Ειδήσεις

Τι έχει να πει η κ. Κεραμέως για την αναστολή του τμήματος;

altΣημαντική η επίσκεψη της υπουργού Παιδείας κ. Κεραμέως στην Καρδίτσα η οποία ωστόσο κινδυνεύει να στεφθεί από αποτυχία λόγω των λανθασμένων χειρισμών των τοπικών κομματικών παραγόντων. Είναι γνωστό ότι η κ. Κεραμέως σήμερα το βράδυ θα είναι η κεντρική ομιλήτρια σε εκδήλωση της ΝΟΔΕ Καρδίτσας της Ν.Δ. Ωστόσο από νωρίς το πρωί θα βρίσκεται στη Λάρισα όπου και θα συναντηθεί με σειρά τοπικών παραγόντων.

Το περίεργο είναι ότι στο πρόγραμμα που έχει εκπονήσει η οργάνωση της Ν.Δ. στην Καρδίτσα και ενώ το Σάββατο το πρωί έχουν κανονιστεί συναντήσεις με τοπικούς παράγοντες, έχει, προφανώς εσκεμμένα, αγνοηθεί η επίσκεψη στο Δημαρχείο της πόλης της Καρδίτσας και η συνάντηση με τους εκπροσώπους του άτυπου συντονιστικού (τους έξι δημάρχους του Νομού, τον αντιπεριφερειάρχη κλπ οι οποίοι με έγγραφο έχουν ζητήσει συνάντηση μαζί της ) όπου θα μπορούσε να τεθεί το πρόσφατο θέμα που προέκυψε για την αναστολή λειτουργίας του τμήματος - Αγωγής και Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία.
Ελπίζουμε φυσικά οι υπεύθυνοι της τοπικής ΝΟΔΕ της ΝΔ να αντιλαμβάνονται ότι με τη στάση τους προσφέρουν τουλάχιστον κακές υπηρεσίες στην περιοχή μας. Εξάλλου είμαστε βέβαιοι ότι η κ. Κεραμέως μπορεί να αντεπεξέλθει πλήρως και να δώσει απαντήσεις σε όποια ζητήματα της τεθούν και δεν χρειάζεται κάποια ειδική προστασία από τοπικούς (φανταστικούς) θεματοφύλακες του κόμματος.
 

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.29
Δύση: 19.38
Πανσέληνος
1822
Ο Χασάν πασάς καταλαμβάνει και καταστρέφει τους Λάκκους και τον Θέρισο στην Κρήτη.
1826
Έλληνες επαναστάτες υπό τους Π. Ζαφειρόπουλο και Σ. Σταϊκόπουλο μαζί με σώμα Επτανησίων αποκρούουν επίθεση δυνάμεων του Ιμπραήμ.
1869
Με βασιλικό διάταγμα καθιερώνεται ο Εθνικός Ύμνος της Ελλάδος.
1936
Ο Πρωθυπουργός Ιωάννης Μεταξάς εγκαθιδρύει το δικτατορικό καθεστώς της 4ης Αυγούστου.
1960
Απαλείφονται από γνωστό γαλλικό λεξικό οι ερμηνείες του λήμματος "grec" (Έλληνας) ως απατεώνας, λωποδύτης, παλιάνθρωπος.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Αγώνας με μια αρκούδα

Δύο κατασκηνωτές περπατούν μέσα στο δάσος, όταν μια αρκούδα εμφανίζεται στο ένα μέτρο.
Η αρκούδα βλέπει τους κατασκηνωτές και αρχίζει να τους πλησιάζει.
Ο πρώτος άνδρας ρίχνει κάτω την τσάντα του και αρχίζει να φορά τα αθλητικά του παπούτσια.
Ο δεύτερος άνδρας λέει: «Τι κάνεις; Τα αθλητικά δεν θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις την αρκούδα».
«Δεν χρειάζεται να ξεπεράσω την αρκούδα», λέει ο άλλος.
«Αρκεί να τρέξω πιο γρήγορα από σένα».