Ειδήσεις

Σωτήρης Κουλοκτσής: Μας αξίζει και μπορούμε να πάμε μπροστά

altΣυνεχίζει τις επισκέψεις του ο υποψήφιος βουλευτής Καρδίτσας – Στέλνει το μήνυμα της ανανέωσης και της αλλαγής προσώπων και καταστάσεων

Με επιχειρήματα, με ουσιαστική συζήτηση και όχι με ξερό πολιτικό λόγο, προσεγγίζει καθημερινά τους συμπολίτες, ο υποψήφιος βουλευτής Καρδίτσας με τη Ν.Δ. κ. Σωτήρης Κουλοκτσής. Ο κ. Κουλοκτσής περιόδευσε σε Ανάβρα, Αχλαδιά, Λεοντάρι και Γραμματικό όπου συναντήθηκε με εκατοντάδες πολίτες. Μια θερμή χειραψία και θετικά λόγια για την εν γένει παρουσία του είναι αυτό που εισπράττει καθημερινά. «Διεκδικώ την ψήφο σας με ένα και μοναδικό στόχο: Να προσφέρω στον τόπο μας.

Δεν με ενδιαφέρει να ικανοποιήσω προσωπικές φιλοδοξίες, δεν με ενδιαφέρει να γίνω πολιτικός απλά για ένα καπρίτσιο ή για να απολαύσω τα «κέρδη» της πολιτικής εξουσίας. Δεν έχω ως αυτοσκοπό να μεταπηδήσω σε αξιώματα, ούτε να πολιτεύομαι ες αεί .  Είμαι ένας άνθρωπος που όπως και εσείς αγωνίζομαι στο στίβο της καθημερινότητας. Μέσα από την ιατρική θεωρώ ότι προσφέρω στον συνάνθρωπο μας. Αυτή η συνεχή προσφορά στον συμπολίτη μου, στον συνάνθρωπο μου με οδήγησε να ασχοληθώ και με την πολιτική. Όπως επίσης και η πίστη μου ότι μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα στη χώρα, μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα στην Καρδίτσα» λέει μεταξύ άλλων στις παρεμβάσεις του ο κ. Κουλοκτσής. Στις περιοδείες του στα χωριά ο κ. Κουλοκτσής μεταξύ άλλων αναφέρεται στον αγροτικό και κτηνοτροφικό τομέα. Όπως τονίζει για την Καρδίτσα και  για τη χώρα, ο αγροκτηνοτροφικός τομέας είναι βασικός πυλώνας. «Η Ν.Δ. γνωρίζει πολύ καλά ότι για να πετύχει θα πρέπει να δημιουργήσει ανάπτυξη. Βασική συνιστώσα της ανάπτυξης είναι όλο το πλέγμα του αγροτικού και του κτηνοτροφικού τομέα. Για αυτό έχουμε συγκεκριμένο πρόγραμμα που θα αρχίσουμε να εφαρμόζουμε από την επομένη των εκλογών, ώστε σύντομα να δώσουμε άλλες προοπτικές και δυνατότητες στους αγρότες μας. Πως θα το πετύχουμε αυτό; Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε το πρόγραμμα μας. Στοχεύουμε να μπει  τέλος στην εποχή της υπερφορολόγησης, με δραστική μείωση του εισαγωγικού φορολογικού συντελεστή για τους αγρότες από το 22% στο 9%, για εισοδήματα μέχρι 10.000 ευρώ. Επίσης στοχεύουμε να προχωρήσουμε σε μείωση του φόρου των αγροτικών επιχειρήσεων από το 28% στο 20% και μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 30%. Φτιάχνουμε νέο  νόμο για τους συνεταιρισμούς και μειώνουμε τη φορολογία στο 10% για τις ομάδες παραγωγών και τα συνεργατικά σχήματα. Διασφαλίζουμε σταθερούς πόρους από τη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική. Εντατικοποιούμε τους ελέγχους και αντιμετωπίζουμε τις παράνομες ελληνοποιήσεις προϊόντων. Ακόμη λαμβάνουμε και σειρά από άλλα μέτρα που θα δώσουν πραγματική ώθηση στον αγροτικό και κτηνοτροφικό τομέα, ώστε να αποδίδει  για τον αγρότη και τον κτηνοτρόφο, αλλά να παράγει και υπέρ της εθνικής οικονομίας» λέει μεταξύ άλλων στις συζητήσεις τους με τους αγρότες που καθημερινά συναντά στις περιοδείες του ο κ. Κουλοκτσής.  Ο κ. Κουλοκτσής συνεχίζει τις επισκέψεις του προσπαθώντας στο λιγοστό χρόνο που απομένει μέχρι τις εκλογές να στείλει παντού το μήνυμα της Ν.Δ. αλλά και το  προσωπικό του μήνυμα που είναι η ανάγκη για ανανέωση προσώπων και καταστάσεων, με σοβαρότητα, ήθος και αξιοπιστία.

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.36
Δύση: 19.29
Τελευταίο Τέταρτο
838
Οι Άραβες καταλαμβάνουν με προδοσία το Αμόριο της Μικράς Ασίας.
1376
Ανέρχεται στον θρόνο της Ελληνικής Αυτοκρατορίας ο Ανδρόνικος Δ΄ Παλαιολόγος.
1821
Ήττα των Ελλήνων επαναστατών στον Μύλο Ευβοίας.
1825
Οι Αιγύπτιοι ηττώνται στα Τρίκορφα Αρκαδίας από τους Έλληνες.
1921
Η Χ Μεραρχία καταλαμβάνει μετά από διήμερο σκληρό αγώνα την οχυρή θέση Ιλίτζια.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Αγώνας με μια αρκούδα

Δύο κατασκηνωτές περπατούν μέσα στο δάσος, όταν μια αρκούδα εμφανίζεται στο ένα μέτρο.
Η αρκούδα βλέπει τους κατασκηνωτές και αρχίζει να τους πλησιάζει.
Ο πρώτος άνδρας ρίχνει κάτω την τσάντα του και αρχίζει να φορά τα αθλητικά του παπούτσια.
Ο δεύτερος άνδρας λέει: «Τι κάνεις; Τα αθλητικά δεν θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις την αρκούδα».
«Δεν χρειάζεται να ξεπεράσω την αρκούδα», λέει ο άλλος.
«Αρκεί να τρέξω πιο γρήγορα από σένα».