Ειδήσεις

Σοβαρό ατύχημα για 58χρονο Καρδιτσιώτη γιατρό

Σοβαρά τραυματίστηκε, σήμερα το πρωί, 58χρονος ιδιώτης γιατρός από την Καρδίτσα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 58χρονος ήταν με το ποδήλατο του, όταν για άγνωστους λόγους, έχασε τον έλεγχο και έπεσε, χτυπώντας σοβαρά το κεφάλι του.

Διερχόμενος συμπολίτης βρέθηκε εκείνη την στιγμή στο σημείο του ατυχήματος, ειδοποίησε αμέσως το ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Καρδίτσας. Εκεί από τους θεράποντες γιατρούς η κατάστασή του κρίθηκε σοβαρή, μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας και  νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.03
Δύση: 19.48
Πρώτο Τέταρτο
1453
Πτώση της Κωνσταντινουπόλεως στους Οθωμανούς Τούρκους.
1822
Δύναμη 6.000 Τουρκαλβανών επιτίθενται εναντίον 300 Σουλιωτών στο χωριό Ναβαρίκο.
1824
Ισχυρός αιγυπτιακός στόλος αποβιβάζει 4.000 Αλβανούς στον Αντιπέρατο οι οποίοι καταστρέφουν τη νήσο Κάσο.
1828
Δυναμη 8.000 Τούρκων υφίσταται πανωλεθρία από 400 Σφακιανούς στον Ακασταρέ Χανίων.
1906
Τα αντάρτικα σώματα των Βολάνη και Γύπαρη προδίδονται και δέχονται επίθεση από υπέρτερες τουρκικές δυνάμεις στο Λέχοβο Φλωρίνης.
1941
Οι Γερμανοί καταλαμβάνουν το Ρέθυμνο.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το παιδί και ο κουρέας

Ένα νεαρό αγόρι μπαίνει σε ένα κουρείο και ο κουρέας ψιθυρίζει στον πελάτη: «Αυτό είναι το πιο χαζό παιδί στον κόσμο. Δες». Ο κουρέας τότε βάζει ένα δολάριο στο ένα χέρι και κάτι ψιλά στο άλλο. «Διάλεξε όποιο θες», λέει στο παιδί. Το παιδί παίρνει τα ψιλά και φεύγει. «Τι σου είπα;», λέει ο κουρέας, «το παιδί δεν θα μάθει ποτέ». Αργότερα, ο πελάτης συναντά το παιδί στον δρόμο, να τρώει παγωτό. «Να σε ρωτήσω, νεαρέ, γιατί δεν πήρες το δολάριο;», ρώτησε ο πελάτης. «Τη μέρα που θα πάρω το δολάριο, το παιχνίδι θα τελειώσει», λέει το παιδί.