Ειδήσεις

Νίκος Τέγος: «Κερδισμένη ψήφος, η ψήφος στο ΚΚΕ»

alt«Βλέπουμε ότι υπάρχει ένας κόσμος που προβληματίζεται, μας ακούει και μας προσεγγίζει. Βλέπει ότι η μόνη χρήσιμη και κερδισμένη ψήφος είναι αυτή στο ΚΚΕ, γιατί είναι το μόνο κόμμα που μπορεί να κάνει λαϊκή αντιπολίτευση σε μια αντιλαϊκή κυβέρνηση. Ο κόσμος έχει εμπειρία, να δυναμώσει ακόμα περισσότερο το ΚΚΕ», ανέφερε μεταξύ άλλων μιλώντας χθες στο Ράδιο Παλμός 104,2 και τον δημοσιογράφο Γιώργο Μπανάτσα ο γραμματέας της Τ.Ε. Καρδίτσας του ΚΚΕ και υποψήφιος Βουλευτής κ. Νίκος Τέγος.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Τέγος σημείωσε πως ο ελληνικός λαός εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του απέναντι στις πολιτικές που εφάρμοσε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δίνοντας ένα υψηλό ποσοστό στη δοκιμασμένη Νέα Δημοκρατία στις Ευρωεκλογές. Συνεχίζοντας ο υπ. Βουλευτής του ΚΚΕ καταλόγισε ευθύνες στον ΣΥΡΙΖΑ γι’ αυτή τη στροφή των ψηφοφόρων στη ΝΔ, αφού όπως είπε «ο ΣΥΡΙΖΑ βάφτισε μια αντιλαϊκή πολιτική ως προοδευτική, αριστερή και φιλολαϊκή με αποτέλεσμα ένας κόσμος να απογοητευτεί και να οδηγηθεί στην αγκαλιά παλιών δοκιμασμένων επιλογών με μειωμένες απαιτήσεις και να φουσκώσει τη ΝΔ και εν μέρει και το ΚΙΝΑΛ».
Κλείνοντας ο κ. Τέγος κάλεσε τον κόσμο που έχει απογοητευθεί από τις πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ, να στηρίξει το ΚΚΕ, το οποίο αποτελεί μια σταθερή δύναμη, μάχεται για τα δικαιώματα του λαού χωρίς να τον γεμίζει αυταπάτες και απογοήτευση  και δεν παλαντζάρει σε μικροαστικές αντιλήψεις και διλήμματα.

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 07.40
Δύση: 16.58
Σελήνη
12 ημερών
1868
Μεγάλη καταστροφή του Σώματος Μανιατών υπό τον Δημ. Πετροπουλάκη στις Βρύσες Χανίων από τον τουρκικό στρατό
1940
Ο Ελληνικός Στρατός απελευθερώνει το Αργυρόκαστρο.
1943
Γερμανοί κατακτητές εισέρχονται στην Μονή του Μεγάλου Σπηλαίου και φονεύουν 13 υπερήλικες μοναχούς, 3 υπηρέτες, ένα προστατευόμενο ορφανό ηλικίας 7 ετών και 5 προσκυνητές.
1944
Το Σύνταγμα Χωροφυλακής Μακρυγιάννη ανθίσταται ηρωικώς και αποκρούει σφοδρή επίθεση των κομμουνιστών ανταρτών.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Ο ηλεκτρολόγος, ο μηχανικός και ο κομπιουτεράς

Τρεις φίλοι στο αυτοκίνητο

Τρεις φίλοι, ένας ηλεκτρολόγος, ένας μηχανικός κι ένας κομπιουτεράς πάνε μια βόλτα με το αυτοκίνητο. Κάποια στιγμή το αυτοκίνητο κάνει έναν περίεργο θόρυβο και σταματάει.
Αρχίζουν να αναρωτιούνται τι συμβαίνει και να προσπαθούν να βρουν μια λύση, οπότε λέει ο ηλεκτρολόγος:
«Πιστεύω ότι φταίνε τα ηλεκτρικά που χάλασε το αμάξι!»
Ο μηχανολόγος το σκέφτεται για λίγο και λέει:
«Εγώ λέω ότι το πρόβλημα είναι μηχανολογικό!»
Κι έρχεται η σειρά του κομπιουτερά και λέει:
«Εγώ λέω ότι πρέπει να βγούμε και να ξαναμπούμε, μήπως τρέξει!»