Ειδήσεις

Σ. Κουλοκτσής: Η Ν.Δ. έρχεται για να λύσει τα προβλήματα που δημιούργησε ο ΣΥΡΙΖΑ

altΣυναντήσεις του υποψηφίου βουλευτή με τον Σεβασμιότατο, τον Περιφερειάρχη και τον Αντιπεριφερειάρχη

Με τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεο συναντήθηκε ο υποψήφιος βουλευτής Καρδίτσας με το κόμμα της Ν.Δ. κ. Σωτ. Κουλοκτσής. Ο κ. Κουλοκτσής επισκέφθηκε το σεβασμιότατο στο γραφείο του και ζήτησε την ευχή του. Επίσης συζήτησε μαζί του για το σπουδαίο έργο που παράγει η τοπική εκκλησία σε κοινωνικό επίπεδο,μέσω της φιλανθρωπικής δράσης που αναπτύσσει. «Χαιρόμαστε που έχουμε ποιμενάρχη έναν άξιο και φωτισμένο κληρικό.

Η τοπική μας εκκλησία με τις οδηγίες του σεβασμιότατου και με την άοκνη και συνεχή προσπάθεια των συνεργατών του, προσφέρει μεγάλο έργο, στηρίζοντας τον άνθρωπο που έχει ανάγκη, υλική αλλά και πνευματική. Όσοι δραστηριοποιούμαστε με τον οποιοδήποτε τρόπο στο δημόσιο βίο αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τον ποιμενάρχη μας, τους άξιους κληρικούς μας καθώς και όσους μετέχουν αυτής της προσπάθειας,για τη μεγάλη προσφορά στον συνάνθρωπο μας» δήλωσε μετά τη συνάντηση ο κ. Κουλοκτσής. Ο Σεβασμιότατος από την πλευρά του ευχαρίστησε τον κ. Κουλοκτσή για την επίσκεψη και του ευχήθηκε «καλή επιτυχία» στην προσπάθειά του για είσοδο στο Ελληνικό κοινοβούλιο.

