Ειδήσεις

Μηνύματα νίκης για τη Ν.Δ. εισπράττει από παντού ο Σωτ. Κουλοκτσής

altΟ υποψήφιος Βουλευτής καταγράφει εντυπωσιακή αποδοχή στο εκλογικό σώμα γεγονός που τον κάνει ιδιαίτερα αισιόδοξο για το τελικό αποτέλεσμα

Δυναμική εκλογικής νίκης αναπτύσσει τα τελευταία 24ωρα ο υποψήφιος βουλευτής Καρδίτσας κ. Σωτήρης Κουλοκτσής. Ο κ. Κουλοκτσής καθημερινά βρίσκεται σε επαφή με τους Καρδιτσιώτες και συζητά μαζί τους. Στις τοποθετήσεις του εμφανίζεται αισιόδοξος όχι απλά για νίκη της Ν.Δ. αλλά για ισχυρή αυτοδυναμία που θα δώσει τη δυνατότητα στην επόμενη κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη να βγάλει τη χώρα από τα αδιέξοδα που την οδήγησαν οι ανερμάτιστες πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ότι αφορά τον ίδιο τα μηνύματα που λαμβάνει είναι ιδιαίτερα ελπιδοφόρα. Με αυτοδύναμη τη Ν.Δ. ο εκλογικός νόμος δίνει στο πρώτο κόμμα 3 ή ακόμη και 4 έδρες. Αυτό σημαίνει ότι η πιθανότητα να εκλεγεί στο κοινοβούλιο μετατρέπεται σχεδόν σε βεβαιότητα καθώς η αποδοχή που συναντά η υποψηφιότητα του στο εκλογικό σώμα είναι πολύ υψηλή. Εξάλλου και ο ίδιος εισπράττει αυτό το θετικό κλίμα νίκης στις καθημερινές του επαφές. Η ανταπόκριση που βρίσκει σε κάθε σημείο που επισκέπτεται, αποτελεί σοβαρή ένδειξη της δυναμικής που έχει αναπτύξη. «Όλο τον καιρό που η Ν.Δ. βρέθηκε στην αντιπολίτευση, με συνέπεια, σοβαρότητα και με ήθος συνέχισα να υπηρετώ τις αξίες της παράταξης μας. Συγχρόνως με τον δικό μου τρόπο συνέβαλα όπου μπορούσα στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετώπισε ο τόπος μας. Με τη θεσμική ιδιότητα του Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου που κατείχα έως πρόσφατα, αλλά και ως απλός πολίτης και στέλεχος της Ν.Δ.,  συμμετείχα σε όλες τις μεγάλες διεκδικήσεις του τόπου μας. Ζω εγώ και η οικογένεια μου στην Καρδίτσα. Έχουμε τις ίδιες αγωνίες με όλους τους συμπολίτες και εφόσον η κοινωνία με τιμήσει με την ψήφο της και εκλεγώ στο κοινοβούλιο, πρωτίστως και κυρίως θα αγωνιστώ για τον τόπο μας και τους ανθρώπούς του» τόνισε σε πρόσφατες δηλώσεις του σε δημοσιογράφους ο κ. Σωτ. Κουλοκτσής. Ο κ. Κουλοκτσής συνεχίζει τις περιοδείες του και τις επαφές του με τους Καρδιτσιώτες επιχειρώντας να φτάσει παντού το μήνυμα νίκης της Ν.Δ. αλλά και εξηγώντας τις θέσεις που πρεσβεύει το κόμμα του για όλα τα μεγάλα προβλήματα της χώρας.
 

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.36
Δύση: 19.29
Τελευταίο Τέταρτο
838
Οι Άραβες καταλαμβάνουν με προδοσία το Αμόριο της Μικράς Ασίας.
1376
Ανέρχεται στον θρόνο της Ελληνικής Αυτοκρατορίας ο Ανδρόνικος Δ΄ Παλαιολόγος.
1821
Ήττα των Ελλήνων επαναστατών στον Μύλο Ευβοίας.
1825
Οι Αιγύπτιοι ηττώνται στα Τρίκορφα Αρκαδίας από τους Έλληνες.
1921
Η Χ Μεραρχία καταλαμβάνει μετά από διήμερο σκληρό αγώνα την οχυρή θέση Ιλίτζια.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Αγώνας με μια αρκούδα

Δύο κατασκηνωτές περπατούν μέσα στο δάσος, όταν μια αρκούδα εμφανίζεται στο ένα μέτρο.
Η αρκούδα βλέπει τους κατασκηνωτές και αρχίζει να τους πλησιάζει.
Ο πρώτος άνδρας ρίχνει κάτω την τσάντα του και αρχίζει να φορά τα αθλητικά του παπούτσια.
Ο δεύτερος άνδρας λέει: «Τι κάνεις; Τα αθλητικά δεν θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις την αρκούδα».
«Δεν χρειάζεται να ξεπεράσω την αρκούδα», λέει ο άλλος.
«Αρκεί να τρέξω πιο γρήγορα από σένα».