Ειδήσεις

Η.Αντωνίου: « Ο ελληνικός λαός να δει το διακύβευμα των εκλογών και να λάβει τη σωστή απόφαση»

alt«Ήρθε η ώρα ο ελληνικός λαός να δει το διακύβευμα αυτών των εκλογών, να δει την πραγματικότητα και να λάβει τη σωστή απόφαση στις 7 Ιουλίου. Το διακύβευμα των εκλογών είναι συγκεκριμένο. Να γυρίσουμε πάλι στη λογική και τα γρανάζια του ΔΝΤ ή να συνεχίσουμε την αναπτυξιακή πορεία της χώρας» ανέφερε μεταξύ άλλων μιλώντας χθες στο Ράδιο Παλμός 104,2 και τον Γιώργο Μπανάτσα ο υποψήφιος βουλευτής Καρδίτσας με τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία κ. Ηλίας Αντωνίου.

«Δεν μπορούμε να μιλάμε για κατεστραμμένη χώρα από τη στιγμή που για πρώτη φορά η Ελλάδα έχει πλεονάσματα 35 δισ. Ευρώ. Πως μπορεί να είναι κατεστραμμένη μια χώρα που κατάφερε να ρυθμίσει το χρέος. Για το μόνο που μπορούμε να κατηγορήσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι έγιναν κάποια λάθη κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης. Το 3ο μνημόνιο που υπέγραψε ο ΣΥΡΙΖΑ, με προγραμματισμό, σχέδιο και στόχευση κατάφερε τον Αύγουστο του 2018 να βγάλει τη χώρα από τα μνημόνια. Και σήμερα γίνεται προσπάθεια να εφαρμόσουμε το σχέδιο που έχουμε για την επόμενη μέρα. Ο ελληνικός λαός πρέπει να δώσει στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ μια ευκαιρία να υλοποιήσει τον αρχικό σχεδιασμό» επισήμανε ο υπ. Βουλευτής.
Αναφορικά με την υπερφορολόγηση της μεσαίας τάξης ο κ. Αντωνίου παραδέχθηκε πως ήταν ένα από τα λάθη του ΣΥΡΙΖΑ και έγινε στα πλαίσια της κοινωνικής πολιτικής της κυβέρνησης προκειμένου να στηριχθούν τα χαμηλότερα στρώματα και οι πολίτες που χτυπήθηκαν περισσότερο από την κρίση.
«Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε τη χώρα από τα μνημόνια, ανέταξε την οικονομία και πλέον μπορούμε να βλέπουμε αισιόδοξα το μέλλον.Πέτυχε τη μείωση της ανεργίας, έδωσε τη δυνατότητα σε 2,5 εκατ. ανασφάλιστους πολίτες να έχουν δωρεάν πρόσβαση στα νοσοκομεία, αύξησε τον κατώτατο μισθό και προστάτευσε τα δικαιώματα των εργαζομένων. Ο ελληνικός λαός πρέπει να δώσει την ευκαιρία στον ΣΥΡΙΖΑ να ολοκληρώσει το πρόγραμμά του», συνέχισε ο κ. Αντωνίου.
Κλείνοντας ο υποψήφιος βουλευτής τόνισε ότι ο ελληνικός λαός δεν θα ψηφίσει με τη λογική της χαλαρής ψήφου στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου, δεν θα αφήσει να κινδυνεύσουν αυτά που κατάφερε ο ίδιος με τη βοήθεια της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ και δεν θα επιστρέψει σε αυτούς που χρεωκόπησαν τη χώρα.

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 07.40
Δύση: 16.58
Σελήνη
12 ημερών
1868
Μεγάλη καταστροφή του Σώματος Μανιατών υπό τον Δημ. Πετροπουλάκη στις Βρύσες Χανίων από τον τουρκικό στρατό
1940
Ο Ελληνικός Στρατός απελευθερώνει το Αργυρόκαστρο.
1943
Γερμανοί κατακτητές εισέρχονται στην Μονή του Μεγάλου Σπηλαίου και φονεύουν 13 υπερήλικες μοναχούς, 3 υπηρέτες, ένα προστατευόμενο ορφανό ηλικίας 7 ετών και 5 προσκυνητές.
1944
Το Σύνταγμα Χωροφυλακής Μακρυγιάννη ανθίσταται ηρωικώς και αποκρούει σφοδρή επίθεση των κομμουνιστών ανταρτών.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Ο ηλεκτρολόγος, ο μηχανικός και ο κομπιουτεράς

Τρεις φίλοι στο αυτοκίνητο

Τρεις φίλοι, ένας ηλεκτρολόγος, ένας μηχανικός κι ένας κομπιουτεράς πάνε μια βόλτα με το αυτοκίνητο. Κάποια στιγμή το αυτοκίνητο κάνει έναν περίεργο θόρυβο και σταματάει.
Αρχίζουν να αναρωτιούνται τι συμβαίνει και να προσπαθούν να βρουν μια λύση, οπότε λέει ο ηλεκτρολόγος:
«Πιστεύω ότι φταίνε τα ηλεκτρικά που χάλασε το αμάξι!»
Ο μηχανολόγος το σκέφτεται για λίγο και λέει:
«Εγώ λέω ότι το πρόβλημα είναι μηχανολογικό!»
Κι έρχεται η σειρά του κομπιουτερά και λέει:
«Εγώ λέω ότι πρέπει να βγούμε και να ξαναμπούμε, μήπως τρέξει!»