Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδρομή (κρουαζιέρα) του ΚΑΠΗ Μουζακίου

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε  η ημερήσια εκδρομήγια τον περίπλου της Σκιάθου  που διοργάνωσε η ΔΗΚΕΔΗΜ για το ΚΑΠΗ του Δήμου Μουζακίου.
Στην εξόρμηση αυτή συμμετείχαν 80 εκδρομείς, επίσημα μέλη του ΚΑΠΗ και η ΔΗΚΕΔΗΜ για το σκοπό αυτό μίσθωσε 2 λεωφορεία.
Η κρουαζιέρα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Οκτωβρίουόπου οι ωφελούμενοισε μια ηλιόλουστη μέρα έζησαν μια μοναδική εμπειρία, αφούαπήλαυσαν τις ομορφιές του νησιού παρατηρώντας τες εν πλω.

Το πρόγραμμα περιελάβανε τρίωρη στάση στην πόλη της Σκιάθου και είχαμε την ευκαιρία να περιηγηθούμε στα στενάκια της, να επισκεφθούμε το μουσείο Παπαδιαμάντη και το ναυτικό μουσείο, να γευθούμε τις γαστρονομικές  νοστιμιές από τα ταβερνάκια της και να απολαύσουμε τον καφέ μας συνοδεία του καθαρού ουρανού και του απέραντου γαλάζιου της θάλασσας. Στη συνέχεια με το κρουαζιερόπλοιο πλησιάσαμε όλες τις παραλίες του νησιού, θαυμάσαμε το πανέμορφο τοπίο ενώ το γλέντι και ο χορός καλά κρατούσε.
Στη επιστροφή, η πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΗΜ κ Τσιρογιάννη Φανή, αφού είδετα χαμογελαστά και γεμάτα ικανοποίηση πρόσωπα, τους ευχαρίστησε για τη συμμετοχή και την άψογη συνεργασία τους και τους υποσχέθηκε να διοργανώσει ακόμη μία εκδρομή, εφόσον το επιτρέψουν τα οικονομικά της επιχείρησης. Επισήμανε όμως πως οι δωρεάν εκδρομές θα είναι μόνο για τα μέλη του ΚΑΠΗ και για αυτό θα πρέπει να ανανεώνουν την κάρτα τους κάθε χρόνο ή όσοι ενδιαφέρονται να έρθουν στο γραφείο της ΔΗΚΕΔΗΜ και να εκδόσουν νέα,φέρνοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά.
 

 

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.19
Δύση: 18.47
Σελήνη
19 ημερών
1430
Ο Σουλτάνος Μουράτ ο Β΄ κυριεύει την Θεσσαλονίκη από τους Βενετούς και την παραδίδει στη λεηλασία και τις φλόγες.
1821
Δύναμη Μανιατών δίνει την πρώτη μάχη του Αγώνος στον Άγιο Αθανάσιο της Καρύταινας.
1823
Συνέρχεται στο Άστρος Κυνουρίας η Β΄ Εθνική Συνέλευση.
1864
Υπογράφεται στο Λονδίνο συμφωνία για την Ένωση με την Ελλάδα των Ιονίων Νήσων.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Η μύγα!

Δυο ψεύτες κάνουν διαγωνισμό στο ποιος θα πει το μεγαλύτερο ψέμα.
Λέει ο πρώτος δείχνοντας το καμπαναριό:
- "Βλέπεις μια μύγα πάνω στην καμπάνα;"
Κι ο δεύτερος:
- "Εγώ δε βλέπω τη μύγα αλλά ακούω τα βήματα της!!"