Καρδίτσα: Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας των του Θεατρικού Εργαστηρίου Παιδιών και Εφήβων

Την Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013 η ομάδα εκπαιδευτικών του Θεατρικού Εργαστηρίου  Παιδιών και Εφήβων των Εργαστηρίων Τέχνης του Δήμου Καρδίτσας που συμμετέχει στον κύκλο σεμιναρίων για το εκπαιδευτικό δράμα  έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της στο καφέ «Θέτις» . Προηγουμένως  είχε προηγηθεί η τέταρτη συνάντηση της ομάδας  με τον κ. Αμοιρόπουλο, όπου οι συμμετέχοντες συνέχισαν την επιμόρφωσή τους, στο πλαίσιο του ετήσιου σεμιναρίου Εκπαιδευτικού Δράματος . Το Θεατρικό Εργαστήρι εύχεται στους μαθητές, τους γονείς και τους φίλους του καλή χρονιά με υγεία και δημιουργία.
Οι δράσεις του εργαστηρίου συνεχίζονται με την παράδοση μαθημάτων θεατρικής παιδείας στο χώρο του 4ου Δημοτικού σχολείου Καρδίτσας, τη διοργάνωση σεμιναρίων για εκπαιδευτικούς καθώς και με την παρουσίαση της παράστασης « Ο Σπανός και οι Δράκοι».

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 07.44
Δύση: 16.59
Σελήνη
17 ημερών
1943
Τα χιτλερικά στρατεύματα εκτελούν 1.048 κατοίκους των Καλαβρύτων και των γειτονικών χωριών, πολλά από τα οποία πυρπολούν.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Ο ηλεκτρολόγος, ο μηχανικός και ο κομπιουτεράς

Τρεις φίλοι στο αυτοκίνητο

Τρεις φίλοι, ένας ηλεκτρολόγος, ένας μηχανικός κι ένας κομπιουτεράς πάνε μια βόλτα με το αυτοκίνητο. Κάποια στιγμή το αυτοκίνητο κάνει έναν περίεργο θόρυβο και σταματάει.
Αρχίζουν να αναρωτιούνται τι συμβαίνει και να προσπαθούν να βρουν μια λύση, οπότε λέει ο ηλεκτρολόγος:
«Πιστεύω ότι φταίνε τα ηλεκτρικά που χάλασε το αμάξι!»
Ο μηχανολόγος το σκέφτεται για λίγο και λέει:
«Εγώ λέω ότι το πρόβλημα είναι μηχανολογικό!»
Κι έρχεται η σειρά του κομπιουτερά και λέει:
«Εγώ λέω ότι πρέπει να βγούμε και να ξαναμπούμε, μήπως τρέξει!»