Ειδήσεις

Π. Βράντζα: «Η προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να έχει αποτέλεσμα αν έχει σύμμαχο τον ελληνικό λαό»

altΓια το επίδικο των εκλογών της 7ης Ιουλίου, τις διαφορές του ΣΥΡΙΖΑ με τη ΝΔ και την επόμενη μέρα των εκλογών μίλησε χθες στο Ράδιο Παλμός και τον δημοσιογράφο Γιώργο Μπανάτσα η υποψήφια Βουλευτής Καρδίτσας με τον ΣΥΡΙΖΑ κ. Παναγιώτα Βράντζα.
«Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ κατάφερε να βγάλει τη χώρα από τα μνημόνια και την επιτροπεία και τώρα πρέπει να δημιουργήσουμε τις υποδομές και να κάνουμε τις κατάλληλες θεσμικές παρεμβάσεις ώστε να μπορέσουμε να πετύχουμε μια διαφορετική ανάπτυξη για τον τόπο μας.

Στα τέσσερα χρόνια διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ έγιναν προσπάθειες, παρά τους περιορισμούς να ανακουφιστούν πολλές χιλιάδες συμπολίτες μας που ζούσαν κάτω από το όριο της φτώχιας. Ταυτόχρονα έγινε προσπάθεια να  ανακουφιστεί η μεσαία τάξη, η οποία επιβαρύνθηκε. Δρομολογείται η μείωση των φορολογικών συντελεστών, οι ασφαλιστικοί συντελεστές έχουν ήδη μειωθεί και θα μειωθούν  περαιτέρω. Όλο αυτό θα συνδυαστεί με τις αυξημένες θέσεις εργασίας, οι οποίες θα έρθουν με υποδομές και όχι με αλλαγή της κυβέρνησης», ανέφερε μεταξύ άλλων η κ. Βράντζα σημειώνοντας ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησε να δημιουργήσει ένα εντελώς διαφορετικό περιβάλλον για τους Έλληνες πολίτες σε σχέση με ότι γινόταν τα προηγούμενα χρόνια.
Συνεχίζοντας η υποψήφια Βουλευτής επισήμανε πως η ανάπτυξη της χώρας θα επιτευχθεί  μέσα από τη δημιουργία υποδομών, θεσμικών παρεμβάσεων και τη χρηστή αξιοποίηση του δημόσιου χρήματος και των χρηματοδοτικών εργαλείων της ΕΕ, ενώ κρίνοντας το σύνολο της εμφάνισης του πρωθυπουργού και συνολικά της κυβέρνησης το χαρακτήρισε θετικό και τόνισε πως δείχνει το διαφορετικό που έχει να δώσει η αριστερά. Ωστόσο, όπως σημείωσε, έγιναν λάθη και παραλείψεις, τα οποία στοίχισαν στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές και στην ελληνική κοινωνία καθημερινά. «Το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών έδειξε ότι ο κόσμος είναι κουρασμένος και είχε πολύ μεγαλύτερες προσδοκίες από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, παρά τα όσα θετικά κατάφερε. Μιλώντας με τον κόσμο αντιλαμβανόμαστε ότι καταλαβαίνει ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έκανε προσπάθειες, οι οποίες ενδεχομένως δεν έφτασαν στο αποτέλεσμα που θα έπρεπε, αλλά ότι γίνεται μια σοβαρή και υπεύθυνη προσπάθεια, η οποία μπορεί να φέρει αποτέλεσμα μόνο αν έχουμε δίπλα μας ως σύμμαχο τον ελληνικό λαό», ανέφερε μεταξύ άλλων η κ. Βράντζα.

  • image

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.08
Δύση: 19.58
Σελήνη
20 ημερών
813
Εκθρόνιση του Αυτοκράτορος Μιχαήλ Α΄ Ραγκαβέ. Τον διαδέχεται ο Λέων Ε΄.
1821
Σφαγές Ελλήνων από τους Τούρκους στην Κω.
1865
Μεταφέρονται τα οστά του εθνικού μας ποιητού Διονυσίου Σολωμού στη Ζάκυνθο.
1867
Κρήτες Οπλαρχηγοί μαζί με Μανιάτες αποκρούουν επίθεση 10.000 Τούρκων στρατιωτών στην Αράδαινα των Σφακίων.
1878
Ο βρετανικός στόλος καταλαμβάνει τη Λάρνακα και έτσι αρχίζει η αγγλοκρατία στην Κύπρο.
1908
Ο σουλτάνος Αβδούλ Χαμίτ υποκύπτει στις απαιτήσεις των ΝεοΤούρκων και διακηρύσσει Σύνταγμα.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Αγώνας με μια αρκούδα

Δύο κατασκηνωτές περπατούν μέσα στο δάσος, όταν μια αρκούδα εμφανίζεται στο ένα μέτρο.
Η αρκούδα βλέπει τους κατασκηνωτές και αρχίζει να τους πλησιάζει.
Ο πρώτος άνδρας ρίχνει κάτω την τσάντα του και αρχίζει να φορά τα αθλητικά του παπούτσια.
Ο δεύτερος άνδρας λέει: «Τι κάνεις; Τα αθλητικά δεν θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις την αρκούδα».
«Δεν χρειάζεται να ξεπεράσω την αρκούδα», λέει ο άλλος.
«Αρκεί να τρέξω πιο γρήγορα από σένα».