Ειδήσεις

Η.Αντωνίου: « Ο ελληνικός λαός να δει το διακύβευμα των εκλογών και να λάβει τη σωστή απόφαση»

alt«Ήρθε η ώρα ο ελληνικός λαός να δει το διακύβευμα αυτών των εκλογών, να δει την πραγματικότητα και να λάβει τη σωστή απόφαση στις 7 Ιουλίου. Το διακύβευμα των εκλογών είναι συγκεκριμένο. Να γυρίσουμε πάλι στη λογική και τα γρανάζια του ΔΝΤ ή να συνεχίσουμε την αναπτυξιακή πορεία της χώρας» ανέφερε μεταξύ άλλων μιλώντας χθες στο Ράδιο Παλμός 104,2 και τον Γιώργο Μπανάτσα ο υποψήφιος βουλευτής Καρδίτσας με τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία κ. Ηλίας Αντωνίου.

«Δεν μπορούμε να μιλάμε για κατεστραμμένη χώρα από τη στιγμή που για πρώτη φορά η Ελλάδα έχει πλεονάσματα 35 δισ. Ευρώ. Πως μπορεί να είναι κατεστραμμένη μια χώρα που κατάφερε να ρυθμίσει το χρέος. Για το μόνο που μπορούμε να κατηγορήσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι έγιναν κάποια λάθη κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης. Το 3ο μνημόνιο που υπέγραψε ο ΣΥΡΙΖΑ, με προγραμματισμό, σχέδιο και στόχευση κατάφερε τον Αύγουστο του 2018 να βγάλει τη χώρα από τα μνημόνια. Και σήμερα γίνεται προσπάθεια να εφαρμόσουμε το σχέδιο που έχουμε για την επόμενη μέρα. Ο ελληνικός λαός πρέπει να δώσει στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ μια ευκαιρία να υλοποιήσει τον αρχικό σχεδιασμό» επισήμανε ο υπ. Βουλευτής.
Αναφορικά με την υπερφορολόγηση της μεσαίας τάξης ο κ. Αντωνίου παραδέχθηκε πως ήταν ένα από τα λάθη του ΣΥΡΙΖΑ και έγινε στα πλαίσια της κοινωνικής πολιτικής της κυβέρνησης προκειμένου να στηριχθούν τα χαμηλότερα στρώματα και οι πολίτες που χτυπήθηκαν περισσότερο από την κρίση.
«Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε τη χώρα από τα μνημόνια, ανέταξε την οικονομία και πλέον μπορούμε να βλέπουμε αισιόδοξα το μέλλον.Πέτυχε τη μείωση της ανεργίας, έδωσε τη δυνατότητα σε 2,5 εκατ. ανασφάλιστους πολίτες να έχουν δωρεάν πρόσβαση στα νοσοκομεία, αύξησε τον κατώτατο μισθό και προστάτευσε τα δικαιώματα των εργαζομένων. Ο ελληνικός λαός πρέπει να δώσει την ευκαιρία στον ΣΥΡΙΖΑ να ολοκληρώσει το πρόγραμμά του», συνέχισε ο κ. Αντωνίου.
Κλείνοντας ο υποψήφιος βουλευτής τόνισε ότι ο ελληνικός λαός δεν θα ψηφίσει με τη λογική της χαλαρής ψήφου στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου, δεν θα αφήσει να κινδυνεύσουν αυτά που κατάφερε ο ίδιος με τη βοήθεια της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ και δεν θα επιστρέψει σε αυτούς που χρεωκόπησαν τη χώρα.

  • image

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.10
Δύση: 19.56
Τελευταίο Τέταρτο
1821
Ο Αλέξανδρος Υψηλάντης φυλακίζεται στην Αυστρία.
1824
Δύναμη 12.000 Τουρκαλβανών επιτίθενται εναντίον της Άμπλιανης Φωκίδος.
1907
Οι οπλαρχηγοί Δ. Γιουγκολάκης (Μητρούσης) και Θ. Τουρλεντές εγκλωβίζονται από τους Τούρκους στην Κάτω Κεμενικιά Σερρών.
Ενδεκαμελές σώμα υπό τον Ανθυπολοχαγό Ανδρέα Μακούλη (Στενημαχίτη) κυκλώνεται από τους Τούρκους στη Δόβιστα.
1913
Ο Ελληνικός Στρατός εισέρχεται στην Κομοτηνή.
1920
Ο Ελληνικός Στρατός απελευθερώνει τις Σαράντα Εκκλησίες στην Ανατολική Θράκη.
1942
Εκτέλεση Ελλήνων από τους Γερμανούς στο Ηράκλειο της Κρήτης.
1944
Ισχυρή δύναμη Ιερολοχιτών και Βρετανών προσβάλλει την γερμανο-ιταλική φρουρά της Σύμης και της προκαλεί σοβαρές απώλειες.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Αγώνας με μια αρκούδα

Δύο κατασκηνωτές περπατούν μέσα στο δάσος, όταν μια αρκούδα εμφανίζεται στο ένα μέτρο.
Η αρκούδα βλέπει τους κατασκηνωτές και αρχίζει να τους πλησιάζει.
Ο πρώτος άνδρας ρίχνει κάτω την τσάντα του και αρχίζει να φορά τα αθλητικά του παπούτσια.
Ο δεύτερος άνδρας λέει: «Τι κάνεις; Τα αθλητικά δεν θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις την αρκούδα».
«Δεν χρειάζεται να ξεπεράσω την αρκούδα», λέει ο άλλος.
«Αρκεί να τρέξω πιο γρήγορα από σένα».