Ειδήσεις

Π. Βράντζα: «Η προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να έχει αποτέλεσμα αν έχει σύμμαχο τον ελληνικό λαό»

altΓια το επίδικο των εκλογών της 7ης Ιουλίου, τις διαφορές του ΣΥΡΙΖΑ με τη ΝΔ και την επόμενη μέρα των εκλογών μίλησε χθες στο Ράδιο Παλμός και τον δημοσιογράφο Γιώργο Μπανάτσα η υποψήφια Βουλευτής Καρδίτσας με τον ΣΥΡΙΖΑ κ. Παναγιώτα Βράντζα.
«Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ κατάφερε να βγάλει τη χώρα από τα μνημόνια και την επιτροπεία και τώρα πρέπει να δημιουργήσουμε τις υποδομές και να κάνουμε τις κατάλληλες θεσμικές παρεμβάσεις ώστε να μπορέσουμε να πετύχουμε μια διαφορετική ανάπτυξη για τον τόπο μας.

Στα τέσσερα χρόνια διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ έγιναν προσπάθειες, παρά τους περιορισμούς να ανακουφιστούν πολλές χιλιάδες συμπολίτες μας που ζούσαν κάτω από το όριο της φτώχιας. Ταυτόχρονα έγινε προσπάθεια να  ανακουφιστεί η μεσαία τάξη, η οποία επιβαρύνθηκε. Δρομολογείται η μείωση των φορολογικών συντελεστών, οι ασφαλιστικοί συντελεστές έχουν ήδη μειωθεί και θα μειωθούν  περαιτέρω. Όλο αυτό θα συνδυαστεί με τις αυξημένες θέσεις εργασίας, οι οποίες θα έρθουν με υποδομές και όχι με αλλαγή της κυβέρνησης», ανέφερε μεταξύ άλλων η κ. Βράντζα σημειώνοντας ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησε να δημιουργήσει ένα εντελώς διαφορετικό περιβάλλον για τους Έλληνες πολίτες σε σχέση με ότι γινόταν τα προηγούμενα χρόνια.
Συνεχίζοντας η υποψήφια Βουλευτής επισήμανε πως η ανάπτυξη της χώρας θα επιτευχθεί  μέσα από τη δημιουργία υποδομών, θεσμικών παρεμβάσεων και τη χρηστή αξιοποίηση του δημόσιου χρήματος και των χρηματοδοτικών εργαλείων της ΕΕ, ενώ κρίνοντας το σύνολο της εμφάνισης του πρωθυπουργού και συνολικά της κυβέρνησης το χαρακτήρισε θετικό και τόνισε πως δείχνει το διαφορετικό που έχει να δώσει η αριστερά. Ωστόσο, όπως σημείωσε, έγιναν λάθη και παραλείψεις, τα οποία στοίχισαν στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές και στην ελληνική κοινωνία καθημερινά. «Το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών έδειξε ότι ο κόσμος είναι κουρασμένος και είχε πολύ μεγαλύτερες προσδοκίες από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, παρά τα όσα θετικά κατάφερε. Μιλώντας με τον κόσμο αντιλαμβανόμαστε ότι καταλαβαίνει ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έκανε προσπάθειες, οι οποίες ενδεχομένως δεν έφτασαν στο αποτέλεσμα που θα έπρεπε, αλλά ότι γίνεται μια σοβαρή και υπεύθυνη προσπάθεια, η οποία μπορεί να φέρει αποτέλεσμα μόνο αν έχουμε δίπλα μας ως σύμμαχο τον ελληνικό λαό», ανέφερε μεταξύ άλλων η κ. Βράντζα.

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 07.44
Δύση: 16.59
Σελήνη
17 ημερών
1943
Τα χιτλερικά στρατεύματα εκτελούν 1.048 κατοίκους των Καλαβρύτων και των γειτονικών χωριών, πολλά από τα οποία πυρπολούν.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Ο ηλεκτρολόγος, ο μηχανικός και ο κομπιουτεράς

Τρεις φίλοι στο αυτοκίνητο

Τρεις φίλοι, ένας ηλεκτρολόγος, ένας μηχανικός κι ένας κομπιουτεράς πάνε μια βόλτα με το αυτοκίνητο. Κάποια στιγμή το αυτοκίνητο κάνει έναν περίεργο θόρυβο και σταματάει.
Αρχίζουν να αναρωτιούνται τι συμβαίνει και να προσπαθούν να βρουν μια λύση, οπότε λέει ο ηλεκτρολόγος:
«Πιστεύω ότι φταίνε τα ηλεκτρικά που χάλασε το αμάξι!»
Ο μηχανολόγος το σκέφτεται για λίγο και λέει:
«Εγώ λέω ότι το πρόβλημα είναι μηχανολογικό!»
Κι έρχεται η σειρά του κομπιουτερά και λέει:
«Εγώ λέω ότι πρέπει να βγούμε και να ξαναμπούμε, μήπως τρέξει!»