Αποκαταστάθηκε ο δρόμος προς το Μοναστήριτου Αγίου Γεωργίου Καραϊσκάκη Μαυρομματίου

Τα μηχανήματα του Δήμου Μουζακίου έδωσαν πρόσβαση προς το Μοναστήρι

Τα μηχανήματα του Δήμου Μουζακίου αποκατέστησαν χθες το σοβαρό πρόβλημα που δημιουργήθηκε από τα νερά των τελευταίων μεγάλων βροχοπτώσεων στο δρόμο που οδηγεί προς το Μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου Μαυρομματίου που είχε ως  αποτέλεσμα να υποχωρήσει το οδόστρωμα.
Από προχθές τα συνεργεία του Δήμου Μουζακίου επενέβησαν καθάρισαν τα βουλωμένα φρεάτια και οδήγησαν το νερό μέσα σ’ αυτά, αλλά δυστυχώς το πρόβλημα είχε ήδη δημιουργηθεί.
Χθες τα μηχανήματα του Δήμου απομάκρυναν τον κατεστραμμένο ασφαλτοτάπητα και αποκατέστησαν το οδόστρωμα με 3 Α  δίνοντας σε κυκλοφορία το δρόμο.
«Δουλέψαμε προχθές και χθες με το προσωπικό και τα μηχανήματα του Δήμου προκειμένου να αποκαταστήσουμε την κυκλοφορία προς το Μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου. Εκείνο που θέλω να παρακαλέσω την Ηγουμένη και το Ηγουμενικό Συμβούλιο είναι να επιτρέψουν τη ΔΕΥΑ Μουζακίου να συλλέξει τα πηγαία νερά και να τα οδηγήσει στην υδατοδεξαμενή με διπλό όφελος: την υδροδότηση των κατοίκων του Οικισμού Γεωργίου Καραϊσκάκη Μαυρομματίου και την προστασία του δρόμου από τα επιφανειακά ύδατα» δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Μουζακίου κ. Κουτσογιάννης.

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 07.44
Δύση: 16.59
Σελήνη
17 ημερών
1943
Τα χιτλερικά στρατεύματα εκτελούν 1.048 κατοίκους των Καλαβρύτων και των γειτονικών χωριών, πολλά από τα οποία πυρπολούν.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Ο ηλεκτρολόγος, ο μηχανικός και ο κομπιουτεράς

Τρεις φίλοι στο αυτοκίνητο

Τρεις φίλοι, ένας ηλεκτρολόγος, ένας μηχανικός κι ένας κομπιουτεράς πάνε μια βόλτα με το αυτοκίνητο. Κάποια στιγμή το αυτοκίνητο κάνει έναν περίεργο θόρυβο και σταματάει.
Αρχίζουν να αναρωτιούνται τι συμβαίνει και να προσπαθούν να βρουν μια λύση, οπότε λέει ο ηλεκτρολόγος:
«Πιστεύω ότι φταίνε τα ηλεκτρικά που χάλασε το αμάξι!»
Ο μηχανολόγος το σκέφτεται για λίγο και λέει:
«Εγώ λέω ότι το πρόβλημα είναι μηχανολογικό!»
Κι έρχεται η σειρά του κομπιουτερά και λέει:
«Εγώ λέω ότι πρέπει να βγούμε και να ξαναμπούμε, μήπως τρέξει!»