Ειδήσεις

Σε δημόσιες υπηρεσίες κοινωφελούς χαρακτήρα ο Σωτήρης Κουλοκτσής

altΟ υποψήφιος βουλευτής με τη Ν.Δ. εντείνει την προσπάθεια του, για βέβαιη νίκη στις επερχόμενες εκλογές

Εντείνει την πολιτική του δράση ενόψει των βουλευτικών εκλογών, ο υποψήφιος βουλευτής Καρδίτσας με τη Ν.Δ. κ. Σωτήρης Κουλοκτσής. Ο κ. Κουλοκτσής το τελευταίο χρονικό διάστημα εκτός από τις περιοδείες του στα χωριά, επισκέπτεται δημόσιες υπηρεσίες ή υπηρεσίες κοινωφελούς χαρακτήρα, με στόχο να ενημερώσει για τις θέσεις και τις απόψεις της Νέας Δημοκρατίας.

Στις επισκέψεις του αναπτύσσεται ουσιαστικός διάλογος με τους επικεφαλής και τα στελέχη των υπηρεσιών. Ο υποψήφιος βουλευτής τα τελευταία 24ωρα επισκέφτηκε διαδοχικά την Αστυνομική Δ/νση Καρδίτσας, την Πυροσβεστική υπηρεσία και τη ΔΕΗ. Στη διάρκεια της επίσκεψης του στην Αστυνομική Δ/νση συνομίλησε με αξιωματικούς και υπαξιωματικούς, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η υπηρεσία σε τοπικό επίπεδο καθώς επίσης και για τα γενικότερα ζητήματα ασφάλειας του πολίτη. Αμέσως μετά ο κ. Κουλοκτσής δήλωσε: «Βρέθηκα σήμερα στην Α.Δ. και είχα την χαρά να μιλήσω με τα στελέχη της υπηρεσίας. Θέλω να πω ότι όπως όλοι διαπιστώνουμε, η Τοπική Αστυνομία κάνει εξαιρετική δουλειά, παρά τα προβλήματα στελέχωσης και ελλείψεων σε υποδομές που αντιμετωπίζει. Από την πλευρά μου τόνισα ότι η επόμενη κυ-βέρνηση της Ν.Δ. στοχεύει να δώσει μεγάλη έμφαση στον τομέα της Ασφάλειας του πολίτη και προς αυτή την κατεύθυνση ήδη ο πρόεδρος μας έχει κάνει συγκεκριμένες ανακοινώσεις. Τέλος αφού τους συγχάρηκα για την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουν, τους προέτρεψα να συνεχίσουν να προσφέρουν στην κοινωνία καθώς η αποστολή τους είναι πολύ υψηλή.
Στη συνέχεια ο κ. Σωτ. Κουλοκτσής επισκέφτηκε την Πυροσβεστική Καρδίτσας όπου τον υποδέχθηκε ο διοικητής κ. Σ. Κορέλαςκαι τα στελέχη της υπηρεσίας. Ο κ. Κουλοκτσής ενημερώθηκε για το έργο τους αλλά και για τα γενικότερα ζητήματα που τους απασχολούν τα οποία έχουν σχέση με τη στελέχωση και τις υλικοτεχνικές υποδομές. Ο κ. Κορέλας ενημέρωσε τον υποψήφιο βουλευτή, πως η Π.Υ. Καρδίτσας με σωστό σχεδιασμό και έγκαιρη επέμβαση, έχει καταφέρει να αποτρέψει τη δημιουργία στην περιοχή μας μεγάλων δασικών πυρκαγιών ενώ επεμβαίνει αποτελεσματικά σε όλες τις περιπτώσεις αστικών πυρκαγιών,σώζοντας περιουσίες εκατομμυρίων ευρώ. Ο κ. Κουλοκτσής συνεχάρη τον διοικητή και όλο το στελεχιακό δυναμικό του τοπικού Πυροσβεστικού σώματος, για το σπουδαίο έργο που προσφέρουν και τους προέτρεψε να συνεχίσουν με ακόμη μεγαλύτερο ζήλο, να επιτελούν το καθήκον τους.
Τέλος ο κ. Κουλοκτσής επισκέφτηκε τη ΔΕΗ και συνομίλησε με προσωπικό και στελέχη. Ενημερώθηκε για τα ζητήματα που απασχολούν τοπικά την υπηρεσία ενώ επίσης θέμα συζήτησης ήταν και τα γενικότερα ζητήματα οικονομικής φύσης που φαίνεται πως τα τελευταία χρόνια απασχολούν την εταιρία.
Ο κ. Κουλοκτσής δέχεται καθημερινά 12 με 2 το μεσημέρι στο πολιτικό του γραφείο επί της Σταμούλη 3 έναντι Αγ. Κων/νου. Επίσηςσυνεχίζει τις περιοδείες του σε όλους τους οικισμούς του Νομού μας, με στόχο να στείλει το μήνυμα νίκης σε όσο περισ-σότερους συμπολίτες μας.

  • image

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.10
Δύση: 19.56
Τελευταίο Τέταρτο
1821
Ο Αλέξανδρος Υψηλάντης φυλακίζεται στην Αυστρία.
1824
Δύναμη 12.000 Τουρκαλβανών επιτίθενται εναντίον της Άμπλιανης Φωκίδος.
1907
Οι οπλαρχηγοί Δ. Γιουγκολάκης (Μητρούσης) και Θ. Τουρλεντές εγκλωβίζονται από τους Τούρκους στην Κάτω Κεμενικιά Σερρών.
Ενδεκαμελές σώμα υπό τον Ανθυπολοχαγό Ανδρέα Μακούλη (Στενημαχίτη) κυκλώνεται από τους Τούρκους στη Δόβιστα.
1913
Ο Ελληνικός Στρατός εισέρχεται στην Κομοτηνή.
1920
Ο Ελληνικός Στρατός απελευθερώνει τις Σαράντα Εκκλησίες στην Ανατολική Θράκη.
1942
Εκτέλεση Ελλήνων από τους Γερμανούς στο Ηράκλειο της Κρήτης.
1944
Ισχυρή δύναμη Ιερολοχιτών και Βρετανών προσβάλλει την γερμανο-ιταλική φρουρά της Σύμης και της προκαλεί σοβαρές απώλειες.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Αγώνας με μια αρκούδα

Δύο κατασκηνωτές περπατούν μέσα στο δάσος, όταν μια αρκούδα εμφανίζεται στο ένα μέτρο.
Η αρκούδα βλέπει τους κατασκηνωτές και αρχίζει να τους πλησιάζει.
Ο πρώτος άνδρας ρίχνει κάτω την τσάντα του και αρχίζει να φορά τα αθλητικά του παπούτσια.
Ο δεύτερος άνδρας λέει: «Τι κάνεις; Τα αθλητικά δεν θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις την αρκούδα».
«Δεν χρειάζεται να ξεπεράσω την αρκούδα», λέει ο άλλος.
«Αρκεί να τρέξω πιο γρήγορα από σένα».