Ειδήσεις

Μηνύματα νίκης για τη Ν.Δ. εισπράττει από παντού ο Σωτ. Κουλοκτσής

altΟ υποψήφιος Βουλευτής καταγράφει εντυπωσιακή αποδοχή στο εκλογικό σώμα γεγονός που τον κάνει ιδιαίτερα αισιόδοξο για το τελικό αποτέλεσμα

Δυναμική εκλογικής νίκης αναπτύσσει τα τελευταία 24ωρα ο υποψήφιος βουλευτής Καρδίτσας κ. Σωτήρης Κουλοκτσής. Ο κ. Κουλοκτσής καθημερινά βρίσκεται σε επαφή με τους Καρδιτσιώτες και συζητά μαζί τους. Στις τοποθετήσεις του εμφανίζεται αισιόδοξος όχι απλά για νίκη της Ν.Δ. αλλά για ισχυρή αυτοδυναμία που θα δώσει τη δυνατότητα στην επόμενη κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη να βγάλει τη χώρα από τα αδιέξοδα που την οδήγησαν οι ανερμάτιστες πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ότι αφορά τον ίδιο τα μηνύματα που λαμβάνει είναι ιδιαίτερα ελπιδοφόρα. Με αυτοδύναμη τη Ν.Δ. ο εκλογικός νόμος δίνει στο πρώτο κόμμα 3 ή ακόμη και 4 έδρες. Αυτό σημαίνει ότι η πιθανότητα να εκλεγεί στο κοινοβούλιο μετατρέπεται σχεδόν σε βεβαιότητα καθώς η αποδοχή που συναντά η υποψηφιότητα του στο εκλογικό σώμα είναι πολύ υψηλή. Εξάλλου και ο ίδιος εισπράττει αυτό το θετικό κλίμα νίκης στις καθημερινές του επαφές. Η ανταπόκριση που βρίσκει σε κάθε σημείο που επισκέπτεται, αποτελεί σοβαρή ένδειξη της δυναμικής που έχει αναπτύξη. «Όλο τον καιρό που η Ν.Δ. βρέθηκε στην αντιπολίτευση, με συνέπεια, σοβαρότητα και με ήθος συνέχισα να υπηρετώ τις αξίες της παράταξης μας. Συγχρόνως με τον δικό μου τρόπο συνέβαλα όπου μπορούσα στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετώπισε ο τόπος μας. Με τη θεσμική ιδιότητα του Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου που κατείχα έως πρόσφατα, αλλά και ως απλός πολίτης και στέλεχος της Ν.Δ.,  συμμετείχα σε όλες τις μεγάλες διεκδικήσεις του τόπου μας. Ζω εγώ και η οικογένεια μου στην Καρδίτσα. Έχουμε τις ίδιες αγωνίες με όλους τους συμπολίτες και εφόσον η κοινωνία με τιμήσει με την ψήφο της και εκλεγώ στο κοινοβούλιο, πρωτίστως και κυρίως θα αγωνιστώ για τον τόπο μας και τους ανθρώπούς του» τόνισε σε πρόσφατες δηλώσεις του σε δημοσιογράφους ο κ. Σωτ. Κουλοκτσής. Ο κ. Κουλοκτσής συνεχίζει τις περιοδείες του και τις επαφές του με τους Καρδιτσιώτες επιχειρώντας να φτάσει παντού το μήνυμα νίκης της Ν.Δ. αλλά και εξηγώντας τις θέσεις που πρεσβεύει το κόμμα του για όλα τα μεγάλα προβλήματα της χώρας.
 

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 04.59
Δύση: 20.00
Σελήνη
12 ημερών
1732
Οι Τούρκοι αποκεφαλίζουν στην Χίο τον νεομάρτυρα Νικήτα από την Νίσυρο.
1818
Μύηση του Παπαφλέσσα στην Φιλική Εταιρεία.
1821
Η Ρεντίνα στα Άγραφα περιέρχεται πάλι στους Τούρκους, οι οποίοι προβαίνουν σε βιαιοπραγίες σε βάρος του πληθυσμού.
1824
Αρχίζει η καταστροφή των Ψαρών από τους Τούρκους.
1905
Σκοτώνεται ο Μακεδονομάχος Ιωάννη Καλογεράκη ενώ επιτίθεται κατά κομιτατζήδων στον Αετό Φλώρινας.
1913
Ο Ελληνικός Στρατός νικά τον βουλγαρικό στο Κιλκίς και το Λαχανά.
1921
Απελευθέρωση της Νίκαιας και παράδοση της Τενέδου από τους Άγγλους στην Ελλάδα.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Κυριακάτικο πρωινό

Κυριακάτικο πρωινό στην κουζίνα και η σύζυγος τηγανίζει αυγά.
Σύζυγος, αγουροξυπνημένος, ετοιμάζει τον καφέ, πίνει μια γουλιά και μετά πάει και στέκεται ακριβώς δίπλα από την σύζυγο, παρατηρώντας προσεκτικά τα αυγά. Πίνει άλλη μια γουλιά καφέ... Και αρχίζει να φωνάζει πανικόβλητος:
- Πρόσεχε...ΠΡΟΣΕΧΕ! Βάλε κι άλλο βούτυρο! Θεούλη μου! Έχεις βάλει μαζί στο τηγάνι! ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ Γύρνα τα. Γύρνα τα ΤΩΡΑ! Χρειάζονται κι άλλο βούτυρο. Μα που θα βρούμε κι άλλο ΒΟΥΤΥΡΟ; Ωραία... ΠΡΟΣΕΧΕ, θα σου ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ! Προσεχτικά... ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ! Σου είπα ΠΡΟΣΕΧΕ! Ποτέ δεν με ακούς εμένα... ΠΟΤΕ! Γρήγορα! Γύρνα τα ΓΡΗΓΟΡΑ! Είσαι τρελή; Τα έχεις παίξει; ξεχάσεις να τα αλατίσεις, όλο το ξεχνάς το αλάτι. Βάλε αλάτι. ΑΛΑΤΙ! ΒΑΛΕ ΑΛΑΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑ!  
Η γυναίκα έχει μείνει αποσβολωμένη.
- Τι έπαθες άνθρωπε μου; Τι φωνάζεις μέσα στο αυτί μου;
Ο σύζυγος ξαφνικά ηρεμεί τελείως και απαντάει...
- Ήθελα να σου δείξω πως είναι να σε έχω συνοδηγό όταν οδηγάω.