Ειδήσεις

Θερμή υποδοχή αλλά και μεγάλη αποδοχή συναντά ο Σωτήρης Κουλοκτσής

altΟ υποψήφιος βουλευτής Καρδίτσας με τη Ν.Δ. συνεχίζει τις περιοδείες του και την επαφή με τους πολίτες

Να φτάσει το μήνυμα της Νέας Δημοκρατίας αλλά και το προσωπικό του μήνυμα σε κάθε κάτοικο του νομού Καρδίτσας, επιδιώκει ο υποψήφιος βουλευτής Καρδίτσας κ. Σωτήρης Κουλοκτσής. Για αυτό καθημερινά τα τελευταία 24ωρα, βρίσκεται στα χωριά μας με τους ανθρώπους της υπαίθρου να τον υποδέχονται ζεστά και ανθρώπινα. «Καλώς τον γιατρό, θα σε στηρίξουμε και εσένα και τη Ν.Δ.», του λέει ένας αγρότης στον Κέδρο.

«Σωτήρη πραγματικά το αξίζεις να εκλεγείς γιατί ξέρουμε ότι θα αγωνιστείς για εμάς» του λέει μια άλλη κυρία στο Λουτρό. Ο κ. Κουλοκτσής τις τελευταίες ημέρες επισκέφτηκε διαδοχικά, το Θραψίμι, τη Λουτροπήγη, το Λουτρό, τον Κέδρο, τα Γεφύρια, τους Μαυραχάδες και τη Φίλια.
Άνθρωπος χαμηλών τόνων, αλλά συγχρόνως αποφασιστικός και αποτελεσματικός ο Σωτήρης Κουλοκτσής εξηγεί τους στόχους που έχει το κόμμα του αλλά και ο ίδιος προσωπικά. «Με ενδιαφέρει να βάλω και εγώ το δικό μου λιθαράκι, σε μια προσπάθεια που θα ξεκινήσει η Νέα Δημοκρατία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τα άλλα άξια στελέχη της παράταξης μας,για να βγει η χώρα από τα αδιέξοδα στα οποία την οδήγησε ο ΣΥΡΙΖΑ. Με ψευτοεπιδόματα, με κοινωνικήπολιτική μόνο στα λόγια, με απίστευτη και αστήριχτη σκανδαλολογία, η οποία ωστόσο έπεσε στο κενό, δεν κάνεις πολιτική. Ούτε με την προσπάθεια που κατέβαλε η απελθούσα κυβέρνηση να στήσει μηχανισμούς παντού και να φτιάξει το κράτος των κολλητών, η χώρα μπορούσε να πάει μπροστά» τονίζει στις παρεμβάσεις του ο κ. Κουλοκτσής. Ακόμη ο υποψήφιος βουλευτής προσθέτει: « Η Ν.Δ. έρχεται για να δημιουργήσει ισχυρή ανάπτυξη και αυτοδύναμη Ελλάδα. Θα το πετύχουμε αυτό με λιγότερη φορολογία, με περισσότερες επενδύσεις, με περισσότερες και καλύτερα αμειβόμενες θέσεις εργασίας που θα προκύπτουν μέσα από την ανάπτυξη και τη μεγέθυνση της οικονομίας. Σε ότι αφορά τον αγροτικό τομέα, που είναι μια από τις κύριες παραγωγικές δραστηριότητες για την περιοχή μας αλλά και για τη χώρα μας, στόχος μας θα είναι να μειώσουμε το κόστος παραγωγής. Να μειώσουμε το κόστος των γεωργικών εφοδίων, να δούμε και πάλι τους φορολογικούς συντελεστές. Αν δεν στηρίξουμε αυτούς που παράγουν, πιστεύει κανείς ότι θα έχουμε μέλλον; Νομίζω πως η απάντηση είναι ξεκάθαρα αρνητική» τονίζει ο κ. Κουλοκτσής. Ο υποψήφιος βουλευτής συνεχίζει τις επισκέψεις του με στόχο να φτάσει σε κάθε χωριό της Καρδίτσας, με στόχο να συναντήσει όσο γίνεται περισσότερους συμπολίτες μας και να επικοινωνήσει το μήνυμα της Ν.Δ. αλλά φυσικά και να πείσει για τη δική του υποψηφιότητα.

 

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 07.39
Δύση: 16.58
Σελήνη
10 ημερών
1826
Ο Καραϊσκάκης, μαζί με το ιππικό του Χατζημιχάλη, κατατροπώνει τους Τούρκους στο Τουρκοχώρι Λιβαδειάς.
1912
Ο Ελληνικός Στρατός απελευθερώνει την Κορυτσά.
1940
Ο Ελληνικός Στρατός απελευθερώνει το Δέλβινο.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Ο ηλεκτρολόγος, ο μηχανικός και ο κομπιουτεράς

Τρεις φίλοι στο αυτοκίνητο

Τρεις φίλοι, ένας ηλεκτρολόγος, ένας μηχανικός κι ένας κομπιουτεράς πάνε μια βόλτα με το αυτοκίνητο. Κάποια στιγμή το αυτοκίνητο κάνει έναν περίεργο θόρυβο και σταματάει.
Αρχίζουν να αναρωτιούνται τι συμβαίνει και να προσπαθούν να βρουν μια λύση, οπότε λέει ο ηλεκτρολόγος:
«Πιστεύω ότι φταίνε τα ηλεκτρικά που χάλασε το αμάξι!»
Ο μηχανολόγος το σκέφτεται για λίγο και λέει:
«Εγώ λέω ότι το πρόβλημα είναι μηχανολογικό!»
Κι έρχεται η σειρά του κομπιουτερά και λέει:
«Εγώ λέω ότι πρέπει να βγούμε και να ξαναμπούμε, μήπως τρέξει!»