραίτητη αναψυχή μας.

Ο Πρόεδρος της ΠΑΣΥΝΟ – ΕΣΥ
Αριστείδης Δάγλας
 

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.05
Δύση: 20.45
Τελευταίο Τέταρτο
1794
Οι Τούρκοι αποκεφαλίζουν στη Σμύρνη τον νεομάρτυρα Αλέξανδρο από τη Θεσσαλονίκη.
1821
Οι Υδραίοι διορίζουν τον Γιακουμάκη Τομπάζη Αρχιναύαρχο του Στόλου κατά τον αγώνα εναντίον των Τούρκων.
Σύσταση της Γερουσίας της Πελοποννήσου από την Συνέλευση των Καλτεζών.
1826
Οι υπερασπιζόμενοι την μονή Βαρνάκοβας Έλληνες πραγματοποιούν ηρωική έξοδο.
1919
Αρχίζει η αντικατάσταση των ελληνικών μονάδων του Εκστρατευτικού Σώματος στη Μεσημβρινή Ρωσία από ρουμανικά στρατεύματα.
1941
Ο στρατηγός Φρέιμπεργκ διατάζει την εκκένωση της Κρήτης.
Οι Γερμανοί καταλαμβάνουν τις Μουρνιές Χανίων.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Ο παντρεμένος

Ένας παντρεμένος πλησιάζει μια γυναικάρα στο super market και της λέει: «Έχω χάσει τη γυναίκα μου στους διαδρόμους. Σας πειράζει να μιλήσουμε για λίγο;».

Εκείνη τον ρωτάει: «Δε θα ήταν προτιμότερο να ψάξεις να τη βρεις απ' το να μιλάς μαζί μου;»

Και της απαντά ο παντρεμένος: «Μα δε θα χρειαστεί, κάθε φορά που μιλάω με όμορφη γυναίκα, η γυναίκα μου εμφανίζεται απ' το πουθενά!».