Ειδήσεις

Συμμετοχή εκπροσώπων του επιμελητήριου Καρδίτσας στις εργασίες της ΓΣ της ΚΕΕΕ

altΟ Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καρδίτσας κος Ντενίσης Γεώργιος, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος στην Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων και Εκπρόσωπος Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων κος Βασιλείου και ο Γενικός Γραμματέας κος Παπουτσής Ευριπίδης συμμετείχαν στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης της ΚΕΕΕ καθώς και του “Chania Business Forum 2019” που πραγματοποιήθηκαν στα Χανιά 1-3/11/2019.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης της ΚΕΕΕ συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν σήμερα την ελληνική οικονομία, την επιχειρηματικότητα και την επιμελητηριακή κοινότητα και οι λύσεις που πρέπει να προωθηθούν. Οι εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου Καρδίτσας είχαν την ευκαιρία με παρέμβασή τους να θέσουν καίρια ζητήματα όπως είναι η καθιέρωση ηλεκτρονικών βιβλίων στις επιχειρήσεις καθώς και η φημολογούμενη δημιουργία προσφυγικών καταυλισμών σε ΒΙ.ΠΕ της χώρας, καθώς και στη ΒΙ.ΠΕ Γοργοβιτών Καρδίτσας. Στο σημείο αυτό ο Πρόεδρος κος Ντενίσης τόνισε ότι οι ΒΙ.ΠΕ έχουν δημιουργηθεί για τις επιχειρήσεις και αυτό το σκοπό πρέπει να εξυπηρετούν. Παρόλα αυτά συμπλήρωσε, και πάντα βασιζόμενοι σε πληροφορίες και όχι σε επίσημη ενημέρωση, η οικονομική αποζημίωση της ΕΤΒΑ για την παραχώρηση εκτάσεων για δημιουργία καταυλισμών αναμένεται να κινηθεί σε χαμηλότερα επίπεδα σε σχέση με τα ενοίκια που χρεώνονται στις επιχειρήσεις.
 
Για το ΔΣ
Ο Πρόεδρος
Ντενίσης Γεώργιος

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 07.23
Δύση: 17.04
Σελήνη
25 ημερών
333 π.Χ.
Μεγάλη νίκη του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Ισσό.
1354
Ο Αυτοκράτωρ Ιωάννης ΣΤ΄ Καντακουζηνός παραιτείται από κάθε εξουσία και κλείνεται σε μοναστήρι.
1821
Οι Τούρκοι σφάζουν Έλληνες της Πάτρας.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Ο ηλεκτρολόγος, ο μηχανικός και ο κομπιουτεράς

Τρεις φίλοι στο αυτοκίνητο

Τρεις φίλοι, ένας ηλεκτρολόγος, ένας μηχανικός κι ένας κομπιουτεράς πάνε μια βόλτα με το αυτοκίνητο. Κάποια στιγμή το αυτοκίνητο κάνει έναν περίεργο θόρυβο και σταματάει.
Αρχίζουν να αναρωτιούνται τι συμβαίνει και να προσπαθούν να βρουν μια λύση, οπότε λέει ο ηλεκτρολόγος:
«Πιστεύω ότι φταίνε τα ηλεκτρικά που χάλασε το αμάξι!»
Ο μηχανολόγος το σκέφτεται για λίγο και λέει:
«Εγώ λέω ότι το πρόβλημα είναι μηχανολογικό!»
Κι έρχεται η σειρά του κομπιουτερά και λέει:
«Εγώ λέω ότι πρέπει να βγούμε και να ξαναμπούμε, μήπως τρέξει!»