Ειδήσεις

Τι έχει να πει η κ. Κεραμέως για την αναστολή του τμήματος;

altΣημαντική η επίσκεψη της υπουργού Παιδείας κ. Κεραμέως στην Καρδίτσα η οποία ωστόσο κινδυνεύει να στεφθεί από αποτυχία λόγω των λανθασμένων χειρισμών των τοπικών κομματικών παραγόντων. Είναι γνωστό ότι η κ. Κεραμέως σήμερα το βράδυ θα είναι η κεντρική ομιλήτρια σε εκδήλωση της ΝΟΔΕ Καρδίτσας της Ν.Δ. Ωστόσο από νωρίς το πρωί θα βρίσκεται στη Λάρισα όπου και θα συναντηθεί με σειρά τοπικών παραγόντων.

Το περίεργο είναι ότι στο πρόγραμμα που έχει εκπονήσει η οργάνωση της Ν.Δ. στην Καρδίτσα και ενώ το Σάββατο το πρωί έχουν κανονιστεί συναντήσεις με τοπικούς παράγοντες, έχει, προφανώς εσκεμμένα, αγνοηθεί η επίσκεψη στο Δημαρχείο της πόλης της Καρδίτσας και η συνάντηση με τους εκπροσώπους του άτυπου συντονιστικού (τους έξι δημάρχους του Νομού, τον αντιπεριφερειάρχη κλπ οι οποίοι με έγγραφο έχουν ζητήσει συνάντηση μαζί της ) όπου θα μπορούσε να τεθεί το πρόσφατο θέμα που προέκυψε για την αναστολή λειτουργίας του τμήματος - Αγωγής και Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία.
Ελπίζουμε φυσικά οι υπεύθυνοι της τοπικής ΝΟΔΕ της ΝΔ να αντιλαμβάνονται ότι με τη στάση τους προσφέρουν τουλάχιστον κακές υπηρεσίες στην περιοχή μας. Εξάλλου είμαστε βέβαιοι ότι η κ. Κεραμέως μπορεί να αντεπεξέλθει πλήρως και να δώσει απαντήσεις σε όποια ζητήματα της τεθούν και δεν χρειάζεται κάποια ειδική προστασία από τοπικούς (φανταστικούς) θεματοφύλακες του κόμματος.
 

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 07.51
Δύση: 17.25
Τελευταίο Τέταρτο
976
Πεθαίνει ο Αυτοκράτορας Ιωάννης Τσιμισκής.
1823
Το Ναύπλιο ορίζεται έδρα της Κυβερνήσεως.
1833
Ο Βασιλεύς Όθων και τα μέλη της Αντιβασιλείας φθάνουν στο Ναύπλιο.
1854
Επαναστατικά τμήματα της Ηπείρου πολιορκούν το Κομπότι της Άρτας.
1956
Στο αγγλικό στρατηγείο Λευκωσίας εκρήγνυται βόμβα που είχαν τοποθετήσει άνδρες της ΕΟΚΑ.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Ο ηλεκτρολόγος, ο μηχανικός και ο κομπιουτεράς

Τρεις φίλοι στο αυτοκίνητο

Τρεις φίλοι, ένας ηλεκτρολόγος, ένας μηχανικός κι ένας κομπιουτεράς πάνε μια βόλτα με το αυτοκίνητο. Κάποια στιγμή το αυτοκίνητο κάνει έναν περίεργο θόρυβο και σταματάει.
Αρχίζουν να αναρωτιούνται τι συμβαίνει και να προσπαθούν να βρουν μια λύση, οπότε λέει ο ηλεκτρολόγος:
«Πιστεύω ότι φταίνε τα ηλεκτρικά που χάλασε το αμάξι!»
Ο μηχανολόγος το σκέφτεται για λίγο και λέει:
«Εγώ λέω ότι το πρόβλημα είναι μηχανολογικό!»
Κι έρχεται η σειρά του κομπιουτερά και λέει:
«Εγώ λέω ότι πρέπει να βγούμε και να ξαναμπούμε, μήπως τρέξει!»