Κοπή πίτας στο ΚΑΠΗ Παλαμά

Την Κυριακή το πρωί, μετά την τελετή του Αγιασμού των υδάτων, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη γιορτή στο ΚΑΠΗ Παλαμά, όπου έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, από τον δήμαρχο Παλαμά Κώστα Πατσιαλή και τους ιερείς π. Χαράλαμπο και π. Ηλία. Το παρών τους στην κοπή της πίτας έδωσαν επίσης οι πρώην νομάρχες Κ. Παπακυρίτσης και Γ. Διδάγγελος, ο πρώην και ο νεοεκλεγείς πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χρ. Βαϊόπουλος και Απ. Τσερέπης, οι αντιδήμαρχοι Θ. Τατσιός-Πέτρου και Αντ. Θεοδώρου, ο περιφερειακός σύμβουλος Ιωσήφ Χρούμπ, οι διοικητές του Αστυνομικού Τμήματος και της Πυροσβεστικής, η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Παλαμά (ΔΗΚΕΠΑ) Κ. Παπαϊωάννου, ο πρόεδρος της Δ.Κ. Παλαμά Β. Ντίνας, πολλοί δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, κ.ά.
Μια ξεχωριστή νότα χαράς κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, έδωσε στους ηλικιωμένους η Φιλαρμονική του δήμου Παλαμά, που έπαιξε γι’ αυτούς γνωστά χριστουγεννιάτικα και πρωτοχρονιάτικα τραγούδια, κάλαντα, και άλλες μελωδίες.
Συγκινητικός ήταν ο χαιρετισμός του προέδρου του ΚΑΠΗ, προς τη δημοτική Αρχή και όλους τους παρευρισκόμενους. Ο δήμαρχος από τη μεριά του, μετέφερε στους ηλικιωμένους την αγάπη, το σεβασμό και το ενδιαφέρον της δημοτικής Αρχής γι’ αυτούς.
Στην εκδήλωση χαιρέτισαν επίσης ο μέχρι πρότινος δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Κ. Παπακυρίτσης, καθώς και ο Γ. Διδάγγελος. Οι τυχεροί της βασιλόπιτας ήταν και φέτος δύο…

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 07.41
Δύση: 16.58
Σελήνη
13 ημερών
536
Ο Στρατηγός του Βυζαντίου Βελισσάριος, μετά την νίκη του επί των Οστρογότθων του Θεοδωρίχου, εισέρχεται θριαμβευτής στην Ρώμη.
1832
Η Σάμος αναγνωρίζεται από τον σουλτάνο Μαχμούτ Β΄ ως αυτόνομη ηγεμονία, υποτελής στην Τουρκία.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Ο ηλεκτρολόγος, ο μηχανικός και ο κομπιουτεράς

Τρεις φίλοι στο αυτοκίνητο

Τρεις φίλοι, ένας ηλεκτρολόγος, ένας μηχανικός κι ένας κομπιουτεράς πάνε μια βόλτα με το αυτοκίνητο. Κάποια στιγμή το αυτοκίνητο κάνει έναν περίεργο θόρυβο και σταματάει.
Αρχίζουν να αναρωτιούνται τι συμβαίνει και να προσπαθούν να βρουν μια λύση, οπότε λέει ο ηλεκτρολόγος:
«Πιστεύω ότι φταίνε τα ηλεκτρικά που χάλασε το αμάξι!»
Ο μηχανολόγος το σκέφτεται για λίγο και λέει:
«Εγώ λέω ότι το πρόβλημα είναι μηχανολογικό!»
Κι έρχεται η σειρά του κομπιουτερά και λέει:
«Εγώ λέω ότι πρέπει να βγούμε και να ξαναμπούμε, μήπως τρέξει!»