Συνάντηση με Περιφερειάρχη και Αντιπεριφερειάρχη
Ο κ. Κουλοκτσής συναντήθηκε το πρωί της Τετάρτης με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κων/νο Αγοραστό, όπως και με τον Αντιπεριφερειάρχη και νεοεκλεγέντα δήμαρχο Καρδίτσας κ. Βασίλη Τσιάκο. Τόσο με τον περιφερειάρχη όσο και με τον αντιπεριφερειάρχη η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από ζητήματα περιφερειακής ανάπτυξης, για την Καρδίτσα και τη Θεσσαλία. Αμέσως μετά ο κ. Κουλοκτσής δήλωσε: «είχα σήμερα την ευκαιρία να συναντήσω δύο από τους πιο πετυχημένους αυτοδιοικητικούς όχι μόνο της Θεσσαλίας αλλά και της χώρας. Ο Κώστας Αγοραστός με το σπουδαίο έργο που έχει κάνει στην Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο Βασίλης Τσιάκος ως άμεσος συνεργάτης του και ως αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας άλλαξαν την Θεσσαλία και την Καρδίτσα. Νομίζω ότι το παράδειγμα τους και την επιτυχημένη τους πορεία στην άσκηση εξουσίας, θα πρέπει να ακολουθήσουμε και όσοι από εμάς διεκδικούμε ρόλο στα πολιτικά δρώμενα της χώρας». Ακόμη ο κ. Κουλοκτσήςπρόσθεσε: «Δυστυχώς η καταστροφική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ δημιούργησε ένα δύσκολο οικονομικό περιβάλλον στην ελεύθερη οικονομία. Στην ουσία η προηγούμενη κυβέρνηση της Ν.Δ. είχε βγάλει τη χώρα από τα μνημόνια αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ αντί να σκεφτεί εθνικά και να συνδράμει στην διαδικασία εξόδου, έσυρε τη χώρα σε εκλογές.Με λαϊκισμούς και ψέματα πήρε την εξουσία,γεγονός που αποτέλεσε το σημείο έναρξης μιας καταστροφικής διαδικασίας για την οικονομία και τη χώρα. Θα θυμίσω την περίοδο Βαρουφάκη, , το κλείσιμο των τραπεζών και τα capitalcontols, το ψευτοδημοψήφισμα, την κυβίστηση Τσίπρα και των άλλων κορυφαίων του ΣΥΡΙΖΑ και φυσικά το τρίτο και αχρείαστο μνημόνιο. Αυτό το μνημόνιο που ήταν και το βαρύτερο πληρώνουμε σήμερα. Το πληρώνει η μεσαία τάξη, το πληρώνουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες, οι δημόσιοι υπάλληλοι, οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες, οι αγρότες, οι κτηνοτρόφοι, οι συνταξιούχοι. Το πληρώνει συνολικά η κοινωνία μας. Και θα ήθελα εδώ να υπογραμμίσω ότι η Περιφέρεια Θεσσαλίας με τα έργα και τις παρεμβάσεις της όλα αυτά τα χρόνια, βοήθησε αυτές οι δραματικές επιπτώσεις στην οικονομία να είναι λιγότερο επώδυνες για την περιοχή μας. Αυτό το έργο αναγνώρισαν οι Θεσσαλοί και οι Καρδιτσιώτες στο πρόσωπο του κ. Αγοραστού και στο πρόσωπο του κ. Τσιάκου και τους εξέλεξαν με πανηγυρικό τρόπο, τον έναν εκ νέου περιφερειάρχη και τον άλλον δήμαρχο Καρδίτσας». Τέλος ο υποψήφιος βουλευτής έκλεισε λέγοντας: «Θέλω να ελπίζω, πως με την ψήφο των Καρδιτσιωτών, θα μετάσχω στο επόμενο ελληνικό κοινοβούλιο και θα συνεργαστώ μαζί τους για μια καλύτερη Θεσσαλία, για μια καλύτερη Καρδίτσα». Από την πλευρά τους ο κ. Αγοραστός και ο κ. Τσιάκος ευχήθηκαν καλό αγώνα και καλή επιτυχία στον κ. Κουλοκτσή.

  • image

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.08
Δύση: 19.58
Σελήνη
21 ημερών
813
Εκθρόνιση του Αυτοκράτορος Μιχαήλ Α΄ Ραγκαβέ. Τον διαδέχεται ο Λέων Ε΄.
1821
Σφαγές Ελλήνων από τους Τούρκους στην Κω.
1865
Μεταφέρονται τα οστά του εθνικού μας ποιητού Διονυσίου Σολωμού στη Ζάκυνθο.
1867
Κρήτες Οπλαρχηγοί μαζί με Μανιάτες αποκρούουν επίθεση 10.000 Τούρκων στρατιωτών στην Αράδαινα των Σφακίων.
1878
Ο βρετανικός στόλος καταλαμβάνει τη Λάρνακα και έτσι αρχίζει η αγγλοκρατία στην Κύπρο.
1908
Ο σουλτάνος Αβδούλ Χαμίτ υποκύπτει στις απαιτήσεις των ΝεοΤούρκων και διακηρύσσει Σύνταγμα.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Αγώνας με μια αρκούδα

Δύο κατασκηνωτές περπατούν μέσα στο δάσος, όταν μια αρκούδα εμφανίζεται στο ένα μέτρο.
Η αρκούδα βλέπει τους κατασκηνωτές και αρχίζει να τους πλησιάζει.
Ο πρώτος άνδρας ρίχνει κάτω την τσάντα του και αρχίζει να φορά τα αθλητικά του παπούτσια.
Ο δεύτερος άνδρας λέει: «Τι κάνεις; Τα αθλητικά δεν θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις την αρκούδα».
«Δεν χρειάζεται να ξεπεράσω την αρκούδα», λέει ο άλλος.
«Αρκεί να τρέξω πιο γρήγορα από σένα».