Ειδήσεις

Συνεχίστηκαν το Σαββατοκύριακο το πλύσιμο και η απολύμανση δημόσιων χώρων του Δήμου Καρδίτσας

altΑπό την υπηρεσία καθαριότητας 

Παρεμβάσεις σε Νοσοκομείο, Αστυνομική Δ/νση, Πυρ. Υπηρεσία και κεντρικά σημεία της πόλης


Πλύσιμο και απολύμανση με χλώριο στον προαύλιο χώρο και στην είσοδο του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Καρδίτσας καθώς επίσης και στους προαύλιους χώρους της Αστυνομικής Διεύθυνσης και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας πραγματοποίησε το Σαββατοκύριακο η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Καρδίτσας.

altΟι εργασίες πλυσίματος και απολύμανσης έγιναν κατόπιν σχετικών συνεννοήσεων του Δημάρχου κ. Β. Τσιάκου και του αρμόδιου αντιδημάρχου κ. Σ. Αντωνίου, με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Δ. Κεχαγιά, του Αστυνομικού Δ/ντη κ. Θ. Καρανάσιου και του Διοικητή της Πυρ. Υπηρεσίας κ. Γ. Νταουτά. Το πρωί της Κυριακής η υδροφόρα του Δήμου έπλυνε τους κεντρικούς πεζοδρόμους αλλά και κεντρικές οδούς της πόλης ενώ το πρωί της Δευτέρας και των επόμενων ημερών, όταν ο καιρός θα το επιτρέπει, θα πλυθούν οι περισσότεροι κεντρικοί οδοί. Επίσης η υπηρεσία θα καταρτίσει πρόγραμμα πλυσίματος και απολύμανσης και στα χωριά του Δήμου. Στόχος της όλης προσπάθειας είναι και να καθαρίσουν οι δημόσιοι χώροι αλλά και σε ένα βαθμό να απολυμανθούν.

altΓια την όλη προσπάθεια ο Δήμαρχος κ. Τσιάκος δήλωσε: “Δίνουμε μάχη με έναν αόρατο εχθρό. Είναι βέβαιο ότι θα βγούμε νικητές. Καθαρίζουμε και απολυμαίνουμε όσο αυτό είναι δυνατόν την πόλη μας και στη συνέχεια θα παρέμβουμε στις πλατείες των χωριών μας. Απευθύνω έκκληση για μια ακόμη φορά προς όλους μας. Μένουμε σπίτι και το κακό θα περάσει με τις μικρότερες δυνατές απώλειες. Μένουμε σπίτι για να έχουμε την υγεία μας” . Ο αντιδήμαρχος καθαριότητας κ. Σωτ. Αντωνίου δήλωσε ότι το πρόγραμμα πλυσίματος θα συνεχιστεί. Επίσης ευχαρίστησε τους εργαζομένους στην καθαριότητα, οι οποίοι σε αυτές τις δύσκολες ώρες δίνουν καθημερινό αγώνα να κρατήσουν το Δήμο καθαρό, ώστε να μην κινδυνεύσει η δημόσια υγεία.

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.03
Δύση: 19.48
Πρώτο Τέταρτο
1453
Πτώση της Κωνσταντινουπόλεως στους Οθωμανούς Τούρκους.
1822
Δύναμη 6.000 Τουρκαλβανών επιτίθενται εναντίον 300 Σουλιωτών στο χωριό Ναβαρίκο.
1824
Ισχυρός αιγυπτιακός στόλος αποβιβάζει 4.000 Αλβανούς στον Αντιπέρατο οι οποίοι καταστρέφουν τη νήσο Κάσο.
1828
Δυναμη 8.000 Τούρκων υφίσταται πανωλεθρία από 400 Σφακιανούς στον Ακασταρέ Χανίων.
1906
Τα αντάρτικα σώματα των Βολάνη και Γύπαρη προδίδονται και δέχονται επίθεση από υπέρτερες τουρκικές δυνάμεις στο Λέχοβο Φλωρίνης.
1941
Οι Γερμανοί καταλαμβάνουν το Ρέθυμνο.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το παιδί και ο κουρέας

Ένα νεαρό αγόρι μπαίνει σε ένα κουρείο και ο κουρέας ψιθυρίζει στον πελάτη: «Αυτό είναι το πιο χαζό παιδί στον κόσμο. Δες». Ο κουρέας τότε βάζει ένα δολάριο στο ένα χέρι και κάτι ψιλά στο άλλο. «Διάλεξε όποιο θες», λέει στο παιδί. Το παιδί παίρνει τα ψιλά και φεύγει. «Τι σου είπα;», λέει ο κουρέας, «το παιδί δεν θα μάθει ποτέ». Αργότερα, ο πελάτης συναντά το παιδί στον δρόμο, να τρώει παγωτό. «Να σε ρωτήσω, νεαρέ, γιατί δεν πήρες το δολάριο;», ρώτησε ο πελάτης. «Τη μέρα που θα πάρω το δολάριο, το παιχνίδι θα τελειώσει», λέει το παιδί.