Ειδήσεις

Π.Βράντζα: «Ο ελληνικός λαός να δώσει την ευκαιρία στον ΣΥΡΙΖΑ να ολοκληρώσει το έργο του»

alt"Δεν αρκούν 4 χρόνια για να διορθωθούν λάθη 40 χρόνων"

Για τα θετικά μέτρα που έλαβε κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησής του ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και για την ανάγκη επανεκλογής του μίλησε χθες στο Ράδιο Παλμός η βουλευτής και εκ νέου υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ κ. Παναγιώτα Βράντζα.

Μεταξύ άλλων η υποψ. Βουλευτής ανέφερε ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ κατάφερε να βγάλει τη χώρα από τα μνημόνια, διατηρώντας το κοινωνικό κράτος. «Αυξήσαμε τον κατώτατο μισθό, καταργήσαμε τον υποκατώτατο, προστατεύσαμε τα εργασιακά δικαιώματα και τις συντάξεις, μειώσαμε την ανεργία. Αυτά έγιναν παρά τις πιέσεις των δανειστών. Ο ελληνικός λαός αναγνωρίζει τις προσπάθειες της κυβέρνησης και έχει απαιτήσεις από εμάς.Ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι η μόνη πολιτική δύναμη η οποία μπορεί, μετά την έξοδο από τα μνημόνια, να οδηγήσει τη χώρα και στην οριστική έξοδο από την κρίση, με ασφάλεια» σημείωσε χαρακτηριστικά.
Είπε επίσης, ότι τα 4 χρόνια της διακυβέρνησης, δεν ήταν αρκετά ώστε να διορθωθούν τα προβλήματα, οι παθογένειες και οι στρεβλώσεις, που δημιουργήθηκαν στα 40 χρόνια διακυβέρνησης από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.
Επισήμανε τις καθυστερήσεις και την αδιαφορία των προηγούμενων κυβερνήσεων, ειδικά για τα ζητήματα της Καρδίτσας και χαρακτήρισε «υποκριτική» την επιχειρηματολογία για μια σειρά ζητημάτων όπως, η εκτροπή του Αχελώου, ο Ε65 και η μεταρρύθμιση στην παιδεία.Τόνισε επίσης, ότι δεν είναι δυνατόν εκείνοι που δημιούργησαν τα προβλήματα, να εμφανίζονται ως οι κατάλληλοι για να δώσουν και τις λύσεις.
Τέλος,σημείωσε ότι πέρα από την ιδεολογική αφετηρία και τους κομματικούς σχηματισμούς, τα πρόσωπα παίζουν καταλυτικό ρόλο στον σχεδιασμό, την ιεράρχηση, τη διεκδίκηση και τη λύση των προβλημάτων.

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 07.38
Δύση: 16.59
Σελήνη
9 ημερών
1657
Οι Τούρκοι απαγχονίζουν τον νεομάρτυρα Νικόλαο Καραμάνο στην Σμύρνη.
1821
Οι Τούρκοι, υπό τον Μουσταφά μπέη, νικούν τους Έλληνες στον Σταυρό της Κρήτης.
1915
Συγκροτείται στη Θεσσαλονίκη η Επιτροπή Εθνικής Άμυνας.
1920
Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος επανέρχεται στην Ελλάδα και αποκαθίσταται στον θρόνο.
1940
Ο Ελληνικός Στρατός απελευθερώνει τους Αγίους Σαράντα στη Βόρειο Ήπειρο.
1942
Ιταλοί και Αλβανοί εκτελούν στην Παραμυθιά Έλληνες πατριώτες.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Ο ηλεκτρολόγος, ο μηχανικός και ο κομπιουτεράς

Τρεις φίλοι στο αυτοκίνητο

Τρεις φίλοι, ένας ηλεκτρολόγος, ένας μηχανικός κι ένας κομπιουτεράς πάνε μια βόλτα με το αυτοκίνητο. Κάποια στιγμή το αυτοκίνητο κάνει έναν περίεργο θόρυβο και σταματάει.
Αρχίζουν να αναρωτιούνται τι συμβαίνει και να προσπαθούν να βρουν μια λύση, οπότε λέει ο ηλεκτρολόγος:
«Πιστεύω ότι φταίνε τα ηλεκτρικά που χάλασε το αμάξι!»
Ο μηχανολόγος το σκέφτεται για λίγο και λέει:
«Εγώ λέω ότι το πρόβλημα είναι μηχανολογικό!»
Κι έρχεται η σειρά του κομπιουτερά και λέει:
«Εγώ λέω ότι πρέπει να βγούμε και να ξαναμπούμε, μήπως τρέξει!»