Ειδήσεις

Σε δημόσιες υπηρεσίες κοινωφελούς χαρακτήρα ο Σωτήρης Κουλοκτσής

altΟ υποψήφιος βουλευτής με τη Ν.Δ. εντείνει την προσπάθεια του, για βέβαιη νίκη στις επερχόμενες εκλογές

Εντείνει την πολιτική του δράση ενόψει των βουλευτικών εκλογών, ο υποψήφιος βουλευτής Καρδίτσας με τη Ν.Δ. κ. Σωτήρης Κουλοκτσής. Ο κ. Κουλοκτσής το τελευταίο χρονικό διάστημα εκτός από τις περιοδείες του στα χωριά, επισκέπτεται δημόσιες υπηρεσίες ή υπηρεσίες κοινωφελούς χαρακτήρα, με στόχο να ενημερώσει για τις θέσεις και τις απόψεις της Νέας Δημοκρατίας.

Στις επισκέψεις του αναπτύσσεται ουσιαστικός διάλογος με τους επικεφαλής και τα στελέχη των υπηρεσιών. Ο υποψήφιος βουλευτής τα τελευταία 24ωρα επισκέφτηκε διαδοχικά την Αστυνομική Δ/νση Καρδίτσας, την Πυροσβεστική υπηρεσία και τη ΔΕΗ. Στη διάρκεια της επίσκεψης του στην Αστυνομική Δ/νση συνομίλησε με αξιωματικούς και υπαξιωματικούς, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η υπηρεσία σε τοπικό επίπεδο καθώς επίσης και για τα γενικότερα ζητήματα ασφάλειας του πολίτη. Αμέσως μετά ο κ. Κουλοκτσής δήλωσε: «Βρέθηκα σήμερα στην Α.Δ. και είχα την χαρά να μιλήσω με τα στελέχη της υπηρεσίας. Θέλω να πω ότι όπως όλοι διαπιστώνουμε, η Τοπική Αστυνομία κάνει εξαιρετική δουλειά, παρά τα προβλήματα στελέχωσης και ελλείψεων σε υποδομές που αντιμετωπίζει. Από την πλευρά μου τόνισα ότι η επόμενη κυ-βέρνηση της Ν.Δ. στοχεύει να δώσει μεγάλη έμφαση στον τομέα της Ασφάλειας του πολίτη και προς αυτή την κατεύθυνση ήδη ο πρόεδρος μας έχει κάνει συγκεκριμένες ανακοινώσεις. Τέλος αφού τους συγχάρηκα για την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουν, τους προέτρεψα να συνεχίσουν να προσφέρουν στην κοινωνία καθώς η αποστολή τους είναι πολύ υψηλή.
Στη συνέχεια ο κ. Σωτ. Κουλοκτσής επισκέφτηκε την Πυροσβεστική Καρδίτσας όπου τον υποδέχθηκε ο διοικητής κ. Σ. Κορέλαςκαι τα στελέχη της υπηρεσίας. Ο κ. Κουλοκτσής ενημερώθηκε για το έργο τους αλλά και για τα γενικότερα ζητήματα που τους απασχολούν τα οποία έχουν σχέση με τη στελέχωση και τις υλικοτεχνικές υποδομές. Ο κ. Κορέλας ενημέρωσε τον υποψήφιο βουλευτή, πως η Π.Υ. Καρδίτσας με σωστό σχεδιασμό και έγκαιρη επέμβαση, έχει καταφέρει να αποτρέψει τη δημιουργία στην περιοχή μας μεγάλων δασικών πυρκαγιών ενώ επεμβαίνει αποτελεσματικά σε όλες τις περιπτώσεις αστικών πυρκαγιών,σώζοντας περιουσίες εκατομμυρίων ευρώ. Ο κ. Κουλοκτσής συνεχάρη τον διοικητή και όλο το στελεχιακό δυναμικό του τοπικού Πυροσβεστικού σώματος, για το σπουδαίο έργο που προσφέρουν και τους προέτρεψε να συνεχίσουν με ακόμη μεγαλύτερο ζήλο, να επιτελούν το καθήκον τους.
Τέλος ο κ. Κουλοκτσής επισκέφτηκε τη ΔΕΗ και συνομίλησε με προσωπικό και στελέχη. Ενημερώθηκε για τα ζητήματα που απασχολούν τοπικά την υπηρεσία ενώ επίσης θέμα συζήτησης ήταν και τα γενικότερα ζητήματα οικονομικής φύσης που φαίνεται πως τα τελευταία χρόνια απασχολούν την εταιρία.
Ο κ. Κουλοκτσής δέχεται καθημερινά 12 με 2 το μεσημέρι στο πολιτικό του γραφείο επί της Σταμούλη 3 έναντι Αγ. Κων/νου. Επίσηςσυνεχίζει τις περιοδείες του σε όλους τους οικισμούς του Νομού μας, με στόχο να στείλει το μήνυμα νίκης σε όσο περισ-σότερους συμπολίτες μας.

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 07.39
Δύση: 16.58
Σελήνη
11 ημερών
1826
Ο Καραϊσκάκης, μαζί με το ιππικό του Χατζημιχάλη, κατατροπώνει τους Τούρκους στο Τουρκοχώρι Λιβαδειάς.
1912
Ο Ελληνικός Στρατός απελευθερώνει την Κορυτσά.
1940
Ο Ελληνικός Στρατός απελευθερώνει το Δέλβινο.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Ο ηλεκτρολόγος, ο μηχανικός και ο κομπιουτεράς

Τρεις φίλοι στο αυτοκίνητο

Τρεις φίλοι, ένας ηλεκτρολόγος, ένας μηχανικός κι ένας κομπιουτεράς πάνε μια βόλτα με το αυτοκίνητο. Κάποια στιγμή το αυτοκίνητο κάνει έναν περίεργο θόρυβο και σταματάει.
Αρχίζουν να αναρωτιούνται τι συμβαίνει και να προσπαθούν να βρουν μια λύση, οπότε λέει ο ηλεκτρολόγος:
«Πιστεύω ότι φταίνε τα ηλεκτρικά που χάλασε το αμάξι!»
Ο μηχανολόγος το σκέφτεται για λίγο και λέει:
«Εγώ λέω ότι το πρόβλημα είναι μηχανολογικό!»
Κι έρχεται η σειρά του κομπιουτερά και λέει:
«Εγώ λέω ότι πρέπει να βγούμε και να ξαναμπούμε, μήπως τρέξει!»